Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 20. szombat

LibertyMedia

A Liberty Media nem akar bóvli F1-et

A fordított rajtrácsok és az egyéb „trükkök” ellen szólalt fel Ross Brawn, akinek a hiteles F1 a célja, bármilyen változást is vezessenek be. Azt szeretné, hogy a nézők elégedettek legyenek.

részletek

Most már nagyon sürgetné a Libertyt a Renault

A francia gyártó számára egyre égetőbb lenne tudni, hogy hogyan alakulnak az F1-es szabályok 2021-től, különös tekintettel a költségsapkára, de a Liberty eddig nem teljesítette az ígéretét.

részletek

A Honda döntheti el a Red Bull jövőjét

A Formula-1 és leginkább a résztvevő istállók jövője csak 2020-ig biztos, a jelenlegi egyezményt ugyanis még nem újították meg. Hogy a Red Bull marad-e 2020 után is, nagyrészt a Hondától függhet.

részletek

Oroszok: Bernie sokkal jobban csinálta

Az ország motorsportszövetsége szerint a Liberty Media kudarcot vallott, nem bizonyult alkalmasnak az F1 irányítására. Most hiába akar túladni a sporton, kétséges, hogy bárki megvenné a kívánt áron.

részletek

Horner: A Liberty alábecsülte az F1-et

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner szerint a Liberty Media vezetősége nagyon is alábecsülte azon feladatokat, amelyek az F1 vezetésével járnak. Nem tetszik neki, hogy amerikai mintát másolnak.

részletek

Az F1 számára érthetetlenek a kritikák

Finoman szólva is furcsának találta az F1 vezetősége a promóterek szövetsége által korábban megfogalmazott kritikát, amelyek szerint rossz irányba halad a sorozat. Chase Carey szerint minden rendben.

részletek

A Hungaroring a kritikus pályák oldalán áll

Állást foglalt a promóterek és Liberty Media kibontakozó vitájában a Magyar Nagydíjat képviselő Gyulay Zsolt: a pályáktól szerzi legtöbb bevételét az F1, így nagyobb beleszólást akarnak a sport jövőjébe.

részletek

A pontozás és versenyhétvége is változhat 2020-ban

A jövő évi szabályokról tárgyal ma a Liberty Media a csapatfőnökökkel. Folytatódik a pontrendszerről és a szabadedzések csökkentéséről zajló vita.

részletek

Ecclestone örömmel lenne az F1 megmentője

Nem akar úgy feküdni halálos ágyán, hogy a sportág szétesőben van: Bernie Ecclestone vezetheti a béketárgyalásokat az új vitában a Liberty és az elégedetlen promóterek között.

részletek

Többen is kiálltak a Liberty mellett

Az F1-es promóterek szövetsége nyíltan kritizálta a Liberty Media működését, de Mexikó és Oroszország ezzel ellentétes véleményt fogalmazott meg - utóbbi arra számít, hogy több ország is csatlakozik.

részletek

Közös évnyitón vonul fel a teljes F1-es mezőny

Sporttörténeti újdonságként harangozza be legújabb tervét a Liberty Media: az Ausztrál Nagydíj hétvégéje előtt, Melbourne központjában minden csapat és pilóta összegyűlik, az eseményt online is közvetítik.

részletek

Beleálltak a Libertybe az F1-es promóterek

Nyíltan kritizálták az F1 jelenlegi vezetőségét a futamok rendezői, szerintük nagyon rossz irányba mennek a dolgok és ha ez így folytatódik, másodvonalas pályákra kényszerül majd a sorozat.

részletek
Olvastad már?