Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 5. péntek

MotoGP

A MotoGP sikerreceptjét másolná az F1

Radikális szabályváltozásokra bólintottak rá az F1-es csapatok a minap, amely lehetőséget teremthet a kisebb istállóknak a felzárkózásra – hasonló szisztéma a MotoGP-ben már bevált az elmúlt években.

részletek

Agostini: Marquez bármilyen motorral nyerne

A 15-szörös világbajnok legenda szerint a spanyolnak semmi szüksége csapatot és márkát váltania ahhoz, hogy megmutassa, hogy ő a legjobb, hiszen Hondával is csak ő tud győzni.

részletek

A Honda fúrta meg Lorenzo beugrását?

A Ducati tesztversenyzője, Michele Pirro szerint a HRC áll a szabadkártyás szereplések idei betiltása mögött, hiszen így megakadályozhatták, hogy egykori motorosuk rajthoz álljon a Yamahával.

részletek

Rossi: Nem csak elköszönni mennék a Petronashoz

Teljes mértékben egyetért a Yamaha szatellit alakulatának csapatfőnökével a „Doktor”, aki sokadjára is elismételte: csak akkor akarja folytatni, ha elég versenyképesnek érzi magát.

részletek

Miller érkezhet a gyári Ducatihoz – de kinek a helyére?

Olasz sajtóértesülések szerint már csak az aláírás hiányzik az ausztrál kétéves gyári szerződéséről, amely után adódhat a kérdés: Doviziosót vagy Petruccit tartják meg mellette a bolognaiak?

részletek

„Stoner szenvedett volna Marquez mellett”

2013-ban összeállhatott volna a repsolos álompáros, ha az ausztrál nem vonul vissza, a csapat akkori menedzsere viszont elmondta, mi lett volna az újonc spanyol fő erőssége vele szemben.

részletek

Lorenzo: Rossi újra versenyeket nyerhet

Egykori csapattársa szerint elképesztő, hogy a „Doktor” még 41-42 évesen is a MotoGP-ben versenyezhet, ráadásul sikeres is lehet. A spanyol beszélt a Marquezzel vívott csatákról is.

részletek

Elhunyt a magyar motorsport legendája, Szabó II László

Életének 86. évében meghalt a hússzoros magyar bajnok motorversenyző, a gyorsasági világbajnokság történetének első magyar pontszerzője és nagydíjdobogósa, Szabó II László.

részletek

Terhes lenne Rossi alkalmazása a Petronas Yamahának?

Bár a csapatfőnök akár 2021 után is szívesen dolgozna együtt az olasszal, de hangsúlyozta: nem szeretné, ha csak levezetni jönne hozzájuk a „Doktor”, és egyetlen versenyző sem áll a csapat felett.

részletek

Már gokartpályán is motoroznak a MotoGP-sek, csak legyen valami

A napokban két különböző versenyhelyszín is megnyitotta a kapuit, ahol a motoros élvonal európai krémje lekapargathatta a rozsdákat. Misanóban az új aszfaltot is kipróbálták, kötelező maszk és fertőtlenítő mellett.

részletek

Spanyol bajnoksággá silányulhat idén a MotoGP

Sajtóhírek szerint akár a versenyek több mint felét egyetlen országban rendezhetik 2020-ban a gyorsaságimotoros-világbajnokságon a koronavírus-járvány miatt – igaz, legalább négy különböző pályán.

részletek

Agostini Lorenzónak: Fáj az igazság

Komoly szócsatába keveredett egymással a 15-szörös világbajnok legenda és a tavaly visszavonult spanyol: a veterán olasz szerint Lorenzo nemcsak a Hondánál, hanem előtte a Ducatinál is felsült.

részletek
Olvastad már?