DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 30. kedd
F1

Verstappen beszólt a Libertynek és a Netflixnek is

Egész hétvégén oda-odaszólt az F1-nek Max Verstappen, aki a Sao Pauló-i Nagydíj után sem volt rest kifejteni az őszinte véleményét.

Már a csütörtöki sajtónapon is elemében volt Max Verstappen, aki „alig várta” az újabb sprintversenyt a Sao Pauló-i Nagydíjon, majd a sprintet követően mindent és mindenkit kiosztott a Red Bull háromszoros világbajnoka.

A sprintet követően a nagydíjat is behúzta a holland, aki ezzel tizenhetedik győzelmét aratta az idei szezonban, ám mikor a futamot követő sajtótájékoztatón a következő, Las Vegas-i Nagydíjról kérdezték, elmondta az őszinte véleményét.

Előtte azért még a pályáról is beszélt: „Teljesen más pálya lesz, mint ez. Sokkal hidegebb is lesz, szóval majd meglátjuk, milyenek lesznek a tapadási viszonyok. Utcai pálya, mindenkinek új lesz és szerintem meglepetésből is kijut majd bőven.”



„Hogy őszinte legyek, még azt sem tudom, hogy milyen a vonalvezetés. Szimulátoroznam kell majd sokat. Egyszer már kipróbáltam az F1-es játékban, de többször mentem neki a falnak, mint ahányszor egyenesen tudtam menni. Reméljük, élőben nem ez lesz a helyzet” – nevetett a holland.

Aztán következett a kérdés, amire már nem kertelt Verstappen. Egy újságíró azt kérdezte a dobogósoktól a Las Vegas-i Nagydíj előtt, hogy mit szólnak ahhoz, hogy a Liberty Media ennyire szeretne kedvezni az amerikai piacnak az F1-gyel, és például sorozatot készítenek a szezonról.

„Egyáltalán nem tetszik számomra. Én ebben a tekintetben sokkal régimódibb vagyok. Sokszor azt kívánom, hogy bárcsak ne létezne a közösségi média. Szólásszabadság, mi?”

Aztán mikor Alonso beszélt arról, hogy egyáltalán nem látott egyetlen részt sem a Drive to Survive című Netflixen futó sorozatból, Verstappen is közbeszólt: „Nem tudom, te hogy vagy ezzel. Én nem azért vezetek, hogy túléljek, hanem azért, hogy szórakozzak.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: