DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 30. csütörtök
Podcast

Podcast: TOP10 fiatal, aki az F1 felé tart

Brazil, német, amerikai és barbadosi versenyző is van a legígéretesebb fiatal tehetségek listáján, akik közül ketten szinte garantáltan az F1-ben lesznek jövőre, de nem csak rájuk érdemes odafigyelni!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A Formula Podcast 2020-as indulása óta minden évben megcsináljuk azon tíz versenyző listáját, akik jó eséllyel pályáznak arra, hogy néhány éven belül bekerüljenek a királykategóriába. Az első két helyen nem is lehetett kérdés, hogy kiknek a neve hangzik majd el, mögöttük viszont nem volt egyszerű a döntés, végül az F2 és az F3 mellett a Formula Regional sorozatból is választottunk egy fiatal tehetséget.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, X-en pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

430050647_821744873331938_1366839568414378388_n

 


A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Márciusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: