DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

AFM június: Norris már nem viccel

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne az elmúlt hónap legforróbb autósportos eseményeivel, Lando Norris és George Russell élmezőny felé tett lépéseivel és exkluzív interjúkkal.

Első két F1-es évében néhány villanást leszámítva rutinosabb kollégája árnyékában szerepelt a McLarennél, idén viszont egy többszörös nagydíjgyőztes oldalán bizonyít és tört a Mercedesek és Red Bullok mögötti üldözőboly élére – avagy így lépett szintet 2021-ben a fiatal generáció egyik brit üdvöskéje. Lando Norris már két dobogónál jár ebben az évben, ráadásul frissen kötött hosszú távú szerződést a csapatával – az AFM körbejárja, mit várhatunk Norristól a következő években, és mit várhat ő az F1-től.

A sportág egyik legígéretesebb fiataljának tartják a Mercedeshez kötődő Williams-pilótát, de vajon mi rejlik a kedvesnek tűnő álarc mögött, és milyen módszerekkel próbál magának utat törni George Russell a világbajnoki cím felé? Amióta tavaly egy futamra beugorhatott nevelőcsapatához, és majdnem nyert, Russell mintha háborút indított volna Valtteri Bottas üléséért, amely hadviselésnek idén már fizikai nyomait is láthattuk a pályán a két versenyző között. Vajon túl keményen teper, vagy csak a jogos jussát követeli? A magazin legújabb száma ezt is kielemzi.

További témák a lapból:

- Elhunyt Max Mosley, az FIA korábbi elnöke

- Nagyfőnök motorsportszívvel – interjú Jost Capitóval

- Lewis Hamilton 100 pole-ja a számok nyelvén

- Így próbál bajnoki címmel búcsúzni a Honda

- Kinevetett versenyzők, akiket nem kímélt a közvélemény

- Herbie Blash, az F1 legismertebb ismeretlenje

- Interjú az F3-ban debütáló Tóth Lászlóval

- Mi okozza a MotoGP mezőnyét rostáló rekesz szindrómát?

- ORB: Az utolsó szakaszon előzte Hadikot Kopecky

- A leggyorsabb utcai Ferrari: 812 Superfast Version Speciale

- Erős második félidő: Renault Megane R.S. Trophy

- Egy lány – egy autó: Zsani és a Mercedes

A legfrissebb AFM a MotoGP, a rali-vb és a többi népszerű hazai és nemzetközi autósport-széria híreivel és háttéranyagaival megvásárolható az újságosoknál vagy előfizethető a formula.hu weboldalán.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: