Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 18. vasárnap

LibertyMedia

Sajtó: Zöld utat kaptak a sprintversenyek

Sajtóértesülések szerint az F1 tíz csapata rábólintott a kísérleti jelleggel betervezett sprintfutamok költségvetésére, így hamarosan jöhet az első megbolondított versenyhétvége.

részletek

Ecclestone: A sprintverseny már lejárt lemez

Bár Bernie Ecclestone nemrég beismerte, hogy kevesebbet kellene beleszólnia mások dolgába, most elmondta a tuti receptet az F1 által felvetett sprintversenyek lebonyolítására.

részletek

Ecclestone-nak az F1-es üzletek hiányoznak

Az F1 korábbi mindenhatójának a tárgyalások, a megegyezések, a szerződések hiányoznak leginkább a száguldó cirkuszból, ami szerinte egyet jelent a Ferrarival.

részletek

Ecclestone: Pár éve még nem volt szabad térdelni…

Nem is olyan rég még megtiltották a pilótáknak, hogy letérdeljenek, 2020-ban viszont már az F1 szorgalmazta a rasszizmus elleni kampányt. Bernie Ecclestone burkoltan odaszúrt a Liberty Mediának.

részletek

Ross Brawn megegyezett Domenicalival

A Formula-1 élén vezetőváltás történt, Chase Carey helyett már Stefano Domenicali az úr a háznál. A sportfőnök, Ross Brawn – az olasz egykori kollégája a Ferrarinál – azonban továbbra is marad posztjában.

részletek

Veszélybe került a Sao Pauló-i Nagydíj

Egy helyi bíró kivetnivalót talált a Liberty Media és a verseny új promótere között megköttetett egyezségben, így felfüggesztették a decemberben aláírt szerződést.

részletek

A csapatok kevesebb pénzt kapnak a Libertytől

Az előttünk álló szezonban elkezdheti éreztetni első hozományait a költségvetési limit. A Liberty Media elkezdte igazságosabban elosztani a pénzeket, de van, aki csak a felét kapja meg.

részletek

Újra 14 órakor kezdődhetnek az F1-es futamok

Sajtóértesülések szerint mindössze három év után visszatérhet a korábban megszokott rajtidőpont az F1-es hétvégéken, miután a 15:10-re tolt kezdés nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

részletek

24 futamos, forgó versenynaptárt tervez az F1

A következő években tovább nő a szezon hossza a Liberty Media szerint. Idei évben szereplő helyszínek és új országok is érdeklődnek a nagydíjrendezés iránt.

részletek

Itt a 2021-es F1-menetrend terve

Hosszas várakozás után megszületett a 2021-es F1-es kalendárium előzetes változata: a jövő évi menetrend terve a várakozásoknak megfelelően 23 eseményt foglal magában és nincs hiány meglepetésekben sem.

részletek

Új illatokkal támad az F1

Új illata van az F1-nek, mégpedig egy teljes kollekció! A sportág hétfőn egy exluzív online sajtóeseményen mutatta be hosszú időn át tervezgetett új parfümjeit, amelyen jelen volt a formula.hu is.

részletek

Újabb százmilliós veszteség a Formula-1-ben

A harmadik negyedévben újraindultak a versenyek és végre lett bevétele az F1-nek. A zárt kapus futamok miatt azonban ez az időszak is ráfizetéses lett: 2020-ban 400 millió dollár mínusznál tart a Liberty.

részletek
Olvastad már?