Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 5. vasárnap

Yamaha

Rossi elmondta, mi fog a legjobban hiányozni neki a visszavonulása után

A „Doktor” terveit is keresztülhúzta a koronavírus-járvány miatti halasztások sora, de olaszként átérzi a helyzet súlyát. Arról is beszélt, miről szokott „beszélgetni” a motorjával a rajtok előtt.

részletek

Oddsok: Marquez a favorit, nyomában a Yamahák

A Honda teszteken látott küszködése és a spanyol vállának állapota ellenére is a nyolcszoros világbajnok a fő esélyes idén a MotoGP-ben a fogadóirodák szerint, viszont több komoly kihívója is akadhat.

részletek

Rossi több probléma miatt is aggódik

A 41 éves olasz szerint hasonló problémákkal kell megküzdenie, mint amelyek a 2019-es idényére is rányomták a bélyegüket.

részletek

MotoGP: Vinales elsőségével zárult a téli tesztidőszak

A Yamahák és a Suzukik uralták a katari kollektív teszt utolsó felvonását, miközben Marquez a 2019-es Hondát is kénytelen volt elővenni, egy KTM-es újonc viszont az első tízbe is befért.

részletek

Trükkös, de érdekes lenne a Rossi-Lorenzo páros

A találgatások szerint az olasz veterán és a visszavonult spanyol is kiköthetne jövőre a hangvillások szatellit alakulatánál, de Razlan Razali szerint még korai ezekről beszélni.

részletek

Rossi: Nem bánt tiszteletlenül velem a Yamaha

Noha a gyári csapattól távoznia kell az év végén, az olasz szerint továbbra is a saját kezében van a sorsa, hogy a hangvillások a támogatásukról biztosították 2020 után is.

részletek

Rossi: Célom, hogy versenyképes legyek, és 2021-ben is folytassam

Vinales hosszabbításával és Quartararo előléptetésével a „Doktor” a szezon végén távozik a hangvillások gyári csapatától – a MotoGP-ből viszont még nem biztos, a Yamaha pedig készen áll 2020 után is teljes gyári támogatást biztosítani számára.

részletek

Hivatalos: Lorenzo a Yamaha tesztversenyzője

Folytatódik a bejelentés-cunami a hangvillások oldaláról: a jövő évi gyári felállás után ma kiderült, hogy a korábbi híreszteléseknek megfelelően a versenyzéstől tavaly év végén visszavonult spanyol segíti őket idén a tesztelésben.

részletek

Quartararo jövőre Rossi helyén a Yamahánál

Egy nappal Maverick Vinales hosszabbítása után a hangvillások bejelentették, hogy a tavalyi szuperújonc lesz a spanyol társa 2021-ben és 2022-ben. Egyben eldőlt, hogy a „Doktor” távozik a gyári csapattól, de arról csak később döntenek, hogy vissza is vonul-e.

részletek

Rossi: Ha nem javulunk, nem hosszabbítok

A kilencszeres világbajnok olasz szerint kulcsfontosságú lesz a 2020 utáni jövőjét illetően, hogy jobb eredményeket tud-e szállítani a következő évad elején, mint tette azt idén.

részletek

Miért kívánja vissza Vettel a V12-es motorokat?

Sebastian Vettel az Orosz Nagydíjon a V12-es erőforrásokat kívánta vissza. De miért szeretné, ha a korábban túl sok sikert el nem érő egységekkel kellene versenyeznie? Mit értek el a tizenkét hengeresek?

részletek

Tesztversenyzői állást ajánlott Lorenzónak a Yamaha?

A Motorsport.com úgy tudja, a hangvillások megkeresték korábbi motorosukat – aki pedig maga is elismerte, hogy visszavonulása ellenére is ott lesz jövőre a paddockban.

részletek
Olvastad már?