DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Podcast

Formula Motocast: Esőkáosz, szabotázs, Rossi-búcsú

Jorge Martin tündöklése, Brad Binder mesteri húzása, Maverick Vinales felfüggesztése, Valentino Rossi visszavonulása – volt miről beszélgetnünk a spielbergi dupla kapcsán új műsorunk második adásában!

A pályán és azon kívül egyaránt szolgáltatott bőven beszédtémát a MotoGP két osztrák hétvégéje, így a Formula Motocast második adásában alaposan kiveséztük Jorge Martin újoncként való remeklését, Maverick Vinales szabotázsügyét és arra is megpróbáltunk választ keresni, hogy vajon ki döntött jól és rosszul az Osztrák Nagydíj őrült fináléjában. Emellett nem mentünk el szó nélkül Valentino Rossi visszavonulása mellett sem, személyes emlékeket is felevenítettünk a „Doktor” pályafutásából Ferenci Péterrel és Sebestyén Péterrel – akit természetesen a saját Supersport-világbajnoki futamairól is kifaggattunk!

 

 

Hallgasd meg az adást, iratkozz fel csatornánkra, ha pedig nem akarsz lemaradni semmiről, ami a MotoGP-vel kapcsolatos, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be!

2021_Formula Motocast_1771x1181_E02



 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: