Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 17. kedd

Túraautó hírek

DTM: Látványos BMW-győzelem a szezonzárón

A Német Túraautó Bajnokság 2017-es idénye több mint százötvenezer néző előtt, Marco Wittmann kilencedik sorozatbeli diadalával ért célba vasárnap délután.

részletek

Rast újoncként lett a DTM bajnoka

Négy versenyző harcolt a bajnoki címért a fináléban Hockenheimben: habár Mattias Ekström éllovasként kezdte a vasárnapi versenyt is, a széria bajnoka René Rast lett. Az utolsó futamot Wittmann nyerte.

részletek

Audi-siker, négyen húsz ponton belül!

Jamie Green a rajt után nem sokkal kőkemény küzdelemben nyomta le Timo Glockot, majd vissza sem nézve megnyerte az első hockenheimi futamot – vasárnap négy audis száll harcba a bajnoki címért!

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

Visszatér a WTCC, Michelisz Norbiék Kínában csapnak össze - Hockenheim ad otthont a DTM és a Formula-3 következő fordulójának, Japánban pedig a MotoGP és a WEC teszi tiszteletét.

részletek

Norbi egy helyezéssel feljebb az ETCC dobogón

Nagy Norbi, a szombaton megszerzett pole-pozíciója után, a futamokon is megmutatta, hogy mire képes, ha a technika is tökéletes alatta.

részletek

Távolabbi, de nem esélytelen a cím Tassinak

Meglökték, bokszutca-áthajtásost is kapott, de ennek ellenére mentette a menthetőt Kínában Tassi Attila. Mindkét futamon pontot szerzett, így egy fordulóval a vége előtt még mindig bajnokesélyes.

részletek

Tassi nagy ellenszélben is dobogóesélyes

Az utolsó előtti fordulójához érkezett a TCR nemzetközi túraautóbajnokság. A bajnoki címért harcoló Tassi Attilának komoly pluszsúllyal kell megküzdenie Kínában, ennek ellenére esélye van a dobogóra.

részletek

Jön a Lexus és a Nissan a DTM hétvégéjére

Egyre szorosabbra fűzi kapcsolatát Németország és Japán túraautós bajnoksága, a DTM és a Super GT, amelyek világviszonylatban is a zártkarosszériás pályaversenyzés élvonalának számítanak.

részletek

A fő kérdés: Mi lesz veled, WTCC?

A probléma egyértelmű, megoldás viszont továbbra sincs, pedig a 2018-as szezon már vészesen közelít - lehet még folytatása a világbajnokságnak, vagy véget ér a történet?

részletek

DTM: Dráma és tripla diadal az Audinál

Vasárnap délutánra a négykarikásokról is elnevezhették volna a Red Bull Ringet, ugyanis ismét hármas győzelemig vitték, igaz, a pole-ból induló Jamie Green az utolsó körökben, az élről adta fel a versenyt.

részletek

Először nyert az éllovas, teljes Audi-dobogó

Hiába vezetett sokáig Jamie Green, Mattias Ekström a fináléban átvette tőle a vezetést, s a bajnokságban is élen álló svéd megszerezte idei első sikerét. Az Audi kisajátította a spielbergi dobogót.

részletek

DTM: Izgalmas véghajrá előtt az Audi

A DTM vitathatatlanul története legizgalmasabb hajrájához érkezett. Az Audi, BMW és Mercedes márkák közös döntését követően a pluszsúlyok eltörlésével nyitottá vált a bajnoki címért folyó küzdelem.

részletek
Olvastad már?