Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 28. kedd

Túraautó hírek

Négy DTM-pilótáját is kihajította a Mercedes

Utolsó gyártóként a Mercedes is bejelentette, hogy mely versenyzőkkel vág neki a DTM idei szezonjának. Egy meglepő visszatérő mellett sok búcsúzó az eredménye a sorozat „megszorításainak”.

részletek

Szimulátoros sorozatot támogat Vivien

Újabb kisebb mérföldkőhöz érkezett Keszthelyi Vivien és csapata, a TeamVRS, az Audi Sport Racing Academy tagja egy szimulátoros viadal partnere lett...

részletek

Vivi áttörést hozhat a magyar autósportban

Sikerekben és dobogós helyezésekben gazdag évet zárt Keszthelyi Vivien, a 16 esztendős pilóta most hatalmas lehetőség előtt áll, hiszen hamarosan eldől, hogy bekerül-e a legtehetségesebbek közé.

részletek

Vonzóbb mint valaha! - Toyota GT86 kupa

A TMG által szervezett GT86 kupa március 25-én útjára induló új, ötödik évadát friss megjelenésű autó, módosított szabályrendszer, vonzó nyeremények és csökkentett nevezési díj teszi még értékesebbé.

részletek

Berger megszólalt a DTM-mel kapcsolatban

A tízszeres F1-es futamgyőztes nevét nemrég hozták összefüggésbe a Német Túraautó Bajnokság vezetői pozíciójával, most viszont az érintett is megszólalt

részletek

Berger mint a DTM nagyfőnöke?

A korábbi F1-est nemrég a Német Túraautó Bajnokság vezető testületének egyik székével hozták összefüggésbe, a széria azonban egyelőre sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem akarta az értesülést.

részletek

Szezon elején jön a DTM a Hungaroringre

Kiadták a német túraautósok 2017-es versenynaptárát. A legnagyobb változás a magyar fordulót érinti, hiszen a hungaroringi verseny szeptemberről júniusi időpontra került át.

részletek

WEC-bajnok folytatja a DTM-ben

A BMW után az Audi is bejelentette hat versenyzőjét a Német Túraautó Bajnokságban: a legérdekesebb szerzemény Loic Duval, aki az LMP1-es kiszállás után maradt ülés nélkül.

részletek

Nagy Norbi Párizsban vette át az idei díját

Egy nappal az FIA bécsi év végi gálája után, az ETCC párizsi díjátadóján Nagy Norbert is átvehette a Túraautó Európa-kupa összetettjében elért harmadik helyéért járó elismerést.

részletek

Jövőre a Hungaroringre jön a TCR

Megjelent a TCR International Series 2017-es versenynaptára: a nemzetközi túraautó-bajnokság mezőnye 2017. július 2-án a Hungaroringen lép pályára magyar résztvevővel, a B3 Racing Teammel az indulók között.

részletek

Drámai és kaotikus bajnokavatás Makaón

Tömegbalesetek, ütközések, biztonsági autós fázisok és piros zászlók jellemezték a TCR második idényének utolsó fordulóját, ahol végül csak néhány ponton múlt az összetett győztes személye.

részletek

Íme a MINI vadonatúj versenyautója

Hamarosan érkezik a MINI Motorsport sikertörténetének következő nagyágyúja, amely kevesebb, mint két hónap múlva, már a 2017-es Dakar Ralin első éles bevetésére indul.

részletek
Olvastad már?