Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 18. kedd

Túraautó hírek

Tassi: 4. hely és csapatgyőzelem

Óriási küzdelem zajlott ma a Túraautó-Európa-bajnokság utolsó futamán – Tassi Attila az összetett verseny 4. helyezettjeként fejezte be az idei szezont, csapata pedig megnyerte a csapatbajnokságot.

részletek

Facebookon idiótázta le a bírókat, kizárták

A hétvége citromdíját egyértelműen a TCR Europe-ban versenyző svájci Kris Richard érdemelte ki, noha a körülötte kialakult botrány rávilágított a mai túraautózás egyik alapelemének számító fordított rajtrács újabb hibájára is.

részletek

Nagy Dánielt Michelisz Norbert segíti

Utolsó fordulójához érkezik a TCR Európa-kupa idei szezonja. Az évadzáró barcelonai hétvégén dől el az egyéni- és a csapat bajnoki cím sorsa is. Nagy Dániel csapata, a M1RA Michelisz Norberttel erősít a sorsdöntő futamokra.

részletek

A WRT az Audi ügyfélcsapataként a DTM-ben

A 2019-es szezonban a főként a GT versenyek világából ismert W Racing Team (WRT) a nemzetközi túraautó bajnokságban is megméreti magát.

részletek

Egy BMW-s lett a DTM legeredményesebb újonca

Október 14-én célba ért a DTM 2018-as szezonja, amelyet a BMW a gyártók közötti pontverseny ezüstérmeseként, Marco Wittmann negyedik helyezésével és az idei év legeredményesebb újoncával zárt.

részletek

Rast nyert, de Paffett és a Mercedes a bajnok

Sorozatban hatodik győzelmét szerezte az Audi pilótája, amire még soha senki nem volt képes a DTM-ben, de a címet így sem tudta elhappolni a 2005 után diadalmaskodó brit és a távozó Mercedes elől.

részletek

DTM: Elképesztő csatával maradt harcban Rast

A címvédő kitett magáért, és riválisával, Gary Paffett-tel óriásit vívva megszerezte a győzelmet a hockheimi szezonzáró szombati napján. Paffett végül csak negyedik lett, Di Resta mindössze nyolcadik.

részletek

Nem szerepel a Hungaroring a DTM naptárában

A szezonzáró előtt a német túraautós széria kiadta jövő évi menetrendjét két új pályával. Egyben arra is fény derült, hogy az új női bajnokság, a W Series a DTM kísérője lesz.

részletek

Rast második bajnoki címéért száll harcba

Az Audi Sport mindent egy lapra tesz fel, René Rastnak ugyanis még egy aprócska esélye van arra, hogy sikerrel megvédje bajnoki címét.

részletek

Nagy Norbert megküzdött a kínai szmoggal

A sorozatos csaták és műszaki hibák miatt balul elsült ningbói hétvége, az időeltolódás és a higiéniai hiányosságok sem vették el Nagy Norbert kedvét a versenyzéstől.

részletek

Michelisz 3., Szabó 7. Ningbóban

A Hyundai svéd versenyzőjét, Thed Björköt egész hétvégén nem lehet egyelőre megállítani Kínában, ennek megfelelően övé lett a pole is a WTCR ningbói hétvégéjének szombat hajnali időmérőjén.

részletek

Nagy Norbert először versenyez Ázsiában

Biciklizéssel is készült a távol-keleti folytatásra a Zengő Motorsport WTCR-versenyzője: komoly kihívás lesz számára a soron következő két forduló, hiszen sosem járt még Ázsiában.

részletek
Olvastad már?