Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 22. szerda

LibertyMedia

Sajtó: Távozik az F1 egyik vezére

A három vezér közül az egyikkel szakíthat a sportág, a változásra pedig akár már jövő héten is sor kerülhet. Egy korábbi hír alapján már lehetett sejteni, hogy mindez hamarosan megtörténik.

részletek

Ecclestone követelőző üzeneteket küldött Hamiltonnak

Bár Lewis Hamilton napjaink egyik legismertebb sztárja, még ő is le volt tiltva a közösségi médiáról Bernie Ecclestone idejében. Sőt, volt hogy fenyegető hangvételű üzeneteket kapott tőle emiatt.

részletek

Carey: A nulláról kellett felépítenünk az F1 marketingjét

Chase Carey szerint a Liberty Mediának nagyon nehéz volt érdeklődést generálnia az F1 körül az Ecclestone-korszak után, és azt is elismeri, sokkal nehezebb dolga volt, mint azt előzetesen gondolta. A nulláról kellett indulniuk.

részletek

Az F1 riportere nem érti az utálatot, amit Hamilton kap

A mai Formula-1-futamok szinte már elképzelhetetlenek lennének a Liberty Media riportere, Will Buxton nélkül, aki mindennek utána jár, és mindenkit zaklat lelkes kérdéseivel. Egy személyes interjúból kiderült, ki a gyerekkori példaképe, és a brit még Hamilton utálóit is kiosztotta.

részletek

Ecclestone: Ha meg tudnák írni a szabályokat, nem kellene költségvetési sapka

Bernie Ecclestone szerint nem volna szükség olyan gyökeres változásokra a Formula-1-ben, mint amilyeneket a Liberty Media tervez 2021-től. Feleslegesnek tartja a költségvetési sapkát is.

részletek

Binotto: Kizárólag pénzügyileg jó a 24 futam

A Ferrari csapatfőnöke elismerte, csak üzleti megfontolásokból előnyös, ha a versenynaptárat huszonnégy futamra bővítik. Túllépnek egy határt, ami jócskán magával vonja a problémákat is.

részletek

Jön a környezettudatosabb F1

Gőzerővel dolgozik a Formula-1 tulajdonosi köre a sorozat minél zöldebbé tételén, így előtérbe kerülnek a szintetikus üzemanyagok használata. Azt is promózni fogják, mennyire hatékonyak a jelenlegi motorok.

részletek

F1-Archív: Massát mentőhelikopterrel viszik el a Hungaroringről

Nem vesznek F1-es részvényeket a csapatok, a Red Bullnál nem számít Raikkönen fizetése, Alonso a történelem egyik legjobbja, Massa súlyos balesetet szenved, majd „Fernando gyorsabb nálad”, betiltják a BMW Sauber ikertornyait. Az új évezred hírei a Formula-1-ből július 25-ről.

részletek

Liberty: Egy győztessel nem leszünk népszerűbbek

Az F1 vezérigazgatója, Chase Carey szerint a száguldó cirkuszban jelen pillanatban uralkodó erőviszonyok miatt idén ne számítsunk arra, hogy szeretett sportunk népszerűbbé válik. Finoman fogalmazott a nagyfőnök.

részletek

Hogyan ellenőrzik az F1-es költségsapkát?

Erre a kérdésre próbált meg válaszolni Chase Carey, a Liberty Media vezére - ő biztos benne, hogy a rendszer működni fog az F1-ben, de az éles bevezetés előtt azért lesz egy tesztidőszak.

részletek

Liberty: A szurkolókért versenyzünk...

A Liberty Media feje, Chase Carey szerint azért halasztották el a 2021-es szabályok véglegesítését, mert inkább jól akarják csinálni, mint elsietni. A szurkolókért van minden.

részletek

Schumacher mentheti meg a Német Nagydíjat

Mick Schumacher lehetséges F1-es szerződése lehet a legkomolyabb ütőkártya a németországi szervezők kezében, hogy új szerződést köthessenek a Liberty Mediával, Hockenheim ugyanis kikerülhet.

részletek
Olvastad már?