Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 31. szombat

Yamaha

Sebestyén: Nem így képzeltem el a bemutatkozó hétvégét

Ismét sikerült értékes világbajnoki pontokat gyűjtenie Sebestyén Petinek, aki 12. helyen fejezte be a második holland Supersport-futamot az Evan Bros. Racing Team színeiben. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző pilótának ez volt az idei első versenyhétvégéje, melyet pozitív érzésekkel és rengeteg értékes adattal zárt.

részletek

Sebestyén: Jobb eredményt szeretnék elérni ezzel a motorral

Pontszerzéssel, de komplikáltan kezdődött a szezon a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Péter számára: a 11. helyet szerezte meg a Supersport egyetlen magyarja, akinek tavaly október óta ez volt az első vb-futama.

részletek

Holtponton Vinales jövője: ki is hagyhatja 2022-t

Bár a yamahás szakítás kapcsán biztosnak tűnt, hogy az Aprilia lesz a spanyol számára a célállomás, a versenyző állítja: egyelőre senkivel nem állapodott meg a következő idényről.

részletek

Így rajzolhatja át Vinales az átigazolási piacot

Hiába volt érvényes szerződése a Yamahával, idő előtt annak felbontását kérte a spanyol, aki a hírek szerint az Apriliához tart – de vajon mit lépnek erre a hangvillások, és várhatók-e további változások?

részletek

Sebestyén Peti: Idén a dobogó, jövőre a vb-cím a cél

Az elmúlt két év világbajnok csapatánál folytatja a Supersport-vb magyar versenyzője, akivel a megállapodás létrejöttéről, valamint a célokról beszélgettünk a bejelentés után.

részletek

Hivatalos: Vinales az év végén távozik a Yamahától

Gyorsan eszkalálódott a spanyol helyzete: még csak másfél napja röppentek fel erről a pletykák, most pedig a felek megerősítették, hogy egy évvel a szerződés lejárta előtt elválnak az útjaik a MotoGP-ben.

részletek

Quartararo fölényesen győzött Assenben

A verseny elején az élre állt, s vissza sem nézett a célig az idei negyedik sikerét arató francia vb-éllovas. A Yamaha kettős sikernek örülhetett Vinales révén, Mir még a dobogón a Suzukival.

részletek

Vinales a pole-ban, más dimenzióban a Yamaha

Idén először szerzett rajtelsőséget a spanyol motoros, aki egy hete még utolsóként zárt. Vb-éllovas csapattársa a második, Bagnaia még az első sorban, míg Marquez bukott és kiesett a Q1-ben.

részletek

Ismét Vinales volt a leggyorsabb az eső előtt

A Holland TT második edzését is a Yamaha spanyolja zárta az élen, de az eredmények nem reprezentatívak, ugyanis negyed óra után esni kezdett az eső Assenben. Oliveira második, Quartararo harmadik.

részletek

Vinales indította az élen az asseni hétvégét

Yamahás vezetéssel indult az idei kilencedik MotoGP-hétvége, a Holland TT, ám ezúttal a múlt héten küszködő spanyol révén, megelőzve a repsolos Pol Espargarót és a suzukis Alex Rinst.

részletek

Vinales: Senki sem válaszol a kérdéseimre

Meglepő kifakadást intézett a pocsékul sikerült sachsenringi hétvége után a Yamaha spanyolja, aki továbbra is képtelen hatékonyan előzni az M1-essel – miközben csapattársa újra dobogós lett.

részletek

Quartararo tört az élre az időmérő előtt

A Yamaha vb-éllovas franciája volt a leggyorsabb a Német GP harmadik edzésén, megelőzve két ducatist, Jack Millert és Johann Zarcót. Marquez épp csak tízben, Vinales és a Suzukik viszont Q1-esek.

részletek
Olvastad már?