DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Verstappen: Világbajnokként szerepelnem kell

A kétszeres világbajnok Max Verstappen úgy érzi, hogy miután ő a jelenkor legsikeresebb pilótája, nem teheti meg, hogy nem szerepel a Netflix sorozatában.

2019-ben indult világhódító útjára a Netflix saját gyártású sorozata, a Drive to Survive, melynek ötödik évada is érkezik hamarosan. Az előző két év világbajnoka, Max Verstappen kimaradt a sorozatból 2021-ben, ám mivel megbeszélte a nézeteltéréseket a készítőkkel, úgy döntött, a 2022-es évet feldolgozó 5. évadban ismét szerepelni fog.

A sorozat nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a száguldó cirkusz a tengerentúlon is végre sikereket érjen el, ezt pedig mi más mutatná jobban, hogy jövőre már három helyszínen is lesz verseny az USA-ban. Max Verstappen a Formula-1 érdekeit szem előtt tartva döntött úgy, hogy szükség van rá a fejlődés fenntartásának érdekében.



 

Verstappennek szerepelnie kell

„Természetesen beszéltem velük, mielőtt interjút adtam volna nekik. Remélem, hogy megértették az üzenetemet, és magam is beláttam, hogy világbajnokként szerepelnem kell a sorozatban. Szóval úgy egy fél-egyórás interjút adtam nekik, reményeim szerint ezt használni is fogják” – mondta a Racing News 365-nek a holland.

„Azt nem tudom, hogy mikor lesz időm megnézni, de remélem, hogy most már örülnek, és hogy én is boldog leszek, miután megtekintem. Tudom, hogy fontos az F1 számára ez az egész” – tette hozzá Verstappen, aki minden bizonnyal az egyik epizód főszereplője lesz az 5. évadban.

Ha igazi Formula-1-rajongó vagy, akkor a Formula Aréna Facebook-csoportunkban a helyed, ahol minden futam után megvitathatod a többiekkel, hogyan tetszett a legutóbbi verseny és nem maradsz le a legfontosabb hírekről sem!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: