Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 26. szerda

SebestyénPeti

Dupla top 10-es eredménnyel zárta a szezont Sebestyén Peti

Mindkét indonéziai futamon a 10. helyen látta meg a kockás zászlót a HUMDA támogatásával a Supersport-világbajnokságon a BARDAHL Evan Bros színeiben versenyző magyar motoros.

részletek

Óriási siker: Sebestyén Peti 5. lett Argentínában

Már szombaton is idei legjobb eredményét érte el a Supersport-vb magyarja San Juanban, a második versenyen viszont egész karrierje legjobb világbajnoki helyezését szállította a HUMDA támogatottja.

részletek

Sebestyén Peti 11. és 9. helyekkel gazdagodott Portimaóban

Remek motorozást produkált mindkét portugál futamon a HUMDA támogatásával versenyző motoros, aki vasárnap beállította idei legjobb eredményét a Bardahl Evan Bros. Yamahával.

részletek

Sebestyén Peti a 9. helyen végzett az első barcelonai futamon

Idén is kaotikus versenyt hozott a katalán Supersport-világbajnoki forduló első napja: a szárazon kezdődő versenyen egy kör után leszakadt az ég, így be kellett jönni a bokszba kerékcserére. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti a 15. helyről indulva a 9. helyen végzett.

részletek

Sebestyén Peti eredményben is előrelépne Barcelonában

A franciaországi top 10-es eredmény után extra motivációval vág neki a tripla hétvége első állomásának a HUMDA támogatásával a Bardahl Evan Bros. Yamahánál versenyző Supersport-világbajnoki motoros.

részletek

Másodszor tette tönkre a kinyíló légzsák Sebestyén Peti versenyét

Ugyanaz a probléma jelentkezett az első magny-cours-i futamon a magyar motorosnál, mint néhány hete Navarrában, így a top 10 közeléből kényszerült kiállni szombaton a Bardahl Evan Bros versenyzője.

részletek

Sebestyén Peti nagy előrelépésben bízik Magny-Cours-ban

Hétvégén Magny-Cours ad majd otthont a Supersport-vb idei nyolcadik versenyhétvégéjének. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti a korábbi három forduló tapasztalatai után óriási motivációval érkezik csapatával egy számára jól ismert pályára.

részletek

Sebestyén: Minden rossz összejött Navarrában

Vasárnap szerencsésebben alakultak a dolgok a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Péter számára, aki a 25. rajtpozícióból indulva a 17. helyen végzett.

részletek

Sebestyén Peti: Duplán balszerencsés szombat Navarrában

Egy elvett időmérős kör és egy kinyíló légzsák pecsételte meg a Bardahl Evan Bros. színeiben szereplő Supersport-világbajnoki motoros első versenynapját Navarrában.

részletek

Formula Motocast: Esőkáosz, szabotázs, Rossi-búcsú

Jorge Martin tündöklése, Brad Binder mesteri húzása, Maverick Vinales felfüggesztése, Valentino Rossi visszavonulása – volt miről beszélgetnünk a spielbergi dupla kapcsán új műsorunk második adásában!

részletek

Ismét új helyszínen versenyez Sebestyén Peti

Észak-Spanyolországban, a navarrai pályán tér vissza a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti és csapata, az Evan Bros. Racing Team.

részletek

A 11. helyről ütötték ki Sebestyén Petit vasárnap

A szombati erős verseny után magabiztosan várta a HUMDA közreműködésével versenyző motoros a második futamot. A rajt remekül sikerült, de végül egy ellenfele kiütötte őt.

részletek