DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 22. szerda

Szavazás

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év csapata

Vajon a zsinórban nyolcadik konstruktőri címét szerző Mercedes vagy az Ezüst Nyilak méltó ellenfelévé előlépő Red Bull produkcióját találtuk jobbnak? Itt van év végi szavazássorozatunk második része.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év pilótája

Az idei év sem lehet teljes számunkra a Formula-1-es szezonértékelő nélkül, amelyben mostantól az év utolsó napjáig minden nap kitárgyalunk egy új témát. Kezdjük a versenyzőkkel!

részletek

Szavazz a 2021-es év legjobb magyar versenyzőire!

A hamarosan megjelenő Autósport évkönyvben a magyar pilóták megszokott szakértői rangsora mellett idén is kihirdetjük az olvasói szavazás eredményét. Döntsetek: szerintetek kik voltak a 2021-es szezon legjobban teljesítő magyar autóversenyzői?

részletek

Szavazás: Vajon ki fejlődött a legtöbbet?

Bár az autókat illetően nagy változás nem történt 2020-hoz képest, így is érezhető, hogy volt némi változás az erősorrendet illetően. Olvasóink véleményére vagyunk kíváncsiak a témával kapcsolatban!

részletek

Félévértékelő: A legjobb versenyek

A szezon első felének legjeit rangsoroló minisorozatunk utolsó részeként a futamokat állította sorba a szerkesztőség. Nem volt egyszerű dolgunk, hiszen 2021-ben nem voltunk híján a tartalmas vasárnap délutánoknak…

részletek

Félévértékelő: A legjobb csapatok

Nyári értékelő sorozatunk második részében a csapatokat tesszük mérlegre. A Formula.hu szerkesztőségének hét tagja állította össze saját hármas rangsorát, amelyből 3-2-1-es pontozással hoztuk ki a végeredményt.

részletek

Félévértékelő: A legjobb versenyzők

Hogy egy kis változatosságot vigyünk a Formula-1 lassan araszoló nyári szünetébe az olvasók és valljuk be, saját magunk számára is, a Formula.hu szerkesztőségében összeállítottuk hármas toplistáinkat a szezon első felének legjeiről. Jól ismert nagy szezonértékelőnk mini-verziója lett a végeredmény – a sort szokás szerint a legjobb pilótákkal nyitjuk.

részletek

Formula Awards 2014–2020

Immár hetedik éve szavazza meg szerkesztőségünk minden esztendő végén az F1-es szezon legjeit, most pedig összesítjük, kik és mik kapták a Formula éves díjait az elmúlt idényekben.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év poénja

Min szórakoztunk a legjobbat a 2020-as F1-es szezonban? A sport már minden csatornáján szállítja a poénokat, legyen az akár megtervezett, akár rögtönzött. Lássuk, szerkesztőségünkben mi talált be legjobban!

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év előzése

A megszokottnál is többet morfondíroztunk az év legszebb megmozdulásain, ami végül egy kifejezetten színes listát eredményezett.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év pillanata

A pillanatok felidézése az egyik "legfontosabb" kategória abból a szempontból, hogy nagyjából körvonalazza, mely eseményekre fogunk visszaemlékezni a jövőben.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év híre

Mi magunk is hírek ezreit szállítottuk olvasóinknak 2020 során, de mint minden évben, idén is csak néhány olyannal szolgált a sport, ami igazán megdöbbentette a közvéleményt vagy nagy horderejű hatást gyakorolt.

részletek