Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

MotoGP

Rossi: Káosz a rajt után, gyenge tempó, bukás a végén

Pocsék futamot teljesített Motegiben a kilencszeres világbajnok, aki szerint a tempója alapján az ötödik-hetedik hely elérhető lett volna számára, ha nem a negyedik sorból kellett volna indulnia.

részletek

Marquez idei tizedik győzelmével világbajnok a Honda

Egy első körös oda-vissza előzést leszámítva kényelmes sikert aratott Motegiben a nyolcszoros világbajnok, aminek révén már a gyártók között is behúzta a vb-címet a HRC. Quartararo második hellyel lett az év újonca, Dovizioso még a dobogón, Rossi pocsék verseny végén bukott.

részletek

Marquez idei tizedik pole-ját szerezte

A nyolcszoros világbajnok bizonyult a leggyorsabbnak a MotoGP Japán Nagydíjának időmérőjén, így a Repsol Honda spanyolja immár a jelenlegi versenynaptár összes helyszínén indulhatott az első rajtkockából.

részletek

MotoGP: Quartararo az élen Japánban

Délután is egy yamahás volt a leggyorsabb Motegiben, ám ezúttal a Petronas újonca megelőzte Maverick Vinalest. Az immár nyolcszoros világbajnok Marc Marquez harmadik helyen zárt Andrea Dovizioso és Valentino Rossi előtt.

részletek

Zarco az LCR Hondán az utolsó futamokon

Egy nappal a japán versenyző hosszabbításának és Motegit követő műtétjének bejelentése után az LCR Honda megerősítette, hogy a KTM-től idejekorán távozó francia fog felülni a motorjukra Phillip Islanden, Sepangban és Valenciában.

részletek

Dobja a valenciai és katari teszteket 2021-től a MotoGP

Ahogy az várható volt, a nagydíjak számának növekedésével párhuzamosan kevesebb tesztet rendeznek majd a királykategóriában: a 2021-es idény előtt már csak a sepangi kollektív gyakorlás marad a téli menetrendben.

részletek

Így ünnepelték Marquezék a vb-címet

Hogyan élte meg a burirami utolsó kört a Petronas Yamaha és a Repsol Honda boksza? Miről beszélt egymással a leintés után Marquez és Quartararo? Miképp fogadta csapata a nyolcszoros világbajnok spanyolt? Mindez kiderül a MotoGP.com két részre bontott összeállításából.

részletek

Közel Marquez és a Honda 2022-ig tartó megállapodása

A Motorsport.com úgy tudja, már előrehaladott állapotban járnak a tárgyalások arról, hogy az immár nyolcszoros világbajnok spanyol a 2020 végén lejáró szerződése utáni két évben is a Repsolnál versenyezzen.

részletek

MotoGP: Véletlenül leállította a motorját, elbukta a rajthelyét Miller

Jack Miller akár a legjobb ducatis is lehetett volna a Thaiföldi Nagydíjon, a start előtt elkövetett hibája miatt viszont a bokszból kellett rajtolnia, így csupán a 14. hely lett az övé.

részletek

Marquez utolsó kanyaros győzelemmel szerezte meg nyolcadik vb-címét

Hiába vezetett szinte végig Fabio Quartararo, a Repsol Honda spanyolja a hajrában megint megfosztotta őt első MotoGP-s sikerétől, így első hellyel zsebelte be újabb összetett elsőségét.

részletek

Quartararo vezetésével három Yamaha az élen

Noha sokáig a délelőtti hatalmas bukása után is remek formát mutató Marc Marquez vezetett, a hajrában a friss szett gumiknak köszönhetően öten is megelőzték a vb-éllovast. Közülük a Petronas Yamaha újonc franciája volt a leggyorsabb, megelőzve Maverick Vinalest és Franco Morbidellit.

részletek

Kettős Yamaha-vezetés, Marquez hatalmasat bukott

Sokáig a nyolcadik vb-címére hajtó repsolos vezette a Thaiföldi Nagydíj első edzését, a hajrában azonban csúnyán összetörte a Hondát, őt pedig az orvosi központba szállították. Vinales és Quartararo így megelőzte őt, a fő kihívó Dovizioso viszont mögötte végzett.

részletek
Olvastad már?