Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 15. hétfő

Túraautó hírek

Rast nyert, de Paffett és a Mercedes a bajnok

Sorozatban hatodik győzelmét szerezte az Audi pilótája, amire még soha senki nem volt képes a DTM-ben, de a címet így sem tudta elhappolni a 2005 után diadalmaskodó brit és a távozó Mercedes elől.

részletek

DTM: Elképesztő csatával maradt harcban Rast

A címvédő kitett magáért, és riválisával, Gary Paffett-tel óriásit vívva megszerezte a győzelmet a hockheimi szezonzáró szombati napján. Paffett végül csak negyedik lett, Di Resta mindössze nyolcadik.

részletek

Nem szerepel a Hungaroring a DTM naptárában

A szezonzáró előtt a német túraautós széria kiadta jövő évi menetrendjét két új pályával. Egyben arra is fény derült, hogy az új női bajnokság, a W Series a DTM kísérője lesz.

részletek

Rast második bajnoki címéért száll harcba

Az Audi Sport mindent egy lapra tesz fel, René Rastnak ugyanis még egy aprócska esélye van arra, hogy sikerrel megvédje bajnoki címét.

részletek

Nagy Norbert megküzdött a kínai szmoggal

A sorozatos csaták és műszaki hibák miatt balul elsült ningbói hétvége, az időeltolódás és a higiéniai hiányosságok sem vették el Nagy Norbert kedvét a versenyzéstől.

részletek

Michelisz 3., Szabó 7. Ningbóban

A Hyundai svéd versenyzőjét, Thed Björköt egész hétvégén nem lehet egyelőre megállítani Kínában, ennek megfelelően övé lett a pole is a WTCR ningbói hétvégéjének szombat hajnali időmérőjén.

részletek

Nagy Norbert először versenyez Ázsiában

Biciklizéssel is készült a távol-keleti folytatásra a Zengő Motorsport WTCR-versenyzője: komoly kihívás lesz számára a soron következő két forduló, hiszen sosem járt még Ázsiában.

részletek

Blancpain GT: Bajnoki címre hajt a Lexus

Az Emil Frey Lexus Racing csapata ezen a hétvégén a Blancpain GT versenysorozat idényzáró futamára készül: a Lexus csapat célja Barcelonában a győzelem...

részletek

Verekedés a TCR-ben, kizárták Borkovicot

Egy a pályán történt incidens miatt a két bajnokesélyes tábora összeszólalkozott egymással a TCR Europe-ban. Tettlegességre is sor került, Dusan Borkovic a rendőrségen kötött ki, és terhes feleségét is bántották. De ki ütött először?

részletek

Nem fogott ki Tassin Monza

Nehezen indult, jó vége lett – így lehetne összefoglalni Tassi Attila szemszögéből a TCR Europe utolsó előtti versenyhétvégéjét, amelynek a monzai pálya adott otthont.

részletek

DTM: Büntetés és újabb Rast-dupla

Zsinórban négy győzelemnél jár a DTM 2017-es bajnoka, miután Ausztriában egy véleményes és egy megérdemelt első hellyel gazdagodott. Az audisnak hajrájának köszönhetően bajnoki esélyei is élnek.

részletek

Áttekintés: Keszthelyi Vivien útja mostanáig

A fiatal magyar versenyzőlány évről évre lép egyre feljebb, nézzük meg, hogy honnan indult és milyen úton, milyen állomásokkal jutott el odáig, ahol jelenleg tart.

részletek
Olvastad már?