Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. február 22. csütörtök

Túraautó hírek

Nem megy Ázsiába versenyezni Keszthelyi

Biztossá vált, hogy 2018-ban is Audival, a német csúcsmárka gyári tehetséggondozójának tagjaként folytatja Keszthelyi Vivien. A kontinens már ismert, a széria még nem.

részletek

Eldőlt: Wehrlein idén visszatér a DTM-be

Versenyzői karrierje eddigi legnagyobb sikereinek helyszínére teszi be ismét a lábát a Mercedes Formula-1-ből kiszorult, de még mindig szemtelenül fiatal tehetsége, Pascal Wehrlein.

részletek

GT-szabályokat vezethetnek be a DTM-ben?

A Mercedes kiszállása után két márka marad a sorozatban: a jövő egyedül úgy életképes, ha elhagyják az önálló szabályrendszert. A Super GT iránya azonban friss hírek szerint zsákutcának tűnik.

részletek

Ezért tartják meg a britek rajtrácslányokat

Míg az amerikai vezetőségű F1 kitiltja, a britek ragaszkodnak a rajtrácslányokhoz. Túraautós csapatvezetők mesélnek arról, miért nem csak kirakatbábu egy grid girl.

részletek

Érzelmes pillanat: Ekström kiszáll a DTM-ből

Befejezi 17 éven át tartó pályafutását a DTM egyik ikonikus alakja. Mattias Ekström a továbbiakban a ralikrosszra fog koncentrálni, helyét pedig napjaink leghíresebb elveszett tehetsége veszi át.

részletek

Ázsiai sorozatba hívták Keszthelyi Vivient

Még mindig nem tudni, hogy hol fog versenyezni 2018-ban a magyar pilótalány, de ajánlat több helyről is érkezett - ők a lehető legjobbat akarják választani, a cél pedig elsősorban Európa.

részletek

Még nem dőlt el Keszthelyi Vivien jövője

Az már biztos, hogy a fiatal magyar versenyző idei sorozata, az Audi TT Cup 2018-ban is indul, az viszont egyelőre kérdés, hogy Keszthelyi Vivien hol áll rajthoz a következő szezonban.

részletek

Áprilisban jön a Hungaroringre az új WTCR

A WTCC és a TCR egyesüléséből alakult új túraautós sorozat is közzétette előzetes 2018-as versenynaptárát, melyben a mogyoródi pálya is szerepel - mutatjuk, hogy hogyan áll össze a széria szezonja.

részletek

Két új ország a DTM versenynaptárában

Eggyel nő a versenyhétvégék száma a túraautós szériában, de csak ezek felét tartják Németországban: Brands Hatch és Misano is csatlakozik. A magyar versenyt néhány héttel korábban rendezik.

részletek

Tassi-ezüstérem, M1RA-bajnoki cím a TCR-ben

Dubajban ért véget a TCR nemzetközi túraautó-bajnokság 2017-es szezonja, amely nagy magyar sikerrel zárult: Tassi Attila első futamos bravúrja révén a M1RA Motorsport megnyerte a csapatok bajnokságát.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

F1 ugyan nem lesz, de több magyar érdekeltséget is érdemes lesz nyomon követni: Michelisz Norbert a WTCC, Tassi Attila és a M1RA pedig a TCR bajnoki címéért küzd. Makaóra és Bahreinre kell figyelni!

részletek

Nürburgringi 24 órás győztessel készül Vivien

Alig néhány héttel a szezon befejezése után sem pihen Keszthelyi Vivien és csapata, így a korábbi terveknek megfelelően a 16 éves magyar pilóta gőzerővel készül a következő szezonra.

részletek
Olvastad már?