DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

AFM december: Menekülés a halál torkából

Megjelent Magyarország motorsportmagazinja, benne a Formula-1-es szezon elmaradhatatlan értékelésével és Romain Grosjean mindenkit elborzasztó balesetének hátterével.

Talán kijelenthető, hogy a Bahreini Nagydíj első körének eseménye annak utóhatásával együtt példátlan a Formula–1-ben. Évtizedek óta nem történt akkora tűzeset a sportban, mint Romain Grosjean és a szalagkorlát találkozásakor, a robbanást nézők millió látták élőben, a francia pedig alig fél perc után kiemelkedett a lángokból, így maga mesélhette el az F1 valaha túlélt egyik legnagyobb balestének krónikáját. Az Autósport és Formula Magazin a francia pilóta beszámolói alapján járja körbe, hogy mely tényezők játszottak közre a sport történetének egyik legnagyobb menekülésében.

Igen, ha évek múltán felteszik majd a kérdést, hogy mire emlékszünk 2020-ból, alighanem a világon mindenkinek a járvány és annak számtalan hatása fog beugrani elsőként. Az élet legtöbb területén nehéz volt olyan eseményeket találni, amik felülírták ezt, az autósport viszont minden év eleji megpróbáltatása ellenére tett rá egy nagyon jó kísérletet. A lap szerkesztősége pedig arra, hogy hagyományos szezonösszefoglaló ranglistáiban felsorakoztassa a mögöttünk hagyott összautósportos évad legjobb teljesítményeit, futamait, érzelmes pillanatait és legnagyobb botrányait. Mert ezekre lesz igazán érdemes emlékezni!

További témák a lapból:

- Amikor ölt a szalagkorlát: az 1970-es évek tragédiái

- A Schumacher név visszatér az F1-be

- A legsikeresebb évközi beugrások

- Szembesítjük magunkat előszezoni tippjeinnel

- MotoGP: 20 év után jutott a csúcsra a Suzuki

- WRC: Dráma a hóban, újra Ogier a bajnok

- Fordulat a magyar ralibajnokság fináléjában

- TOP50 magyar autóversenyző: új győztes 2020-ban

- Mindenkinél gyorsabban – Bugatti Bolide

- A korszakváltó – Volkswagen ID. 3

- Egy lány – egy busz: Kátya és az Ikarus

A legfrissebb AFM a MotoGP, a rali-vb és a többi népszerű hazai és nemzetközi autósportszéria híreivel és háttéranyagaival megvásárolható az újságosoknál vagy előfizethető a formula.hu weboldalán.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: