Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 23. szerda

Túraautó hírek

DTM: Aratott a BMW Hollandiában

Szezonja első győzelmét szerezte Timo Glock Hollandiában: az Audik egymásnak adták át a támadási lehetőséget, de így sem tudtak belerondítani a BMW kisajátított dobogójába.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

Az F1 még mindig nyári szüneten van, de több sorozat is újabb állomásához érkezik az előttünk álló hétvégén - mutatjuk, hogy mit, mikor és hol lehet megtekinteni péntek-szombat-vasárnap.

részletek

Ferrarik, Bentley-k, más sportautók a Ringen

Augusztus utolsó hétvégén komoly autósportos események érik majd egymás Mogyoródon: a kamion Európa-bajnokság mellett egy nagytúra-sorozat ellátogat hazánkba.

részletek

Massa szerint vége a DTM-nek és az LMP1-nek

A brazil F1-es pilóta szerint a Mercedes és a Porsche kilépése romba döntötte a két versenysorozat jövőjét, ellenben a Formula-E-t ő is nagyon erősnek és fontosnak érzi.

részletek

Megszűnhet a DTM? - bajban a sorozat

Bajban lehet a túraautós sorozat, a Mercedes kiválása miatt az Audi is alternatívát keres és a BMW is gondolkodik - mi lesz 2018 után a népszerű és egyedi bajnoksággal?

részletek

Új győztes és új éllovas a drámai versenyen

Rendkívül mozgalmasan alakult a DTM második moszkvai futama, amelyen egy visszatérő pilóta első sikerét aratta a Mercedesszel. A dobogón a széria mindhárom márkája képviseltette magát.

részletek

DTM: Az újonc újra nyert, Rocky a nap hőse

A moszkvai futam elejétől végéig árnyékként követte Mike Rockenfeller René Rastot, és bár megelőzni nem tudta, kiválóan versenyzett azután, hogy indulása is kétséges volt a hétvégén norisringi balesete miatt.

részletek

Bemutatták a Honda jövő évi TCR autóját

A JAS Motorsport bemutatja vadonatúj Honda Civic Type R TCR modelljét, melyet a túraautó-bajnokság 2018-as szezonjában használhatnak majd vásárlóik.

részletek

Új sorozatban vendégeskedik Keszthelyi Vivien

Keszthelyi Vivien az Audi Hungaria meghívására vendége lesz az idei év egyik legérdekesebb autósporttal kapcsolatos eseményének, a Formula Student East nemzetközi hallgatói versenysorozatának.

részletek

Tassi: Egy kilökés, egy defekt

Éllovasként érkezett meg Oscherslebenbe Tassi Attila a TCR nemzetközi túraautó-bajnokságban, de szerzett pont nélkül kénytelen távozni Németországból.

részletek

Idei legrosszabb hétvégéjét zárta a M1RA

Bár a ballasztsúlyok is megnehezítették Tassi Attila helyzetét, a M1RA magyar pilótája két ütközés miatt egyik versenyét sem fejezte be - de csapattársa sem jutott be a pontszerzők közé.

részletek

Tassi Attila piszkosul nehéz helyzetbe került

Három héttel ezelőtt a Hungaroringen mindkét futamot megnyerte Tassi Attila: Teljesítményét egy „potyautasnyi” pluszsúllyal büntették a szabályok, és ez alaposan megfogta a Hondáját.

részletek
Olvastad már?