DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

MotoGP

Tönkreteszi-e a Liberty a MotoGP-t?

Felvásárolta a Dornát az F1 tulajdonosa, de mit jelenthet ez a MotoGP-re nézve? Erről, az Amerikai GP eseményeiről és Quartararo hosszabbításáról beszélgettünk.

részletek

Vinales történelmet írt a COTA-n Acosta előtt

Az apriliás lett az első a MotoGP-érában, aki három márka színeiben is győzni tudott. A szuperújonc a második, a vb-éllovas és a címvédő sem állhatott dobogóra, Marquez az élről bukott.

részletek

Fenyegető mérnökválság az F1-ben – vasárnapi hírösszefoglaló

F1 nem, MotoGP és Formula E viszont volt a hétvégén – összegyűjtöttük a mai nap legfontosabb híreit.

részletek

Vinales húzta be az austini sprintet Marquez előtt

Rajt-cél győzelmet aratott szombaton az Amerikai GP-n az Aprilia spanyolja. Marquez legjobb ducatisként második, Martin Acostát megelőzve a harmadik.

részletek

Sainz–Mercedes és fejlesztési verseny – szombati F1-es hírek

A Honda örömmel dolgozik újra Alonsóval, Imolában érkezhet a Ferrari első komoly fejlesztése, Csomós Mixi szakaszt nyert a Rally Hungaryn: a nap hírei.

részletek

Vinales űridővel a pole-ban Acosta előtt

Az Aprilia spanyolja húzta be az Amerikai GP időmérőjét, megelőzve a szuperújoncot és Marc Marquezt. A címvédő és a kétszer is bukó vb-éllovas a második sorban.

részletek

„A cél a fiatalok bevonzása” – Marquezék a Libertyről

Örömmel fogadták a MotoGP-sek az F1-et is tulajdonló Liberty Media érkezését a sportba. A Dorna-elnök hangsúlyozta: nem fogják átalakítani a sportot.

részletek

MotoGP, ERC, FE: a hétvége menetrendje

Veszprémben, Magyarországon rendezik az ERC-szezonnyitót, a MotoGP Austinba, a Formula-E pedig Misanóba látogat. Íme a hétvége programja.

részletek

Bejelentés: Quartararo marad a Yamahánál

Noha pletykáltak a francia versenyző távozásáról, újabb két évre aláírt a hangvillásokkal a 2021-es MotoGP-világbajnok.

részletek

Jöhet a közös F1–MotoGP versenyhétvége?

A Liberty Media révén egy kézbe került a száguldó cirkusz és a gyorsaságimotoros-vb, de vajon elképzelhető-e, hogy megvalósul a két széria közös szuperhétvégéje?

részletek

Nem áprilisi tréfa volt – hétfői hírek

Húsvéthétfőre, ráadásul az álhírek „ünnepére” időzítették a nagy bejelentést: egy kézbe került az F1 és a MotoGP – ez volt a hétfői nap legfontosabb híre, de azért másról is beszámolhattunk.

részletek

Miért tehet jót és rosszat is a MotoGP-nek a Liberty?

Feltehetően ugyanarra a sikertörténetre készül a motoros vb-vel a Liberty Media, mint az F1-gyel – szükség is lenne hasonlóra, ez azonban „áldozatokkal” járhat.

részletek