Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 25. szombat

Túraautó hírek

Találkozz Keszthelyi Viviennel az AMTS-en!

Az Audi 16 éves magyar versenyzőnője is ott lesz a hétvégi AMTS-en, vasárnap ajándéktárgyakkal, autogramkártyákkal várja az érdeklődőket.

részletek

A Zengő Ficzával indul a TCR-ben, de késnek

A TCR túraautós sorozat kiadta az idei szezon nevezési listáját, amely igencsak megduzzadt a korábban ismerthez képest, ráadásul a Zengő Motorsport két autója is szerepel rajta. Viszont úgy tűnik, a szezonnyitóra nem érnek oda...

részletek

DTM – A túraautózás csúcsa?

Az autóversenyzők többsége úgy tartja, hogy mára már a DTM számít a túraautó versenyzés csúcsának, és nem véletlenül: a három nagy német márka küzdelme rendre hoz lenyűgöző futamokat.

részletek

Gerhard Berger lett a DTM elnöke

Bár korábbi nyilatkozataiban cáfolta, hogy erre készülne, most mégis Gerhard Berger vette át a Német Túraautó Bajnokság irányítótestületének elnöki posztját. Az osztrák új gyártókat, izgalmasabb autókat és versenyformátumot ígér.

részletek

Európában is rajthoz áll a GT3-as Lexus

A Lexus 2017-ben immár az RC F GT3 géppel is megjelenik a versenypályákon, tovább erősítve márkaimázsát a motorsport egyre gyarapodó rajongói táborában.

részletek

Norbi majdnem a WTCC-be nevezte csapatát

A Bári Dáviddal közösen bemutatott saját csapatukról beszélve Michelisz Norbert elárulta, a világbajnoki mezőnyben való részvétel is megfordult a fejükben, ám ezen tervüket meghiúsított a WTCC2 terveinek bedőlése.

részletek

Saját csapatot indít a TCR-ben Michelisz

A Honda gyári WTCC-pilótája ezúttal csapattulajdonosként bővíti feladatkörét: az M1RA két Honda Civicet indít a nemzetközi TCR szériában, melyek közül az egyiket Tassi Attila kapja meg.

részletek

Elit sorozatban indul a magyar lány

Egy nappal a nemzeti ünnepet követően, március 16-át a magyar autósport rajongók piros betűvel véshetik be a naptárba, ugyanis az Audi hivatalos honlapján bejelentette: Keszthelyi Vivi a TT Cupban!

részletek

Új generációs versenyabroncsok a DTM-ben

A Hankook a következő DTM szezonra új gumiabroncs generációval áll rajthoz. Az új, Ventus Race típusú DTM száraz abroncsok az előző változathoz képest optimális állapotban nagyobb tapadást nyújtanak.

részletek

Olaszországban tesztelt a TCR mezőnye

A TCR International Series csapatai megkezdték felkészülésüket a 2017-es szezonra, az Adria Racewayen és a Pininfarina szélcsatornájában.

részletek

A premier előtti utolsó DTM tesztjén az Audi

Az Audi a portugáliai Portimão versenypályáján háromnapos teszttel készül az új DTM szezon rajtjára. Az átmeneti autó utolsó tesztje során összesen 1971 kilométert tettek meg a portugál versenypályán.

részletek

Keményebb, jobb, gyorsabb Vivien

Ezzel a címmel mutatja be saját nevelésű magyar tehetségét, Keszthelyi Vivient a német autóóriás Audi hivatalos honlapja.

részletek
Olvastad már?