Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Vinales

Quartararo a hajrában robbantott Dohában

Hiába vezetett szinte végig a pole-ból induló Jorge Martin, ismét Yamaha-győzelem született Katarban, csak ezúttal a gyári csapat új szerzeménye révén. Két pramacos a dobogón, Miller és Mir ütközött.

részletek

Martin nem győzni megy, Rossi nagyon szenved

Már a második futamán pole-t szerzett a Pramac újonca, de így sem feltétlenül a győzelem a célja a Dohai GP-n. Miller ijesztő pillanatot élt át, Rossi karrierje mélypontján – szombati értékelések.

részletek

Martin már a második futamán a pole-ban!

Újonc rajtelsőséget hozott a Dohai Nagydíj időmérője a MotoGP-ben: a Pramac Ducati spanyolja csapattársát, Johann Zarcót és a vb-éllovas Maverick Vinalest lenyomva futotta meg a legjobb időt. A címvédő kilencedik, Rossi utolsó előtti.

részletek

Espargaro nyitotta az élen a dohai hétvégét

Az apriliás érte el a legjobb köridőt a második katari forduló első edzésén, megelőzve a suzukis Alex Rinst és a vb-éllovas Maverick Vinalest. Franco Morbidelli alatt kétszer is füstölt a Yamaha.

részletek

Vinales: Visszatért a Yamaha!

Végre tudott előzni a YZR-M1-essel a katari győztes, márkatársainak küszködése viszont figyelmeztető jel lehet a hangvillásoknál. Mir az ambíciói miatt bukta a dobogót – a főszereplők értékelése.

részletek

Vinales levadászta a Ducatikat Katarban

Bár az elején a bolognaiak birtokolták a dobogós pozíciókat, végül a Yamaha spanyolja nyerte a MotoGP idénynyitóját. A dobogóra a nagyot hajrázó címvédő hibája után így is felfért két ducatis.

részletek

Bagnaia őrületes pályacsúccsal először a pole-ban

Elképesztő tűzijátékot hozott a Katari GP időmérője, amelynek végén a Ducati új gyári motorosa örülhetett a rajtelsőségnek, megelőzve a Yamaha-armadát. A vb-címvédő csak a tizedik helyen.

részletek

Miller: A Yamaha és a Suzuki a fő fenyegetés

A leggyorsabbként záró ducatis elégedett az eddig látottakkal, az általa említett kihívók közül Mir viszont úgy érzi, még nem teljesen állnak készen. Így értékeltek a MotoGP-sek a teszt végén.

részletek

Vinales vezetésével három Yamaha az élen

A hangvillások kisajátították a képzeletbeli dobogó mindhárom fokát a katari MotoGP-teszt negyedik napján – igaz, Miller szerdai körétől elmaradtak. Alex Marquez a lábát törte.

részletek

Miller rekordidővel a Yamahák előtt

A Ducati gyári versenyzőjének nem hivatalos pályacsúcsával folytatódott a MotoGP tesztje Katarban: az ausztrál a szintén remek időt motorozó Quartararót és Vinalest utasította maga mögé.

részletek

Rossi: Az új váz nagyon hasonlít a tavalyira

Márpedig ez nem jó hír, hiszen inkább a 2019-es verzió irányába szeretne elmenni a Yamaha a fejlesztésekkel. Millernek bejön a Ducati aero-újítása, Espargaro még stresszel a Hondán – nyilatkozatok.

részletek

Quartararo Rossi és Lorenzo rivalizálását idézné meg Vinalesszel

A Yamaha gyári alakulatának új versenyzője jó viszont ápol spanyol kollégájával, de tudja, hogy egyúttal ő is a legfőbb ellenfele. Vinales egységesebbé váló csapatra számít Rossi távozásával.

részletek
Olvastad már?