DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 30. kedd
Podcast

Tönkreteszi-e a Liberty a MotoGP-t?

Felvásárolta a Dornát az F1 tulajdonosa, de mit jelenthet ez a MotoGP-re nézve? Erről, az Amerikai GP eseményeiről és Quartararo hosszabbításáról beszélgettünk.

Negatív vélemények áradata fogadta a hírt, miszerint az F1-et tulajdonló Liberty Media felvásárolta a Dornát, mondván, hogy az amerikai vállalat majd a MotoGP-t is ugyanúgy tönkreteszi, mint a száguldó cirkuszt. A Formula Motocast friss adásában körüljártuk, miért áll távol ez a valóságtól és miért van pontosan arra a szüksége a MotoGP-nek, amit a Liberty a Formula-1-gyel zseniálisan csinál.

Emellett természetesen kibeszéltük az Amerikai Nagydíj történéseit Maverick Vinales történelmi győzelmétől Pedro Acosta újabb remeklésén át Marc Marquez és a ducatis vb-aspiránsok szerepléséig, de nem mentünk el szó nélkül Fabio Quartararo yamahás szerződéshosszabbítása mellett sem.

 

Hallgasd meg az adást, iratkozz fel csatornánkra, ha pedig nem akarsz lemaradni semmiről, ami a MotoGP-vel kapcsolatos, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be!



438065386_959762049216010_3280812893734161343_n

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: