Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 22. péntek

DriveToSurvive

Sainz: Eltúlozták a Ricciardóval való rivalizálásunkat

A McLaren spanyol F1-es pilótája úgy érzi, a Netflix kissé túldramatizálta a renault-s ausztrállal vívott tavalyi párharcát, de így is tetszett neki a Drive to Survive második évada.

részletek

Hamis képet mutat a Netflix Magnussenékről

Ellenségeknek tűnhet a Drive to Survive sorozat alapján a Haas két pilótája, pedig mi sem áll távolabb a valóságtól. Magnussen Grosjean feleségével és gyerekeivel is jóban van, közös programot terveznek.

részletek

Albon anyja a börtönt is megjárta, amikor fia még tinédzser volt

A Drive to Survive című dokumentumfilm-sorozat második évadában külön epizód foglalkozik a Red Bullhoz szezon közben előléptetett pilótával, akinek családi hátteréről is több érdekesség kiderült.

részletek

Magnussen: Az hozta össze a csapatot, amikor Steiner leb.szott minket

A Netflix jóvoltából betekintést nyerhettünk abba, ahogy Günther Steiner a 2019-es brit futam után nem igazán válogatta meg szavait versenyzőivel szemben. Az egyik érintett, Kevin Magnussen szerint ezzel Steiner igazából jót tett.

részletek

Hamilton letiltotta a róla készült Netflix-felvételeket

A Mercedesnél forgatott a német hétvégén a Drive to Survive második évadát készítő stáb, de Lewis Hamilton nem fog sokat szerepelni az epizódban: nem engedi, hogy betegen betegyék a műsorba.

részletek

Mindenki ott lesz az F1-es sorozatban

Eldőlt, hogy mind a tíz F1-es csapat szerepelni fog a Netflix F1-es dokusorozatának második évadában, amelyet 2020-ban nézhetünk majd meg - ezúttal is a háttér lesz előtérben.

részletek

Horner: Ricciardo elfutott a Verstappen elleni harc elől

A Red Bull csapatfőnöke szerint Ricciardo nem a legjobb döntést hozta meg karrierje szempontjából, sőt, szerinte egyenesen elfutott a Max Verstappennel szembeni csata elől az ausztrál.

részletek

Netflix: A Ferrari és a Mercedes kiszúrt a nézőkkel

A Netflix-en bemutatkozó F1-es sorozat készítői kiakadtak a Ferrarira és a Mercedesre, akik nem voltak hajlandóak együttműködni velük a forgatás során, mivel nem voltak elégedettek a feltételekkel.

részletek
Olvastad már?