Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 6. hétfő

MotoGP

Biaggi: Ajándék volt a Rossi-rivalizálás

Bár akkoriban rendkívül feszült volt a viszony a két olasz között, hiányoznak azok az évek a Kalóznak, aki annak ellenére sem bán semmit a karrierjében, hogy a MotoGP-ben nem jutott fel a csúcsra.

részletek

„Rossi manővere megváltoztatta a MotoGP-t”

A „Doktor” egykori nagy riválisa, Sete Gibernau elevenítette fel az emlékezetes 2005-ös jerezi futam fináléját: a spanyol szerint veszélyes precedenst teremtett az ütközéssel járó előzéssel az olasz.

részletek

Lorenzo: Nem lennék híján az ajánlatoknak

Megérti azok véleményét, akik szerint csak a Hondától való menekülés ürügyén jelentette be a visszavonulását, de egyelőre tényleg nem akar visszatérni a versenyzéshez az ötszörös világbajnok spanyol.

részletek

Bojkottálni akarta a Honda a botrányos 2015-ös szezonzárót

A Repsol akkori csapatmenedzsere árult el érdekes részleteket a Rossi-Marquez csörtéről, de beszélt Casey Stoner ducatis időszakáról és visszavonulásáról, valamint Marquez leigazolásáról is.

részletek

Koronavírus: Le Mans-t is elhalasztja a MotoGP

Aligha meglepő a FIM és a Dorna bejelentése, miszerint az eredetileg május közepére kiírt Francia Nagydíjat sem tudják az eredeti időpontjában megrendezni – új naptár viszont továbbra sincs.

részletek

Aprilia: Semmi értelme Andrea eltiltásának

Hiába a 18 hónapos felfüggesztés, továbbra is teljes mellszélességgel kiáll motorosa mellett a noale-i gyártó, amely bízik benne, hogy az ételmérgezés elismerése révén még felmenthetik az olaszt.

részletek

Dopping: 18 hónapos eltiltást kapott Iannone

Csak félig bizonyult sikeresnek az olasz motoros fellebbezése, hiszen a korábban kilátásba helyezettnél jóval rövidebb időre függesztették fel – már csak a Sportdöntőbírósághoz fordulhat.

részletek

Iannone: Nem kellett volna elhagynom a Ducatit

Az azóta doppingbotrányba is keveredett olasz versenyző úgy érzi, akkor csúszott félre a karrierje a MotoGP-ben, amikor 2016 végén a bolognai gyártótól a Suzukihoz igazolt.

részletek

Dovizioso még nem döntött a jövőjéről

A szezon végén sokakhoz hasonlóan lejár a szerződése, de még nem tudja, hogy egyáltalán marad-e a MotoGP-ben – viszont ha nem, arra az esetre már több terve is van a ducatis olasznak.

részletek

Csak kifogás volt Lorenzo visszavonulása?

Marc Marquez után most egy másik honfitársa, Pol Espargaro is úgy fogalmazott, hogy az ötszörös világbajnok csak a Hondától akart szabadulni tavalyi bejelentésével, nem pedig a MotoGP-től.

részletek

„A MotoGP jobban kezelte a járványt, mint az F1”

A Repsol Honda csapatmenedzsere szerint a Dorna mindig jókor hozta meg a helyes döntéseket a kialakult helyzetben. Eközben Carmelo Ezpeleta arról beszélt, hogyan nézhet ki a 2020-as szezon.

részletek

Alex Marquez győzelemmel „debütált” a MotoGP-ben

A Repsol Honda újonca győzött a #MaradjOtthon Nagydíj mugellói futamán, ahol több bukás és ütközés is történt, de a tíz sztárversenyző szemlátomást élvezte az online versenyzést.

részletek
Olvastad már?