Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

MotoGP

Az első fecske: debütált a Gresini Ducati

Az újra teljesen szatellit istállóvá alakuló és a Ducati partnerévé váló Gresini Racing nyitotta a csapatbemutatók sorát a MotoGP-ben: lehullt a lepel Enea Bastianini és Fabio di Giannantonio gépéről.

részletek

Több hónap után újra motoron Marquez

Jó hírekről számolt be a Repsol Honda: az orvosok szerint javult a nyolcszoros világbajnok látása, így megkapta az engedélyt arra, hogy a novemberi balesete óta először motorra üljön.

részletek

Razgatlioglu csak gyári ülésért menne a MotoGP-be

Úgy tűnik, nem akarja beérni bármivel a friss Superbike-világbajnok: a török menedzsere, Kenan Sofuoglu határozott feltételeket szabott védence 2023-as esetleges átigazolásához.

részletek

Vinales: Hibáztam, amikor elhagytam a Suzukit

Teljesen mégsem bánta meg, hogy a Yamahához igazolt, hiszen közvetve így került az Apriliához, ahol újra boldognak érzi magát. A spanyolt a vb-cím mellett az motiválja, hogy valami különlegeset érjen el.

részletek

Már az őszi teszten versenykész volt az új Ducati

Ha igaz, amit a MotoGP tavalyi vb-ezüstérmese, Francesco Bagnaia állít, a bolognai márka idén minden eddiginél jobb eséllyel szállhat harcba azért, hogy 2007 után ismét a csúcsra jusson.

részletek

Ráérzett és kamatoztatná Rossi titkát Bagnaia

A 2021-es MotoGP-világbajnokság összetett ezüstérmese elárulta, mi jelentette a fordulópontot a szezonjában, s ezt hogyan igyekszik felhasználni a jövő évi küzdelmek során.

részletek

Inkorrektnek tartja a KTM-et a kirúgott motoros

A két év után a MotoGP-ből is kikerülő Iker Lecuona szerint az osztrák gyártó nem ad elég időt a fiataloknak, így pedig képtelenség felvenni a versenyt a rendkívül kiegyenlített mezőnnyel.

részletek

Célba vette a MotoGP-t a Superbike-világbajnok

Először beszélt nyíltan arról a Jonathan Rea-t a szériamotorok világbajnokságának trónjáról 2021-ben letaszító Toprak Razgatlioglu, hogy rövidesen átigazolna a királykategóriába.

részletek

Friss hírek érkeztek Marquez állapotáról

Ahogy azt ígérték, karácsony előtt nem sokkal friss és alapvetően biztató információkat osztott meg a Repsol Honda az őszi edzésbalesete után kettős látásban szenvedő motorosa rehabilitációjáról.

részletek

Formula Motocast: Így láttuk mi 2021-et

Kik voltak az idei MotoGP-szezon legjobbjai? Kik okoztak kellemes vagy kellemetlen meglepetést a teljesítményükkel? Év végi szezonértékelő adásunkban kiveséztük a mögöttünk hagyott idényt.

részletek

2024-től a Superbike-vb is jön Hajdúnánásra

Legalábbis erre lehet következtetni az uniós közbeszerző értesítőben közzétettek alapján. A Dornával kötendő szerződés a MotoGP-hez hasonlóan tízéves időtartamra szól.

részletek

Stoner: Pedrosától olykor eldobtad az agyad

A visszavonult kétszeres MotoGP-világbajnok szerint a királykategóriás címet sosem nyerő spanyoltól tanult a legtöbbet. Az ausztrál kiválasztotta a kedvenc motorját és karrierje kedvenc pillanatát is.

részletek