DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 9. csütörtök

Yamaha

Crutchlow ismét az élen a száradó pályán

A sepangi shakedown második napja is yamahás elsőséget hozott a MotoGP-ben, de ezúttal csak az utolsó órában kerülhettek fel a slick gumik.

részletek

Yamaha-vezetéssel ébredt fel a MotoGP

Cal Crutchlow elsőségét hozta a sepangi shakedown első napja – igaz, a transzponder nélkül köröző Dani Pedrosa állítólag gyorsabb volt.

részletek

Megvan Kovács Bálint endurance-világbajnoki csapata

A H-Moto Team versenyzője pályafutása egyik legaktívabb szezonja előtt áll: a német IDM-ben a BMW gyári pilótájaként, míg az endurance-világbajnokság futamain a Maco Racing motorosaként áll rajthoz.

részletek

Versenynaptár, Hamilton bérigénye, durva kéztörés – keddi hírek

Nem tartják meg a Kínai Nagydíjat, az első MotoGP-csapatbemutató, Frijns négy kézcsontja is eltört a Formula-E-balesetben. Január 17. motorsporthírei egy helyen.

részletek

Quartararo a vb-címet, Morbidelli a feltámadást vette célba

Sérüléssel nehezített téli időszak után vágyik vissza a motorjára és a MotoGP élére a Yamaha franciája, míg csapattársa visszanyerné korábban látott formáját.

részletek

Az első fecske: íme, a 2023-as Monster Yamaha

A MotoGP-s csapatok közül elsőként a hangvillások gyári versenygépéről rántották le a leplet: némileg átalakított dizájnt kapott Quartararóék idei motorja.

részletek

Quartararo: Sokkal többet vártam a Yamahától

Az egész 2022-es MotoGP-szezonban a határon motorozott a francia, de ez sem volt elegendő számára a Ducatik és főleg azok végsebessége ellen.

részletek

Újra szatellit csapatot akar a Yamaha – de ki lesz vevő rájuk?

A MotoGP-érában először fog előfordulni, hogy csupán a két gyári motort indítják a hangvillások, de hamar változtatna ezen a márka, hiszen egyértelmű hátrányba kerülnek így a riválisokkal szemben.

részletek

„Pecco remek motoros, de Fabio a legjobb”

Nem vitatja el a MotoGP újdonsült világbajnokának érdemeit Cal Crutchlow, de a Yamaha tesztversenyzőjeként pontosan tudja, mennyire nehéz helyzetben tudott harcban lenni Bagnaiával Quartararo.

részletek

Marini az élen a teszten, Marquez szerint kevés a 2023-as Honda

A VR46 olasz motorosa érte el a legjobb időt a valenciai teszten, míg a márkaváltók közül Oliveira volt a leggyorsabb. Marquez és Quartararo csalódottan nyilatkozott az új Hondáról és Yamaháról.

részletek

Bagnaia: Fabio még mindig teljesebb versenyző

Csak egy órára veszítette el a hitét a vb-címben idén a Ducati motorosa, akinek fel kellett ismernie, hogy volt egy komoly hibája a szezon elején. Quartararo összetört, Rins sírt a rajtrácson – a főszereplők nyilatkozatai.

részletek

Bagnaia nem nyugodt, Quartararót nem érdekli

A Ducati versenyzője tudja, hogy bármi megtörténhet a MotoGP-ben, yamahás kihívója előtt csak a győzelem lebeg célként – így várja a két vb-aspiráns a mindent eldöntő valenciai szezonzárót.

részletek