Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 7. kedd

MotoGP

„Hogyan lehet még mindig itt Rossi?”

Nem győz csodálkozni a 41 éves motoros elhivatottságán a csapatfőnökként ténykedő Jorge ’Aspar’ Martinez, aki még versenyzett az olasz klasszis ellen, de már 23 éve visszavonult.

részletek

Meg tudja-e majd szorongatni Espargaro Marquezt?

Minden jel arra mutat, hogy jövőre ismét új csapattársat kap maga mellé a MotoGP regnáló világbajnoka: Pol Espargaro korábbi csapatfőnöke mondta el, miért lehet esélye ellene a spanyolnak.

részletek

Dovizioso kórházban egy motoros bukás után

Egy olaszországi motokrosszversenyen történt balesete után kórházba szállították a gyári Ducati versenyzőjét, aki kulcscsonttörést szenvedett mindössze három héttel a MotoGP szezonnyitója előtt.

részletek

Még az ülések fele kiadó a MotoGP-ben

Legalábbis hivatalosan, hiszen néhány csapat-versenyző párosítást a hivatalos bejelentés híján is biztosra lehet venni: megnéztük, hogyan fest a jövő évi rajtrács a 2020-as év feléhez közeledve.

részletek

Lorenzo: Ha hívnak, átgondolom

Bár a spanyol tagadta, hogy tárgyalna a Ducatival a visszatérésről, nem zárta ki, hogy később ez meg fog történni. Továbbra is képesnek érzi magát a győzelemre – de csak két konkrét motorral.

részletek

Lorenzo apja: Marquez tönkre akarta tenni Rossi versenyét

Jorge Lorenzo édesapja szerint az időeredmények egyértelműen megmutatják, hogy a spanyol csak az olasszal foglalkozott a botrányos 2015-ös sepangi futamon. Szerinte Marquez nem tiszteli a társait.

részletek

Nem vár tovább az Aprilia: megvan Iannone helyettese

Bár továbbra is látványosan kiáll doppingeltiltott motorosa mellett a noale-i gyártó, a szezonnyitó közeledtével kénytelenek voltak úgy határozni, hogy az első hétvégéken Bradley Smith indul a helyén.

részletek

Yamaha: Lorenzónak máshova kell mennie, ha vissza akar térni

A hangvillások csapatvezetője úgy véli, a spanyol azt akarta felmérni náluk, elég gyors-e még a versenyzéshez, viszont nagyon úgy tűnik, hogy ha vissza is akar térni, náluk erre nem lesz lehetősége.

részletek

Quartararo: Semmi gond, ha nem nyerek idén

Bár mindent meg fog tenni, hogy már 2020-ban megszerezze első győzelmét a MotoGP-ben, a Yamaha üdvöskéje szerint akkor sem történik semmi, ha ez nem jön össze a gyári előléptetése előtt.

részletek

Ilyen lehet a hajdúnánási MotoGP-pálya nyomvonala

A szombati sajtótájékoztatón nemcsak az hangzott el, hogy 2023-tól nyolc éven át hazánkba látogat a gyorsaságimotoros-vb, hanem az újonnan épülő helyszín nem végleges vonalvezetését is bemutatták.

részletek

2023-tól nyolc éven át MotoGP-futamot rendez Magyarország

A megszokottnál hosszabb időtartamra kötöttek szerződést a szervezők a Dornával, amelynek értelmében 2023-tól kezdve nyolc éven át MotoGP-versenyt rendeznek a Hajdúnánás mellett épülő új pályán.

részletek

Ducati: Mi vagyunk a legjobb opció Dovinak

A bolognaiak sportigazgatója szerint kölcsönösen jól járna a két fél, ha az olasz motoros hosszabbítana velük. A pletykált KTM-es szerződés esetén fel kellene adnia a vb-címről szőtt álmait.

részletek
Olvastad már?