Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 23. csütörtök

Yamaha

Rossi és Vinales is dobogóra állna Austinban

Mindkét yamahás bizakodva várja az Amerikai Nagydíj hétvégéjét: a „Doktor” Termas után ismét szeretne az első háromba férkőzni, míg a spanyol nem akar további pontokat veszíteni a bajnokságban.

részletek

Rossi: Úgy motoroztam, mint fiatalon!

Az utolsó körben gyűrte le a második helyért zajló csatában Andrea Doviziosót a 40 éves olasz motoros, aki arra is reflektált, hogy éppen vasárnap volt 23 éve, hogy elkezdte vb-pályafutását.

részletek

Hamilton még mindig MotoGP-tesztről álmodik

Az ötszörös F1-es bajnok tavaly már tesztelt Superbike-Yamahát, a hétvégét pedig Katarban töltötte, és nem győz áradozni a motorosokról és az őket körülvevő világról.

részletek

Rossi minden idők legkiegyenlítettebb szezonját várja idén

Akár tíznél is több esélyes lehet az egyes futamokon a „Doktor” szerint, de honfitársa, Andrea Dovizioso is úgy érzi, hogy még soha nem volt ekkora bizonytalanság a szezonnyitót megelőzően.

részletek

A Yamaha nem aggódik Rossi miatt

Miközben Maverick Vinales a leggyorsabbnak bizonyult Katarban, a „Doktor” egy körön és a hosszabb etapokon is elmaradt a spanyoltól, a Yamaha menedzsere mégis úgy véli, a 40 éves olasz is az élmezőnyben fog küzdeni a hétvégi évadnyitón.

részletek

Rossi: Megérdemelne a pályafutásom tíz vb-címet

A 40 éves olasz klasszis szerint a korábban elbukott elsőségek is segítenek neki abban, hogy még ennyi idősen is motivált. Beszélt arról is, a mostani yamahás szerződése lesz-e az utolsó a MotoGP-ben.

részletek

Rossi egyszerre aggódik és örül Morbidelli és Bagnaia miatt

Idén már két tanítványa is a királykategóriában fog szerepelni a „Doktornak”, aki lenyűgözőnek nevezte a Petronas Yamahánál és a Pramac Ducatinál versenyző honfitársai eddigi produkcióját.

részletek

Mégis 2019-es Yamahát kap Quartararo

Még a Petronast is meglepte, de az újonc francia ugyanúgy idei motorral vághat neki a szezonnak, mint Franco Morbidelli – igaz, a fejlesztéseket azért később kapja meg, mint a második évére készülő olasz.

részletek

Rossi: Kihívás 40 évesen versenyképesnek lenni

A jövő héten a negyedik x-et is betölti a Yamaha kilencszeres világbajnoka, aki minden eddiginél keményebben készül, és pontosan ugyanolyan motivált, mint bármikor korábban.

részletek

Kék-feketébe öltözött az új Yamaha

Ahogy az a szponzorváltás után várható volt, jelentősen új dizájnnal rukkolt ki a hangvillások gyári alakulata: a Yamaha kék színébe a Monster feketéje és zöldje vegyült.

részletek

Rossit Arany Tapír díjjal „jutalmazták” Olaszországban

A futamgyőzelem nélkül záruló 2018-as idénye okán kapta meg a Tapiro d’Oro „elismerést” a Yamaha kilencszeres világbajnoka – ahogy egyébként a Ferrari is ebben a „megtiszteltetésben” részesült.

részletek

Rossi még nem döntötte el, mikor vonul vissza

A „Doktor” nem tartja kizártnak, hogy akár 2020 után is a MotoGP-ben maradjon. Elmondása szerint elsősorban nem is a hőn áhított tizedik vb-cím megszerzése sarkallja a folytatásra.

részletek
Olvastad már?