Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 24. kedd

Szavazás

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év csapatfőnöke

Következzen a csapatvezetői rangsor, ami nem feltétlenül azonos a csapatok rangsorával: szavazásainkban igyekszünk rámutatni, egy-egy szakvezető mely képességével vagy húzásával emelkedett ki a többiek közül 2020 során.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év versenye

Sok mindenre lehetett panaszkodni 2020 során a világban, de arra, hogy a Formula-1-es versenyek unalmasak lennének, (egy-két kivételtől eltekintve) nem. Ezért is találtuk izgalmas feladatnak kiválasztani közülük a legjobbakat.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év újonca

Furcsa helyzetben találtuk magunkat 2020 legjobb debütánsteljesítményének megválasztásakor, hiszen egy állandó és két beugró versenyzőt kellett összemérnünk egymással.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év csalódása

A meglepetések után jön az ellentétes pólus: az év legkiábrándítóbb teljesítményét nyújtó csapatok és pilóták közül válogattak szerkesztőségünk tagjai, hogy összeálljon a vonatkozó 2020-as toplista - vagy inkább szégyenlista?

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év meglepetése

Évértékelőnk harmadik epizódjához érkezve a 2020-as F1-es szezon legnagyobb meglepetéseit rangsoroltuk. Lássuk, kik teljesítettek a várakozásaink felett!

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év csapata

Régen volt már olyan szezon, amikor elmondhattuk, hogy ilyen sok csapat nyújtott erős, felfelé ívelő tendenciát mutató teljesítményt. Ennek megfelelően felettébb változatosan szavaztunk, de két név szinte mindenhol felbukkant.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év pilótája

Régi olvasóink már jól tudhatják, hogy egyetlen év sem lehet teljes számunkra a Formula-1-es szezonértékelő nélkül, amelyben mostantól az év utolsó napjáig minden nap kitárgyalunk egy új témát. Kezdjük a versenyzőkkel!

részletek

Szavazz az év legjobb magyar versenyzőire!

A hamarosan megjelenő Autósport évkönyvben a magyar versenyzők megszokott szakértői rangsora mellett idén is kihirdetjük az olvasói szavazás eredményét. Döntsetek: szerintetek kik voltak a 2020-as szezon legjobban teljesítő magyar autóversenyzői?

részletek

Az F1 téged is megkérdez, szeretnél-e fordított rajtrácsot

A Formula-1 döntéshozói egy kérdőív segítségével a rajongók véleményét is kikérik az utóbbi hetekben ismét beszédtémává vált fordított rajtrácsos időmérőfutam kérdésében, amit 2021-ben négy hétvégén szeretnének kipróbálni.

részletek

Minden csapat egy képen év elején? Nem!

A 2010-es évet egy ikonikus fotóval indította a Formula-1, amin az összes csapat autója és pilótái egy képen láthatók. Tíz év eltelt és az istállók többsége hallani sem akar ugyanilyenről. De miért?

részletek

Formula Awards 2014–2019

Immár hatodik éve szavazza meg szerkesztőségünk minden esztendő végén az F1-es szezon legjeit, most pedig összesítjük, kik és mik kapták a Formula éves díjait az elmúlt idényekben.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év poénja

Szilveszter napján senki nem szeret komolykodni, így mi sem tesszük. Persze az F1-es mezőnyben az év során is repkedtek a poénok, ennek köszönhetően tudunk most válogatni a legviccesebb mozzanatokból.

részletek