Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 15. szombat

Vinales

Hiába nyertek, van ok aggodalomra a Yamahánál

Folyamatosan műszaki problémáik vannak a motorblokkal az Andalúz GP dobogóját kisajátító hangvillásoknak. Quartararo élete legnehezebb futamáról, Rossi a kiharcolt változtatásokról beszélt.

részletek

Quartararo simán duplázott, teljes Yamaha-dobogó

Egy pillanatig sem forgott veszélyben a Petronas franciájának második jerezi sikere, így maximális pontszámmal vezeti a vb-t. A rengeteg kiesésnek is köszönhetően Vinales és Rossi még a pódiumon.

részletek

Quartararóé a pole, Marquez visszalépett

Hiába volt Vinales a leggyorsabb, elvették az idejét pályaelhagyás miatt, így francia társa nyerte az Andalúz GP időmérőjét. Marquez egyetlen kör után kiszállt a Q1-ből, a futamon sem fog indulni.

részletek

Vinales a leggyorsabb, Marquez visszatért

A gyári csapat spanyoljának vezetésével ismét két yamahás zárt az élen Jerezben, de jól mentek a szatellit Ducatik és a KTM-ek is. Marquez motorra ült, de egyelőre csak a 20. helyen.

részletek

Kettős Yamaha-vezetés, remekelnek a KTM-ek

Maverick Vinales bizonyult a leggyorsabbnak az Andalúz GP első edzésén, megelőzve Valentino Rossit. Az igazi meglepetést viszont a KTM-ek szolgáltatták, három versenyzőjük is befért az első hatba.

részletek

Mit tudtunk meg a MotoGP jerezi nyitányából?

Miért nyalhat vissza a fagyi a Hondánál, miért döntött jól a Yamaha, és miért volt a szezonnyitó Spanyol Nagydíj igazi sztárja a KTM és Brad Binder? Körbejártuk az első 2020-as futam tanulságait.

részletek

Quartararo: Életem legnehezebb tíz köre volt

Mármint a Spanyol Nagydíj utolsó tíz köre, amely után végre megszerezte első MotoGP-győzelmét. Vinales a túlélésért küzdve lett második, Rossi viszont a műszaki problémájáig is szenvedett.

részletek

Quartararo először nyert, Marquez duplán hibázott

Fordulatos futamot hozott a MotoGP évadnyitója Jerezben: Marquez az élen haladva hibázott, így Quartararo végre megszerezte első győzelmét. A spanyol pedig nagyot ment, de végül hatalmasat bukott.

részletek

Megfoghatják-e a futamon is a Yamahák Marquezt?

Egy körön Quartararo és Vinales is lenyomta a címvédőt Jerezben, a hosszabb etapokat elnézve viszont már nehezebb dolguk lesz. A legfőbb kihívó lesérült – de vajon miért szenved Rossi és a Ducati?

részletek

Quartararo hatalmas idővel húzta be a pole-t

Elképesztő tűzijátékot hozott a MotoGP idei első időmérője, amelynek végén a Petronas Yamaha franciája zárt az élen, megelőzve Vinalest és Marquezt. Rossi a tízbe sem fért be.

részletek

Marquez bajnokhoz méltón kezdte az évadnyitót

A Repsol Honda címvédője húzta be a Spanyol Nagydíj első edzését, századokkal felülmúlva Maverick Vinalest és Cal Crutchlow-t. Rossi és Quartararo tízen kívül, de nagyon szoros a mezőny.

részletek

Kettős Yamaha-vezetéssel ébredt fel a MotoGP

Noha sokáig Marc Marquez diktálta a tempót, végül Maverick Vinales és Fabio Quartararo is gyorsabbnak bizonyult a címvédőnél a jerezi teszten. A mezőny több mint fele egy másodpercen belül.

részletek
Olvastad már?