Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

Vinales

Vinales nyitott az élen az Apriliával Misanóban

Második hétvégéjét teljesíti új csapatával a spanyol, de az első edzésen máris a leggyorsabb volt a megérkező eső előtt. A Suzukik és a Ducatik mögötte, a visszatérő Dovizioso a mezőny végén.

részletek

Miller hajrázott a legjobban pénteken

A Ducati ausztrálja bizonyult a leggyorsabbnak a második aragóniai edzésen, megelőzve Aleix Espargarót és Cal Crutchlow-t. Marc Marquez nem javított délelőtti idején, ráadásul bukott is.

részletek

Marquez egy másodperccel a mezőny előtt

A nyolcszoros világbajnok alaposan odacsapott a többieknek egyik kedvenc pályáján, a Motorland Aragónon. Joan Mir és Francesco Bagnaia mögötte, a vb-éllovas nyolcadik, Vinales 19. az Aprilián.

részletek

Eldőlt: Vinales már Aragonban rajthoz áll az Apriliával

Még a kétnapos misanói tesztet sem fejezte be a Yamahától kirúgott versenyző, jövő évi csapata máris bejelentette, hogy már a jövő hétvégi nagydíjon is ő lesz Aleix Espargaro társa Savadori helyett.

részletek

Nincs bocsánat: Vinalest kirúgta a Yamaha

Egy hete még csak az Osztrák Nagydíjról léptette vissza a szabotázzsal vádolt spanyolt, most azonban azonnali hatállyal felbontották a szerződését, így többet nem látjuk őt a hangvillások motorján.

részletek

Formula Motocast: Esőkáosz, szabotázs, Rossi-búcsú

Jorge Martin tündöklése, Brad Binder mesteri húzása, Maverick Vinales felfüggesztése, Valentino Rossi visszavonulása – volt miről beszélgetnünk a spielbergi dupla kapcsán új műsorunk második adásában!

részletek

Hivatalos: Vinales az Apriliánál folytatja 2022-ben

Néhány nappal yamahás felfüggesztése után a noalei gyártó bejelentette, hogy a híreszteléseknek megfelelően a spanyol motoros náluk fog versenyezni jövőre Aleix Espargaro oldalán.

részletek

Vinales elnézést kért a Yamahától

Először nyilatkozott a csapata által szabotázs vádjával felfüggesztett spanyol motoros, aki szerint a sikertelen futamok miatti frusztráció szülte a Stájer Nagydíj végén látott megmozdulásait.

részletek

Zarco pályacsúccsal nyitott a Suzukik előtt

Rögtön az Osztrák Nagydíj első edzésén megdőlt a múlt heti rekord a Pramac Ducati franciájának jóvoltából. A vb-éllovas műszaki gondokkal együtt hatodik, Vinales a pálya széléről nézte a tréninget.

részletek

Döbbenet: Felfüggesztette Vinalest a Yamaha!

A Stájer GP-n tapasztalt „szabálytalan motorhasználat” miatt visszavonta spanyol versenyzője nevezését a második osztrák hétvégéről a japán gyártó: állításuk szerint a versenyző kárt tehetett volna a gépben.

részletek

„A motorozás Michael Jordanje” – a társak Rossiról

Gyerekkori példakép, utánozhatatlan versenyző, akit mindenki ismer a világon: a visszavonulását 26 évnyi versenyzés után bejelentő kilencszeres világbajnokról beszéltek a versenytársak.

részletek

Holtponton Vinales jövője: ki is hagyhatja 2022-t

Bár a yamahás szakítás kapcsán biztosnak tűnt, hogy az Aprilia lesz a spanyol számára a célállomás, a versenyző állítja: egyelőre senkivel nem állapodott meg a következő idényről.

részletek
Olvastad már?