DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Idén is megjelenik a Száguldás és cirkusz friss kötete

Hamarosan kapható lesz a 2021-es Formula–1-es szezon bemutatását és a 2022-es idény felvezetését megcélzó kiadványunk. A gyűjtemény legújabb darabját olvasóink a Formula.hu webshopon keresztül is megrendelhetik.

 

A Száguldás és cirkusz hosszú évek óta foglalja össze az adott Formula–1-es idény minden eseményét és fordulatát – a 2021-es kötet is erre törekszik, nyomon követve a rendkívül sűrű menetrenddel lezajlott szezont.

Book2

A CÍMLAP A NYOMDÁBA KERÜLÉSIG MÉG VÁLTOZHAT


Kiadványunkban sorra vesszük a szezon minden fontos mozzanatát, kezdve a tavalyi könyvünkből a leadási határidő miatt kimaradt utolsó futamokkal és azzal, hogy mi is történt a 2020-as szezonzárótól az idei szezonnyitóig. A főszerepet természetesen a két gigász, Max Verstappen és Lewis Hamilton kapja: kettejük elképesztő párharcáról szól az idény, így természetesen a Száguldás és cirkusz 2021 is. Külön értékeljük mindkettejük teljesítményét, nehézségeit, erényeit, de Felipe Massát, a korábbi közönségkedvencet is megkérdeztük arról, hogy mit gondol erről a küzdelemről.

Könyvünk előszavát a Magyar Nagydíj meglepetésgyőztese, Esteban Ocon írta, de Ross Brawn, a Formula–1 sportért felelős vezetője is köszöntőt írt a magyar olvasók számára. Brawn egyéb helyen is feltűnik: exkluzív interjút készítettünk vele többek között arról, hogy mit is várhatunk 2022-től, az új autóktól és az új éra kezdetétől.

Természetesen szokás szerint most is értékeltük az összes csapat és az összes pilóta teljesítményét, összegyűjtöttük, hogy a nemzetközi és hazai szaksajtó kiket látott a legjobbnak, de olvasóink exkluzív beszélgetést olvashatnak Andreas Seidllel, Stefano Domenicalival és Hermann Tilkével annak is utánajártunk, hogy milyen kulisszatitkokat rejt egy versenypálya megtervezése, megépítése.

Az olvasók, akik mindenképpen szeretnének szert tenni a 2021-es évösszegző kiadványra, vagy már előre gondoskodnának a karácsonyi meglepetésről, webshopunkon keresztül előrendelhetik a Száguldás és cirkusz 2021-et 4990 forintos áráért. Kínálatunkban megtalálhatók a gyűjtemény korábbi darabjai, amelyek kedvezményes áron akár egyben is megrendelhetők. >> Részletek itt <<

A rendelés a Formula.hu webshopján keresztül, ide kattintva lehetséges.

A könyv december 1-től lesz elérhető a könyvesboltokban, szerkesztőségünk másik kiadványa, az Autósport évkönyv is hamarosan megjelenik.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: