DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 21. péntek

Nevelőszériák

„Haver, az egész paddocknak hiányozni fogsz”

A fiatal holland tehetség, Dilano van ’t Hoff halálát követően a közösségi médiát elárasztották a megemlékezések – versenytársak és az F1 közösségének tagjai nyilvánítottak részvétet.

részletek

Akadémisták – A következő francia F1-es?

Már 2021 végén felmerült a neve Bottas csapattársaként, s azóta is bizonyítja tehetségét – a Sauber Akadémiáról érkezhet a következő francia F1-es pilóta?

részletek

Akadémisták – A kisbikák

A Red Bull-családba az elmúlt években többször is kívülről kellett F1-es versenyzőt hozni – vajon a mostani juniorok megtörhetik ezt a trendet?

részletek

Norris: Néhol puhák a versenybírák

Lando Norris egy újító ötlettel állt elő: szerinte a kisebb formulaautós sorozatokban keményebben kellene büntetni a versenyzőket, akik így az F1-be érve kellően éretté válnak, így ott lazább szabályokat alkalmazhatnak.

részletek

Elfogynak a nevelőszériák!

Drámai csökkentés állt be az F1 legfontosabb utánpótlásbázisát jelentő négy nagy európai nevelőszéria mezőnyében: a GP3 például a kezdeti 30-ról 20 autó alá csökkenhet…

részletek

Kikből lehet F1-es pilóta 2016-ban?

Az FIA új kritériumrendszere alaposan felkavarta az állóvizet: a ponttáblázat értelmében jelenleg csak hét olyan utánpótlás-versenyző van, aki biztosan szuperlicenszet kaphat a 2016-os évre.

részletek

De mi is az a Formula-4?

A gokarttól az F1 felé vezető út első lépcsőjének szánta az FIA a 2014-ben életre hívott Formula-4-es kategóriát, melyben idén már kilenc különböző bajnokságot rendeznek.

részletek

Van, akiknek sikerül, és van, akiknek nem

A GP2-es mezőny tagjai töretlenül bíznak a Forma-1-es lehetőségben...

részletek