Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 23. szombat

Yamaha

Bagnaia-elsőség és teljesen új Honda a misanói teszten

A ducatis olasz ott folytatta, ahol a vasárnap abbahagyta, de persze a fókusz ezúttal nem a köridőkön, hanem a már főként 2022-es fejlesztéseken volt, amelyek közül a HRC-é volt a leglátványosabb.

részletek

Bagnaia rajt-cél győzelmet aratott Misanóban

Hiába érte utol őt a hajrában Quartararo, a Ducati hazai közönség előtt szereplő olasz versenyzője nyerte a San Marinó-i Nagydíjat. A dobogóra meglepetésre az újonc Bastianini állhatott még fel.

részletek

Hivatalos: Morbidelli gyári, Dovizioso szatellit Yamahán tér vissza

A San Marinó-i GP előtt a hangvillások bejelentették, hogy a sérülésből visszatérő Franco Morbidelli 2023 végéig a gyári istálló motorosa lesz, míg honfitársa a szatellit alakulatnál tér vissza.

részletek

Másodszor tette tönkre a kinyíló légzsák Sebestyén Peti versenyét

Ugyanaz a probléma jelentkezett az első magny-cours-i futamon a magyar motorosnál, mint néhány hete Navarrában, így a top 10 közeléből kényszerült kiállni szombaton a Bardahl Evan Bros versenyzője.

részletek

Sebestyén Peti nagy előrelépésben bízik Magny-Cours-ban

Hétvégén Magny-Cours ad majd otthont a Supersport-vb idei nyolcadik versenyhétvégéjének. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti a korábbi három forduló tapasztalatai után óriási motivációval érkezik csapatával egy számára jól ismert pályára.

részletek

Quartararo nem gondol a vb-címre, Mir lemondott róla

Idei ötödik sikerével nagyot lépett a végső győzelem felé Silverstone-ban a Yamaha franciája, Aleix Espargarónak az álma vált valóra, Marquez elnézést kért – így értékelték a főszereplők a Brit GP-t.

részletek

Quartararo simán nyert, dobogón az Aprilia

Néhány kör alatt az élre tört, majd onnan vissza sem nézett a Brit GP-n francia a yamahás, aki sikerével tovább növelte előnyét. Rins második, Aleix Espargaro révén először dobogón az Aprilia.

részletek

Dovizioso szatellit Yamahán tér vissza a MotoGP-be

A hangvillások főnöke, Lin Jarvis gyakorlatilag megerősítette, hogy Misanótól kezdve a „szabadságon lévő” olasz ülhet fel Morbidelli motorjára, aki pedig a gyári csapathoz kerül át.

részletek

Crutchlow ugrik be Vinales helyére, újonc debütál a Brit GP-n

Ahogy az várható volt, a spielbergi dupla során még a Petronas SRT-nél helyettesítő Cal Crutchlow ülhet fel a gyári Yamahára hazai versenyén, míg a helyén Jake Dixon debütál a MotoGP-ben.

részletek

Nincs bocsánat: Vinalest kirúgta a Yamaha

Egy hete még csak az Osztrák Nagydíjról léptette vissza a szabotázzsal vádolt spanyolt, most azonban azonnali hatállyal felbontották a szerződését, így többet nem látjuk őt a hangvillások motorján.

részletek

Formula Motocast: Esőkáosz, szabotázs, Rossi-búcsú

Jorge Martin tündöklése, Brad Binder mesteri húzása, Maverick Vinales felfüggesztése, Valentino Rossi visszavonulása – volt miről beszélgetnünk a spielbergi dupla kapcsán új műsorunk második adásában!

részletek

Ismét új helyszínen versenyez Sebestyén Peti

Észak-Spanyolországban, a navarrai pályán tér vissza a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti és csapata, az Evan Bros. Racing Team.

részletek
Olvastad már?