DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 11. hétfő
Egyéb

Szavazz a 2023-as év legjobb magyar versenyzőire!

A hamarosan megjelenő Autósport évkönyvben a magyar pilóták megszokott szakértői rangsora mellett idén is kihirdetjük az olvasói szavazás eredményét.

A háttérben már javában készül szerkesztőségünk új szezonösszefoglaló kötete, a 2023-as Autósport évkönyv, amelyben idén is közöljük a szezon legjobban teljesítő magyar versenyzőinek toplistáját. A szakértői szavazással párhuzamosan azonban elindítunk egy közönségszavazást is, amelynek győztesét idén is különdíjjal jutalmazzuk.

magyar-autoversenyzők-szavazas-2023Összeállítottunk egy igen bő listát, amelyben a nemzetközi sorozatok szereplői mellett a magyar pályaversenyzés, rali, ralikrossz és egyéb szakágak kiemelkedő pilótái is helyet kaptak. A nevük mellett zárójelben feltüntettük, hogy melyik sorozatban versenyeztek idén.

A szavazáskor több név is megjelölhető, sőt javasoljuk, hogy így is járjatok el: legfeljebb 5 olyan pilóta nevét jelölhetitek be, akik szerintetek a legkiemelkedőbben teljesítettek a 2023-as versenyszezonban. A szavazás első 10 helyezettjét az Autósport évkönyvben is listázzuk.

A voksok leadására szűk egy hét áll rendelkezésre: a szavazást november 19-én, vasárnap este 19:00 órakor zárjuk.

Kezdődjön hát a játék: szerintetek kik voltak 2023 legjobbjai?

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: