DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 18. kedd

Acosta

Bejelentés: Acosta a gyári KTM-nél 2025-től

Hivatalossá vált, amit eddig is sejthettünk: a MotoGP idei szuperújonca a jövő évtől immár az osztrákok gyári csapatát fogja erősíteni.

részletek

Bagnaia elkapta Martint, Marquez a dobogón

A címvédő olasz a Katalán GP hajrájában érte utol a vb-éllovast, idei harmadik győzelmét aratva. Marquez 11 helyet javítva harmadik, Acosta dobogós helyről bukott.

részletek

Három bukás az élről, Espargaróé a sprint

Fernandez, Binder és az utolsó körben Bagnaia is vezető helyről esett a barcelonai sprinten, amelyet így a visszavonuló apriliás nyert. Marquez újabb parádés felzárkózás után második.

részletek

Őrült bukáscunami, Martiné a jerezi sprint

Esések tömkelege tarkította a Spanyol GP szombati sprintversenyét: Marquez az élről, Bagnaia ütközés után bukott. Martin mögött Acosta és Quartararo a dobogón.

részletek

Marquez először pole-ban a Ducatival a vízen

A Gresini nyolcszoros vb-győztese volt a legjobb a trükkös körülmények között a jerezi időmérőn. Az első három sorban nyolc Ducati és egy KTM.

részletek

Tönkreteszi-e a Liberty a MotoGP-t?

Felvásárolta a Dornát az F1 tulajdonosa, de mit jelenthet ez a MotoGP-re nézve? Erről, az Amerikai GP eseményeiről és Quartararo hosszabbításáról beszélgettünk.

részletek

Vinales történelmet írt a COTA-n Acosta előtt

Az apriliás lett az első a MotoGP-érában, aki három márka színeiben is győzni tudott. A szuperújonc a második, a vb-éllovas és a címvédő sem állhatott dobogóra, Marquez az élről bukott.

részletek

Vinales húzta be az austini sprintet Marquez előtt

Rajt-cél győzelmet aratott szombaton az Amerikai GP-n az Aprilia spanyolja. Marquez legjobb ducatisként második, Martin Acostát megelőzve a harmadik.

részletek

Vinales űridővel a pole-ban Acosta előtt

Az Aprilia spanyolja húzta be az Amerikai GP időmérőjét, megelőzve a szuperújoncot és Marc Marquezt. A címvédő és a kétszer is bukó vb-éllovas a második sorban.

részletek

Rossi és Marquez ötvözete a MotoGP új sztárja

Folytatódhat Bagnaia és Martin párharca idén is, de az első két 2024-es nagydíj fő sztárja a szuperújonc Acosta volt, aki berobbant a MotoGP-be.

részletek

Martin nyert, Acosta a dobogón, Bagnaia és Marquez ütközött Portimaóban!

A Pramac spanyolja magabiztosan nyert, mögötte viszont drámaian alakult a Portugál GP: ütközött a két többszörös világbajnok, Acosta újoncként a harmadi!

részletek

Bagnaia rontott, Vinalesé a sprint Marquez előtt

A címvédőnek állt a zászló a Portugál GP szombati napján, de a hajrában hibázott, így az Aprilia spanyolja győzött. Marquez a második, Martin a harmadik.

részletek