Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 10. péntek

Szavazás

Formula Awards 2014–2019

Immár hatodik éve szavazza meg szerkesztőségünk minden esztendő végén az F1-es szezon legjeit, most pedig összesítjük, kik és mik kapták a Formula éves díjait az elmúlt idényekben.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év poénja

Szilveszter napján senki nem szeret komolykodni, így mi sem tesszük. Persze az F1-es mezőnyben az év során is repkedtek a poénok, ennek köszönhetően tudunk most válogatni a legviccesebb mozzanatokból.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év pillanata

A pillanatok felidézése az egyik "legfontosabb" kategória abból a szempontból, hogy nagyjából körvonalazza, mely eseményekre fogunk visszaemlékezni a jövőben. Kimagaslóan jó eredmények és más rendhagyó történések jutottak eszünkbe.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év híre

Mi magunk is hírek ezreit szállítottuk olvasóinknak 2019 során, de mint minden évben, idén is csak néhány olyannal szolgált a sport, ami igazán megdöbbentette a közvéleményt vagy nagy horderejű hatást gyakorolt.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év balhéja

Nincs Formula-1-es versenyszezon jó kis szaftos, tocsogós balhék nélkül - szerencsére ezekben 2019-ben sem szenvedtünk hiányt. Egyik kedvenc kategóriánkban ezeket állítottuk nagyság szerinti sorrendbe.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év bukása

Anthoine Hubert F2-es tragédiája ugyan mély szomorúsággal itatta át a Formula-1-es közhangulatot is, noha maga a királykategória kifejezetten aggodalommentes évet produkált balesetek tekintetében - amelyek közül éppen emiatt is volt nehéz választani.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év előzése

Az év versenyei között valószínűleg csak véletlenül végzett az első három helyen olyan, amit Max Verstappen nyert, de az előzések toplistájának alakulásában már nagyobb hatása volt a hollandnak...

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év versenye

Hockenheim vagy Interlagos? Interlagos vagy Hockenheim? Két káoszfutama volt a 2019-es F1-es szezonnak, így nem volt kérdés, hogy közöttük zajlik majd a harc szavazásunk első helyéért.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év csapatfőnöke

Egy korábbi kategóriát élesztettünk újra évértékelő-sorozatunkban. A legnagyobb hatású csapatfőnököt keressük, amelynek kiválasztásakor több szempontot is érdemes figyelembe venni.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év újonca

Három sokra hivatott fiatal versenyző mutatkozott be 2019 során a Formula-1-ben, Rég volt ilyen izgalmas a felhozatal, és rég volt ilyen izgalmas az újoncszavazásunk is, mint idén.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év csalódása

A meglepetések után jön az ellentétes pólus: az év legkiábrándítóbb teljesítményét nyújtó csapatok és pilóták közül válogattak szerkesztőségünk tagjai, hogy összeálljon a vonatkozó 2019-es toplista.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év meglepetése

Évértékelőnk harmadik epizódjához érkezve a 2019-es F1-es szezon legnagyobb meglepetéseit rangsoroltuk. Lássuk, kik teljesítettek a várakozásaink felett!

részletek
Olvastad már?