Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 28. szerda

Netflix

Drámasorozatot készít Sennáról a Netflix

A nyolc részből álló szériáról egyelőre csak néhány részlet ismert: köztük az, hogy a brazil ikon családja részt vesz a projektben, így Ayrton Senna szülőházában is forgat a stáb.

részletek

Miért ilyen jók a Haas-részek az F1-es dokusorozatban?

Romain Grosjean beszélt a Drive to Survive-ról és Günther Steinerről - neki nagyon tetszik a sorozat, de azért van hiányérzete a maguk részével kapcsolatban. Megmondta, hogy szerinte mitől jó őket nézni.

részletek

Sainz: Eltúlozták a Ricciardóval való rivalizálásunkat

A McLaren spanyol F1-es pilótája úgy érzi, a Netflix kissé túldramatizálta a renault-s ausztrállal vívott tavalyi párharcát, de így is tetszett neki a Drive to Survive második évada.

részletek

Hamis képet mutat a Netflix Magnussenékről

Ellenségeknek tűnhet a Drive to Survive sorozat alapján a Haas két pilótája, pedig mi sem áll távolabb a valóságtól. Magnussen Grosjean feleségével és gyerekeivel is jóban van, közös programot terveznek.

részletek

Brawn: Anyagilag a Netflix nem is adott nekünk sokat...

Bár a Netflix F1-tematikájú sorozatához csak töredékét fizette annak, amennyit egy klasszikus tévécsatorna letenne az asztalra a futamok közvetítéséért, Ross Brawn szerint ez nem hogy nem baj, hanem még jó dolog is.

részletek

Magnussen: Az hozta össze a csapatot, amikor Steiner leb.szott minket

A Netflix jóvoltából betekintést nyerhettünk abba, ahogy Günther Steiner a 2019-es brit futam után nem igazán válogatta meg szavait versenyzőivel szemben. Az egyik érintett, Kevin Magnussen szerint ezzel Steiner igazából jót tett.

részletek

Hamilton letiltotta a róla készült Netflix-felvételeket

A Mercedesnél forgatott a német hétvégén a Drive to Survive második évadát készítő stáb, de Lewis Hamilton nem fog sokat szerepelni az epizódban: nem engedi, hogy betegen betegyék a műsorba.

részletek

Mindenki ott lesz az F1-es sorozatban

Eldőlt, hogy mind a tíz F1-es csapat szerepelni fog a Netflix F1-es dokusorozatának második évadában, amelyet 2020-ban nézhetünk majd meg - ezúttal is a háttér lesz előtérben.

részletek

Steiner: Nem volt értelme megjátszani magam a sorozatban

Günther Steiner elmondta, nem volt értelme annak, hogy megjátssza magát a Netflixen megjelent F1-ről szóló dokumentum sorozatban, sőt örül annak, hogy a szurkolók egy eddig nem ismert oldalát is láthatták.

részletek

Netflix: A Ferrari és a Mercedes kiszúrt a nézőkkel

A Netflix-en bemutatkozó F1-es sorozat készítői kiakadtak a Ferrarira és a Mercedesre, akik nem voltak hajlandóak együttműködni velük a forgatás során, mivel nem voltak elégedettek a feltételekkel.

részletek

F1-es dokusorozat indul a Netflixen

A Formula-1 és a Netflix a mai napon közösen bejelentette, hogy egy új dokumentumsorozatot indítanak március 8-ával, Formula 1: Drive to Survive címmel. A sorozat tíz részből áll majd.

részletek

A Netflixre költözhet az F1

A következő szezontól kezdve eddig ismeretlen területre törhet be a száguldó cirkusz: a világ legnagyobb streaming-szolgáltatója, a Netflix nyithat új fejezetet a közvetítések terén.

részletek
Olvastad már?