DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

Motocast

Büntetés döntheti el Bagnaia és Martin vb-harcát a MotoGP-ben?

14 pontos különbséggel fordul rá az utolsó két hétvégére a két vb-aspiráns, de mindkettejük feje fölött ott lebeg Damoklész kardjaként a büntetés lehetősége.

részletek

Formula Motocast: Martin eldobálja a vb-esélyét?

Martin volt a leggyorsabb az utóbbi két hétvégén, mégis Bagnaia vezeti a vb-t, Zarco pedig végre futamot nyert a MotoGP-ben: ezekről beszélgettünk.

részletek

Verstappen titka, Hamilton és a Ferrari – kedd

Elhoztuk a Katari Nagydíj menetrendjét, szól a Formula Podcast és Motocast, Verstappen pedig elárulta a titkát. Erről szóltak a hírek a Formulán kedden.

részletek

Formula Motocast: Bagnaia csodát tett, Marquez Ducatira ül?

A barcelonai rajtbaleset és következményei, a misanói versenyek és a Marc Marquez jövője körüli pletykaáradat: ezekről beszélgettünk friss adásunkban.

részletek

Formula Motocast: Bagnaia tarolt a Red Bull Ringen

Milyen volt a helyszínről végigkövetni a MotoGP Osztrák Nagydíját? Miért érezheti félig a zsebében a címet Francesco Bagnaia? Jól döntött-e Johann Zarco?

részletek

Formula Motocast: Van-e még visszaút Marqueznek és a Hondának?

Lehet-e tényleges kihívója Martin és Bezzecchi Bagnaiának? Miért jobb a Yamaha, mint a Honda? És van-e még esély a Marquez–Honda házasság megmentésére?

részletek

Formula Motocast: Domináns Bagnaia, mélyponton a Honda

A címvédő uralta az Olasz GP-t, új kihívó tűnt fel a láthatáron, bukás- és sérülésözön a Hondánál, kilátástalanság a Yamahánál – ezekről beszéltünk.

részletek

Formula Motocast: Tönkreteszik a büntetések a MotoGP-t?

A versenyzők folyamatos elégedetlenkedése és a következetlen ítéletek szolgáltatták a fő beszédtémát az 1000. nagydíjon, de beszéltünk a KTM-ről és a Yamaháról is.

részletek

Formula Motocast: Eldobálja a vb-címet Bagnaia, váltás előtt a Yamaha?

Mi történik a címvédővel, és miért toronymagas favorit a bukásai ellenére is? Kitarthat-e Bezzecchi és Rins formája? Jön a V4-es Yamaha és Razgatlioglu?

részletek

Formula Motocast: Debütált a sprint, Marquez tarolt

Új formátum, sérüléscunami, újabb Marquez-hiba és Ducati-siker: rég látott eseménydús hétvégével indult a MotoGP 2023-as szezonja.

részletek

Formula Motocast: Mit várunk a 2023-as MotoGP-szezontól?

Lesz-e esélye a Ducatik ellen Quartararónak, Marqueznek vagy az Apriliának? A tesztek értékelése mellett 10+1 kérdés mentén tippeltünk a szezonra.

részletek

Formula Motocast: Top 10 versenyző, aki sosem nyert a MotoGP-ben

Dobogókig jutottak, más kategóriákban akár világbajnoki címig is, a MotoGP-ben mégsem jött össze soha nekik az első hely: toplista a legjobb motorosokról, akik sosem nyertek versenyt.

részletek