Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 17. csütörtök

LibertyMedia

Hat kínai város rendezne utcai nagydíjat

Akárcsak az USA-ban, a Liberty Media Kínában is két versenyt tartana, melyek közül a második városi pályán lenne. Nagy érdeklődés mellett megkezdődik a kiválasztási folyamat.

részletek

Silverstone-ba akarták vinni az 1000. futamot

Története legnagyobb mérföldkövét ünnepli a Formula-1 az e hétvégi Kínai Nagydíjon, noha egyesek méltatlankodnak amiatt, hogy nem egy klasszikus pályára időzítették ezt a pillanatot. Pedig a Liberty Media megpróbálta.

részletek

Brawn: Van hatása a szabályváltozásoknak

Ha Melbourne-ben nem is, de Bahreinben rendkívül izgalmas verseny alakult ki az előző hétvégén. Ross Brawn optimista, és szerinte a jó show elsősorban az új szabályok bevezetése miatt alakul ki.

részletek

2021-ről beszéltek, 2020-ról döntöttek a csapatok

Pozitív fogadtatásra talált az FIA és Liberty londoni prezentációja, de szavazásra továbbra sem került sor, csupán kisebb jövő évi változásokról. Ugyanakkor több kép kiszivárgott a koncepció jelenlegi formájáról.

részletek

Teltház a Hungaroringen és F1-es újdonságok – Interjú Gyulay Zsolttal

A versenynaptár és a Magyar Nagydíjon várható változások mellett az elmaradt DTM-et, a pálya felújítását, valamint a promóterek és a Liberty Media párbeszédét is érintette a Hungaroring elnök-vezérigazgatója.

részletek

A Liberty Media nem akar bóvli F1-et

A fordított rajtrácsok és az egyéb „trükkök” ellen szólalt fel Ross Brawn, akinek a hiteles F1 a célja, bármilyen változást is vezessenek be. Azt szeretné, hogy a nézők elégedettek legyenek.

részletek

Most már nagyon sürgetné a Libertyt a Renault

A francia gyártó számára egyre égetőbb lenne tudni, hogy hogyan alakulnak az F1-es szabályok 2021-től, különös tekintettel a költségsapkára, de a Liberty eddig nem teljesítette az ígéretét.

részletek

A Honda döntheti el a Red Bull jövőjét

A Formula-1 és leginkább a résztvevő istállók jövője csak 2020-ig biztos, a jelenlegi egyezményt ugyanis még nem újították meg. Hogy a Red Bull marad-e 2020 után is, nagyrészt a Hondától függhet.

részletek

Oroszok: Bernie sokkal jobban csinálta

Az ország motorsportszövetsége szerint a Liberty Media kudarcot vallott, nem bizonyult alkalmasnak az F1 irányítására. Most hiába akar túladni a sporton, kétséges, hogy bárki megvenné a kívánt áron.

részletek

Horner: A Liberty alábecsülte az F1-et

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner szerint a Liberty Media vezetősége nagyon is alábecsülte azon feladatokat, amelyek az F1 vezetésével járnak. Nem tetszik neki, hogy amerikai mintát másolnak.

részletek

Az F1 számára érthetetlenek a kritikák

Finoman szólva is furcsának találta az F1 vezetősége a promóterek szövetsége által korábban megfogalmazott kritikát, amelyek szerint rossz irányba halad a sorozat. Chase Carey szerint minden rendben.

részletek

A Hungaroring a kritikus pályák oldalán áll

Állást foglalt a promóterek és Liberty Media kibontakozó vitájában a Magyar Nagydíjat képviselő Gyulay Zsolt: a pályáktól szerzi legtöbb bevételét az F1, így nagyobb beleszólást akarnak a sport jövőjébe.

részletek
Olvastad már?