DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

AFM február: Russell, a Mercedes következő bajnoka

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne a Formula-1-es holtszezon legfontosabb átigazolásainak és csapatnévváltásainak hátterével. Perezre, Vettelre és Sainzra biztosan érdemes lesz figyelni, na de mi a helyzet Russell-lel?

Szokatlan hír uralta a januárt a Formula-1-ben, hiszen egészen hallatlan, hogy az uralkodó világbajnok folytatni szeretné a versenyzést, de még az új szezon kezdetére sem sikerült megállapodniuk a szerződéshosszabbításban sikercsapatával. Miközben Lewis Hamilton arról mesél, miképpen készül az F1 megváltoztatására és a sport utáni életére, egyre többet beszélnek potenciális utódjáról, George Russellről, aki tavaly átélt néhány nagy csúcs- és mélypontot, és szerencsés esetben akár már a williamses szerződésének lejárta előtt ismét egy Ezüst Nyílban találhatja magát.

 

Az új szezon nagyszabású átigazolási dominósorának egyik legérdekesebb tagja Sebastian Vettel, aki távozott ugyan a Ferraritól, ám visszavonulás helyett új életet készül lehelni karrierjébe, hiszen leszerződött az Aston Martinnal. Az F1-es közösség egyik legforróbb dilemmája, hogy jól döntött-e a német a maradással: vajon tényleg ég még benne a győzelmi láng, és csak a környezetváltásra volt szüksége, vagy új csapatánál csak még tovább rombolja az elmúlt két évben alaposan megcsorbult nimbuszát? A két álláspontot ütközteti az AFM Pro-kontra rovata!

További témák a lapból:

- Vezércsel: MotoGP-főnök az Alpine-nál

- Sportvilágmegváltó: Mi motiválja még Hamiltont?

- Mattia Binotto a Ferrari idei terveiről

- Szabályváltozások: Minden 2021-es újdonság

- Sergio Perez első napjai a Red Bullnál 

- Günther Steiner és a Haas szemléletváltásának háttere

- Exkluzív interjú: Építsünk F1-es pályát Hermann Tilkével!

- Dakar: Peterhansel új kontinensen ért csúcsra

- MotoGP: Hogyan maradhatott ülés nélkül Dovizioso?

- Versenyzők, akik celebműsorokban szerepeltek

- WRC: Ogier nyolcadszor Monte-Carlo királya

- Hipersebesség: McLaren Sabre

- Etalonszerepben: Volkswagen Golf 1,5 TSI

- Egy lány – egy autó: Alexandra és az Audi SQ8

A legfrissebb AFM a MotoGP, a rali-vb és a többi népszerű hazai és nemzetközi autósport-széria híreivel és háttéranyagaival megvásárolható az újságosoknál vagy előfizethető a formula.hu weboldalán.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: