DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

LibertyMedia

Tönkreteszi-e a Liberty a MotoGP-t?

Felvásárolta a Dornát az F1 tulajdonosa, de mit jelenthet ez a MotoGP-re nézve? Erről, az Amerikai GP eseményeiről és Quartararo hosszabbításáról beszélgettünk.

részletek

„A cél a fiatalok bevonzása” – Marquezék a Libertyről

Örömmel fogadták a MotoGP-sek az F1-et is tulajdonló Liberty Media érkezését a sportba. A Dorna-elnök hangsúlyozta: nem fogják átalakítani a sportot.

részletek

Jöhet a közös F1–MotoGP versenyhétvége?

A Liberty Media révén egy kézbe került a száguldó cirkusz és a gyorsaságimotoros-vb, de vajon elképzelhető-e, hogy megvalósul a két széria közös szuperhétvégéje?

részletek

Miért tehet jót és rosszat is a MotoGP-nek a Liberty?

Feltehetően ugyanarra a sikertörténetre készül a motoros vb-vel a Liberty Media, mint az F1-gyel – szükség is lenne hasonlóra, ez azonban „áldozatokkal” járhat.

részletek

Hivatalos: Felvásárolta a MotoGP-t a Liberty Media

Egy kézbe került az F1 és a MotoGP: az előbbit már évekkel ezelőtt felvásárló Liberty Media a Dorna Sportsban is többségi tulajdonrészt szerzett.

részletek

Egy kézbe került az F1 és a MotoGP? – csütörtöki hírek

Elkészül a Williams karosszériája a Japán Nagydíjra, a Mercedes rájött, hogy a meleg nagy ellensége, seggfejnek nevezték Alonsót és Russellt, beszáll a Formula-E-be a Lola és a Yamaha.

részletek

A világ legértékesebb sportbirodalma: Liberty Media, az F1 tulajdonosa

2024 kezdetén is a Liberty Media a sportvilág legdrágább vállalata, annak ellenére, hogy már nincs NFL-csapata, így összértéke csökkent: 18,22 milliárd dollárra.

részletek

„Nem jön el az a nap, amikor nem lesz FIA”

Mohammed ben Sulayem elnök szerint az F1 nem működhet a szabályozó testülete nélkül. Arról is beszélt, hogy tudja, kik állnak az ellene irányuló támadások mögött.

részletek

Verstappen beszólt a Libertynek és a Netflixnek is

Egész hétvégén oda-odaszólt az F1-nek Max Verstappen, aki a Sao Pauló-i Nagydíj után sem volt rest kifejteni az őszinte véleményét.

részletek

„900 emberért felelek” – kiakadtak a Williamsnél a 11. csapat hallatán

Katarban több F1-es csapatvezető is felszólalt egy 11. istálló érkezése ellen. Senkinek sem az Andrettivel és a GM-mel van baja, inkább a pénzügyi stabilitásukat féltik.

részletek

F1-Archív: Massát mentőhelikopterrel viszik el a Hungaroringről

Nem vesznek F1-es részvényeket a csapatok, a Red Bullnál nem számít Raikkönen fizetése, Alonso a történelem egyik legjobbja, Massa súlyos balesetet szenved, majd „Fernando gyorsabb nálad”, betiltják a BMW Sauber ikertornyait. Az új évezred hírei a Formula-1-ből július 25-ről.

részletek

Nem veszít új nézőket az F1 a Red Bull-fölény miatt

Érdekes következtetésre jutott Stefano Domenicali a számok alapján: a jelenlegi dominancia nincs hatással az újonnan csatlakozó nézőkre.

részletek