DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

FormulaMotocast

Formula Motocast: Top 10 versenyző, aki sosem nyert a MotoGP-ben

Dobogókig jutottak, más kategóriákban akár világbajnoki címig is, a MotoGP-ben mégsem jött össze soha nekik az első hely: toplista a legjobb motorosokról, akik sosem nyertek versenyt.

részletek

Rossi visszavonult, a nézők eltűntek: drasztikus visszaesés a MotoGP-ben

Néhány kivételtől eltekintve szinte az összes nagydíj kevesebb helyszíni nézőt vonzott 2022-ben, mint az utolsó járvány előtti évben.

részletek

Formula Motocast: Válságban a MotoGP?

Drasztikusan visszaeső nézőszámok és ellaposodó versenyek: több intő jel is arra mutat, hogy a MotoGP kisebb krízisbe kerül(het) – az okokról és a lehetséges megoldásokról beszéltünk idei első adásunkban.

részletek

Formula Motocast: Nagy 2022-es szezonértékelő

Kik voltak a legjobb versenyzők 2022-ben a MotoGP-ben? Melyek voltak a legemlékezetesebb pillanatok? És mennyire jöttek be az év eleji tippjeink? Ezekről beszélgettünk idei utolsó adásunkban.

részletek

Formula Motocast: Bagnaia csúcsra vezette a Ducatit

Másfél évtized után van ismét ducatis világbajnoka a MotoGP-nek: legfrissebb adásunkban a friss vb-győztesről, valamint a szezonzáró Valenciai Nagydíj legfontosabb történéseiről beszélgettünk.

részletek

Formula Motocast: Bagnaia félig már világbajnok

Matematikailag még nem dőlt el ugyan a cím, de már óriási fordulatnak kellene jönnie, hogy Quartararo mégis kiénekelje a ducatis szájából a sajtot – az Ausztrál és Malajziai Nagydíjakról beszélgettünk.

részletek

Formula Motocast: Kettő pont maradt

A japán és thaiföldi futamok után minden korábbinál szorosabb az állás a szezonhajrá előtt a MotoGP-ben: még akár öten is világbajnokok lehetnek – friss adásunkban a két versenyt és az esélyeket boncolgattuk.

részletek

Formula Motocast: Quartararo ütközött, már Bagnaia a favorit

Mi történt az Aragóniai GP első körében Marquez, Quartararo és Nakagami között? Miért tekinthető már most Bagnaia a favoritnak? Kellene-e a csapatsorrend a Ducatinál? Ezekről beszélgettünk friss adásunkban.

részletek

Formula Motocast: Kell-e a sprint a MotoGP-be?

Szinte a semmiből jelentették be, hogy 2023-tól sprintversenyeket rendeznek a MotoGP-ben: adásunkban körbejártuk ezek előnyeit és hátrányait – de természetesen az Osztrák GP-n történteket is kiveséztük.

részletek

Formula Motocast: Espargaro a hős, de visszazárkózhat-e még Bagnaia?

Beleszólhat-e még a vb-harcba a Silverstone-ban győztes Francesco Bagnaia? Ez volt az egyik fő kérdése a Brit GP-t értékelő adásunknak, amelyben először mondtuk ki: Aleix Espargaro igenis bajnok lehet.

részletek

Formula Motocast: Féléves értékelő

Kik teljesítettek a legjobban a 2022-es MotoGP-idény első felében? Kik voltak eddig a szezon meglepetései és csalódásai? Ezekről beszélgettünk a Formula Motocast félévi értékelő adásában.

részletek

Formula Motocast: Őrült keringő a pilótapiacon

Miközben az Olasz és a Katalán GP-k után gyakorlatilag kétfőssé szűkült az idei vb-harc, az átigazolási pletykák magasabb fokozatba kapcsoltak – ezekről beszéltünk friss adásunkban.

részletek