Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 25. hétfő
F1

Hétvégén érkezik a Száguldás és cirkusz 2017-2018

F1-es rajongók, figyelem: szombaton a boltokba kerül a hagyományos szezonösszegző kötet, a Száguldás és cirkusz idei kiadása. Benne nagydíjak, csapatok, pilóták, kitekintés 2018-ra és különleges tartalmak, köztük Romain Grosjean előszava.

A Száguldás és cirkusz 2017-es kötete beszámol a mögöttünk hagyott szezon minden eseményéről és fordulatáról, és már előre is tekint a hasonlóan szoros küzdelmekkel kecsegtető 2018-as évre. Az Autósport és Formula Magazin, valamint a Formula.hu szerzőinek munkája ezúttal a Formula-1 valaha volt leggyorsabb szezonját örökíti meg 200 oldalon a csapatok, a versenyek és a háttéresemények részletes összefoglalójával, Romain Grosjean előszavával és Sean Bratches köszöntőjével.

A kötet, a Formula-1-rajongók ideális ajándéka jelenleg a nyomdában ölt alakot, hamarosan azonban megkezdődik a szállítás, szombattól pedig már megtalálható lesz az ország könyvesboltjaiban.Aki azonban már most szeretné rátenni kezét, lehetősége van rá webshopunkban: ebben az esetben az 5990 forintos bolti ár helyett 4990 forintért kaphatja meg, ajándékként pedig december 31-ig negyedéves Autósport és Formula Magazin előfizetés is jár hozzá. A korábban megrendelt és előrendelt könyvek kiszállítása a megjelenéstől számított 2-3 napon belül történik meg.

A megrendelés a Formula.hu webshopján keresztül ide kattintva elérhető.

A szerzők másik évösszegző kiadványa, a hazai és nemzetközi versenysorozatokat felölelő Autósport évkönyv 2017 már megtalálható a boltokban. Hasonló kedvezménnyel ez is megrendelhető a webshopban, ide kattintva.

Akinek pedig mindkét könyv elnyerte tetszését, számára egy még különlegesebb ajánlatot tartogatunk: a webshopban a két könyv együttes megrendelése csak 7990 forintba kerül, ráadásul a negyedéves AFM-előfizetés mellett egy ajándék hűtőmágnes is jár hozzá a 2018-as versenynaptárral! Ez az akció ezen a linken érhető el.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?