Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 24. péntek

LibertyMedia

Wolff a pletykák ellenére nem hagyja el a Mercedest

Chase Carey távozik 2020 után az F1 éléről, és sokan Toto Wolffot látják már az amerikai vezető helyén. Az osztrák szakember viszont ezúttal cáfolta, hogy tervben lenne nála csapata elhagyása.

részletek

Toto Wolff lehet a Formula-1 új nagyfőnöke

A 2020-as szezon után a Mercedes csapatvezetője elhagyhatja az istállót, és átveheti az F1 vezérigazgatói pozícióját Chase Carey-től. Az amerikai maradna a sportág elnöki székében, segítve az osztrák munkáját.

részletek

Nem lesz Q4 az F1 időmérőjén

A korábbi tervekkel ellentétben változatlan marad az F1 kvalifikációjának hármas tagolása. A Liberty Media által támogatott ötlet több reklámot jelentett volna, miközben hátrányba hoz néhány csapatot.

részletek

Sokan bedőltek a Rosberg kitiltásáról szóló álhírnek

Kölcsönadta örökös belépőjét a 2016-es világbajnok, ezért a Liberty Media két nagydíjról kitiltotta: a számos portálon olvasható beszámoló valótlan volt – félig.

részletek

Rosberget kitiltotta a paddockból a Liberty

A hírek szerint Nico Rosberget kitiltotta a Liberty Media a paddockból a következő két versenyre, így sem Bakuban, sem pedig Barcelonában nem lehet a helyszínen a riporterként is dolgozó világbajnok.

részletek

Hat kínai város rendezne utcai nagydíjat

Akárcsak az USA-ban, a Liberty Media Kínában is két versenyt tartana, melyek közül a második városi pályán lenne. Nagy érdeklődés mellett megkezdődik a kiválasztási folyamat.

részletek

Silverstone-ba akarták vinni az 1000. futamot

Története legnagyobb mérföldkövét ünnepli a Formula-1 az e hétvégi Kínai Nagydíjon, noha egyesek méltatlankodnak amiatt, hogy nem egy klasszikus pályára időzítették ezt a pillanatot. Pedig a Liberty Media megpróbálta.

részletek

Brawn: Van hatása a szabályváltozásoknak

Ha Melbourne-ben nem is, de Bahreinben rendkívül izgalmas verseny alakult ki az előző hétvégén. Ross Brawn optimista, és szerinte a jó show elsősorban az új szabályok bevezetése miatt alakul ki.

részletek

2021-ről beszéltek, 2020-ról döntöttek a csapatok

Pozitív fogadtatásra talált az FIA és Liberty londoni prezentációja, de szavazásra továbbra sem került sor, csupán kisebb jövő évi változásokról. Ugyanakkor több kép kiszivárgott a koncepció jelenlegi formájáról.

részletek

Teltház a Hungaroringen és F1-es újdonságok – Interjú Gyulay Zsolttal

A versenynaptár és a Magyar Nagydíjon várható változások mellett az elmaradt DTM-et, a pálya felújítását, valamint a promóterek és a Liberty Media párbeszédét is érintette a Hungaroring elnök-vezérigazgatója.

részletek

A Liberty Media nem akar bóvli F1-et

A fordított rajtrácsok és az egyéb „trükkök” ellen szólalt fel Ross Brawn, akinek a hiteles F1 a célja, bármilyen változást is vezessenek be. Azt szeretné, hogy a nézők elégedettek legyenek.

részletek

Most már nagyon sürgetné a Libertyt a Renault

A francia gyártó számára egyre égetőbb lenne tudni, hogy hogyan alakulnak az F1-es szabályok 2021-től, különös tekintettel a költségsapkára, de a Liberty eddig nem teljesítette az ígéretét.

részletek
Olvastad már?