DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 9. péntek

LibertyMedia

Domenicali: A Libertynek további tervei vannak az F1-gyel

Stefano Domenicali szerint a Liberty Media beruházásai az mutatják, további terveik vannak az F1-gyel kapcsolatban, ezért nem merül fel a széria eladása.

részletek

Új F1-es csapatok: Legalább 8 szempontot vizsgálnak meg

Tizenegy vagy akár tizenkét csapat is alkothatja a 2025-ös F1-es szezon rajtrácsát – de milyen szempontok szerint választanak a jelentkezők közül?

részletek

Kihúzta a gyufát az FIA-elnök, levélben tette helyre az F1-es vezetés

Nem talált kedvező fogadtatásra a tulajdonosok részéről Mohammed ben Sulayem kijelentése a Formula-1 „felfújt” 20 milliárd dolláros értékéről.

részletek

20 milliárd dollárt ajánlottak a szaúdiak az F1-ért

A vételi ár többszöröséért sem vált meg az F1-től a Liberty Media, ez sokat elárul a sportág értékének növekedéséről.

részletek

Hamilton megszidta az F1-et a W Series miatt

A női sorozat szezonja anyagi okok miatt idő előtt véget ért – Lewis Hamilton szerint a Formula-1 és Liberty Media kötelessége lett volna zsebébe nyúlni és kisegíteni a kísérőbajnokságot.

részletek

Feszültség az F1 és az FIA között a naptár miatt?

Sajtóhírek szerint a Liberty Media és egyes csapatfőnökök is elégedetlenkedtek, miután a Nemzetközi Automobil Szövetség kiadta a 24 futamos jövő évi menetrendet – és ez nem az első eset.

részletek

F1-Archív: Massát mentőhelikopterrel viszik el a Hungaroringről

Nem vesznek F1-es részvényeket a csapatok, a Red Bullnál nem számít Raikkönen fizetése, Alonso a történelem egyik legjobbja, Massa súlyos balesetet szenved, majd „Fernando gyorsabb nálad”, betiltják a BMW Sauber ikertornyait. Az új évezred hírei a Formula-1-ből július 25-ről.

részletek

Miért költ a Formula-1 százmilliókat Vegasra?

A királykategóriában példátlan módon a Formula-1 maga lesz a Las Vegas-i Nagydíj promótere, ráadásul 240 millió dollárért vásárolt telket, ahol felépítheti a bokszutca és paddock létesítményeit.

részletek

2021-ben újra nyereséges volt a Formula-1

A veszteséges 2020-as év után 92 millió dollárt maradt a Liberty Media kasszájában a csapatok kifizetése miatt. Még a meg nem tartott Vietnámi Nagydíj is bevételhez juttatta az F1-et.

részletek

Távozik az F1 marketingvezetője

Négy és fél év után hagyja el pozícióját Ellie Norman, aki 2017-ben érkezett az F1 kereskedelmi és marketingosztályához. Stefano Domenicali szerint csak méltatni lehet a munkáját.

részletek

Mi lesz Ross Brawn mérnökeinek sorsa?

A Liberty Media saját mérnökcsapatot alkalmaz Pat Symonds és Ross Brawn irányítása alatt, de a szakemberek átkerülhetnek az FIA-hoz: a hírek szerint egy angliai irodát hoznak létre számukra.

részletek

Marko: Úgy véltük, az FIA a Mercedesnek kedvez

A Red Bull főtanácsadója és más vezetők sem rejtették véka alá azon véleményüket, hogy az FIA idei döntéseivel a Mercedest favorizálja. Azóta finomodott a hangnem, de a csata folytatódik.

részletek