Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 17. vasárnap

LibertyMedia

A csapatok kevesebb pénzt kapnak a Libertytől

Az előttünk álló szezonban elkezdheti éreztetni első hozományait a költségvetési limit. A Liberty Media elkezdte igazságosabban elosztani a pénzeket, de van, aki csak a felét kapja meg.

részletek

Újra 14 órakor kezdődhetnek az F1-es futamok

Sajtóértesülések szerint mindössze három év után visszatérhet a korábban megszokott rajtidőpont az F1-es hétvégéken, miután a 15:10-re tolt kezdés nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

részletek

24 futamos, forgó versenynaptárt tervez az F1

A következő években tovább nő a szezon hossza a Liberty Media szerint. Idei évben szereplő helyszínek és új országok is érdeklődnek a nagydíjrendezés iránt.

részletek

Itt a 2021-es F1-menetrend terve

Hosszas várakozás után megszületett a 2021-es F1-es kalendárium előzetes változata: a jövő évi menetrend terve a várakozásoknak megfelelően 23 eseményt foglal magában és nincs hiány meglepetésekben sem.

részletek

Új illatokkal támad az F1

Új illata van az F1-nek, mégpedig egy teljes kollekció! A sportág hétfőn egy exluzív online sajtóeseményen mutatta be hosszú időn át tervezgetett új parfümjeit, amelyen jelen volt a formula.hu is.

részletek

Újabb százmilliós veszteség a Formula-1-ben

A harmadik negyedévben újraindultak a versenyek és végre lett bevétele az F1-nek. A zárt kapus futamok miatt azonban ez az időszak is ráfizetéses lett: 2020-ban 400 millió dollár mínusznál tart a Liberty.

részletek

Váratlan: Stefano Domenicali veheti át az F1 irányítását

Chase Carey hátralépne a Formula-1 vezérigazgatói posztjáról, és sajtóértesülés szerint egy a sport berkeiben jól ismert személynek, a Ferrari korábbi csapatvezetőjének adná át a gyeplőt az év végén.

részletek

Mit jelent a Concorde-szerződés az F1-nek?

Hosszú hónapok tárgyalásai után a Formula-1 tíz csapata elfogadta a sorozattal közösen kialakított feltételeket, és újabb öt évre elkötelezte magát. De mégis miről szól ez az egyezség?

részletek

600 millióról szinte nullára zuhant az F1 bevétele

Versenyek nélkül jövedelem nélkül maradt a Formula-1: a második negyedév pénzügyi jelentése alapján mindössze 24 millió dollár folyt be a kasszába.

részletek

Felfoghatatlan összegű az F1 kölcsöne

Egy közel egybillió forintos hitellel kapcsolatban módosította kötelezettségvállalási szerződését a Liberty Media, így az F1 jövője pénzügyileg 2021 végéig biztosított.

részletek

A Mercedes az egyetlen csapat, amely ellenzi a sprintfutam bevezetését

Kiderült, hogy az a bizonyos istálló, amely határozottan elhatárolódott a két helyszínen kipróbálandó fordított rajtrácsos kvalifikációs futamtól, a Mercedes. Elég egyetlen csapat nem szavazata, hogy az elképzelésből ne legyen semmi.

részletek

Fordított rajtrácsos sprintfutam már az első 2020-as versenyeken?

A Formula-1 kísérleti jelleggel sprintfutamot rendezne időmérő helyett az egyik osztrák és brit hétvégén. Az FIA és a legtöbb csapat a formátum mellett áll, csak egyetlen istálló nem támogatta.

részletek
Olvastad már?