DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Yamaha

Mit tudtunk meg a katari MotoGP-tesztből?

Verhetetlennek tűnő GP24-es Ducatik, erősödő Marquez, felemás Aprilia, rejtőzködő KTM, sehol nem lévő Honda és Yamaha – ezek az utolsó előszezoni teszt tanulságai.

részletek

Retteghetnek a Ducati ellenfelei – mit tudtunk meg a sepangi MotoGP-tesztből?

Brutálisan jó a GP24-es Ducati, Marquez nincs elveszve, a KTM a fő üldöző, Acosta nem viccel, felemás fejlődés a Hondánál és a Yamahánál – tesztelemzés.

részletek

Martin nyitott az élen Acosta előtt Sepangban

A tavalyi vb-ezüstérmes volt a leggyorsabb a maláj MotoGP-teszt első napján, megelőzve az újonc spanyolt és Quartararót. Bagnaia bukott, Marquez műszaki gondokkal küzdött.

részletek

Új felállás, régi festés a Yamahánál

Egy nappal a MotoGP sepangi tesztje előtt bemutatta 2024-es dizájnját az idén Fabio Quartararóval és Alex Rinsszel felálló Monster Yamaha.

részletek

Acosta bukott, de így is a leggyorsabb

A Gas Gas Tech3 újonca meggyőző teljesítménnyel és a legjobb idővel zárta a MotoGP shakedowntesztjét Sepangban.

részletek

Újabb KTM-elsőség, pályán a Hondák és a Yamahák

A sepangi MotoGP-shakedown második napján Pol Espargaro volt a leggyorsabb, miközben immár a két japán gyártó állandó motorosai is pályára gurultak.

részletek

Silly season: Ki hova igazolhat a MotoGP-ben?

Mindössze három motoros rendelkezik szerződéssel 2025-re, így elképesztő felfordulás várható a MotoGP-s pilótapiacon: körüljártuk a lehetséges mozgásokat.

részletek

„Nincs sok idejük meggyőzni a maradásról” – Quartararo

A 2021-es MotoGP-világbajnok elmondta: szeretne a Yamahával visszatérni a csúcsra, de ha nem érzi úgy, hogy győztes projekt részese, váltani fog.

részletek

Négysávos rendszerrel fognák vissza a Ducatit

Több tesztgumival, szabadkártyás szerepléssel, felhasználható motorblokkal és aerodinamikai fejlesztéssel segítenék a lemaradó gyártókat a MotoGP-ben.

részletek

Marini-vezetés, Honda- és Yamaha-kudarc a misanói teszten

A VR46 olasz versenyzője volt a leggyorsabb hétfőn a MotoGP-teszten, ahol Quartararo és Marquez sem volt elragadtatva a 2024-es prototípusoktól.

részletek

Bagnaia elvitte a pole-t az Apriliák elől

Még az időmérő első felét is a noalei gyártó uralta, de végül a vb-éllovas ducatis indulhat az élről a MotoGP Katalán Nagydíján. Marquez 12., a Yamahák kiestek a Q1-ben.

részletek

Ahol a Ducati és a KTM veri a MotoGP-mezőnyt

A modern csodafegyvert ők aknázták ki a legjobban, a Yamaha pedig hiába tűnik stabilnak, ha közben nem elég gyors – megfigyelések a spielbergi pálya széléről.

részletek