DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 24. szerda

FormulaMotocast

Bagnaia feltámadt, Marquez-dilemma a Ducatinál

Fordult a kocka Bagnaia és Martin versenyfutásában? Hogyan oldja fel a gordiuszi csomót Marquez kapcsán a Ducati? Ezekről beszélgettünk.

részletek

Marquez beszállt Martin és Bagnaia csatájába?

Hármas versenyfutás bontakozik ki a vb-címért és a Ducati 2025-ös gyári üléséért is: Jerezről, Le Mans-ról és a 2027-es szabályokról beszélgettünk.

részletek

Tönkreteszi-e a Liberty a MotoGP-t?

Felvásárolta a Dornát az F1 tulajdonosa, de mit jelenthet ez a MotoGP-re nézve? Erről, az Amerikai GP eseményeiről és Quartararo hosszabbításáról beszélgettünk.

részletek

Rossi és Marquez ötvözete a MotoGP új sztárja

Folytatódhat Bagnaia és Martin párharca idén is, de az első két 2024-es nagydíj fő sztárja a szuperújonc Acosta volt, aki berobbant a MotoGP-be.

részletek

Jósoltunk a 2024-es MotoGP-szezonra

Kik lesznek a vb-dobogósok, ki lesz a leggyengébb ducatis, a Yamaha vagy a Honda szerez több dobogót, milyen eredményt ér el Acosta?

részletek

Silly season: Ki hova igazolhat a MotoGP-ben?

Mindössze három motoros rendelkezik szerződéssel 2025-re, így elképesztő felfordulás várható a MotoGP-s pilótapiacon: körüljártuk a lehetséges mozgásokat.

részletek

A top 10 legjobb MotoGP-versenyző 2023-ban

Kik nyújtották a legjobb teljesítményt az idei MotoGP-szezonban, melyek volt a legemlékezetesebb pillanatok 2023-ban? Évzáró Formula Motocast.

részletek

Bajnokavatás és az év botránya a MotoGP-ben

A katari gumidráma fosztotta meg Martint a vb-sikertől? Megérdemelten védett címet Bagnaia? Fair-e az új kedvezményrendszer? És mi történik az RNF háza táján?

részletek

Büntetés döntheti el Bagnaia és Martin vb-harcát a MotoGP-ben?

14 pontos különbséggel fordul rá az utolsó két hétvégére a két vb-aspiráns, de mindkettejük feje fölött ott lebeg Damoklész kardjaként a büntetés lehetősége.

részletek

Formula Motocast: Martin eldobálja a vb-esélyét?

Martin volt a leggyorsabb az utóbbi két hétvégén, mégis Bagnaia vezeti a vb-t, Zarco pedig végre futamot nyert a MotoGP-ben: ezekről beszélgettünk.

részletek

Formula Motocast: Bagnaia csodát tett, Marquez Ducatira ül?

A barcelonai rajtbaleset és következményei, a misanói versenyek és a Marc Marquez jövője körüli pletykaáradat: ezekről beszélgettünk friss adásunkban.

részletek

Formula Motocast: Bagnaia tarolt a Red Bull Ringen

Milyen volt a helyszínről végigkövetni a MotoGP Osztrák Nagydíját? Miért érezheti félig a zsebében a címet Francesco Bagnaia? Jól döntött-e Johann Zarco?

részletek