DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 11. hétfő

Bearman

Nem izgul az F1-ben 18 évesen bemutatkozó Bearman

Először ülhet Formula-1-es autóba szabadedzésen a Ferrari akadémistája, Oliver Bearman. A 18 éves pilóta a Haas színeiben gurul pályára a Mexikóvárosi Nagydíj első pénteki gyakorlásán.

részletek

„Eljöttek a szüleim, anyukám sírt” – teljesítette első F1-es Ferrari-tesztjét Bearman

Először vezethetett F1-es autót a Ferrari fiatalja, aki 400 kilométert mehetett a Scuderia 2021-es fegyverével Fioranóban.

részletek

Többet vár magától a Ferrari F2-es tehetsége

Nagyszerű felzárkózást produkált a Ferrari 18 éves akadémistája, Oliver Bearman, aki elégedetten értékelt az F2 főfutama után, az egykörös tempóján azonban még javítani akar.

részletek

Hamilton-szerződés, Mercedes-pénzbírság, vitás rajt – vasárnapi hírek

Max Verstappen nyerte a Spanyol Nagydíjat, de ezúttal több beszédtémát szolgáltatott a Mercedes. Az F1 mellett még hat nagy széria versenyeiről számoltunk be június 4-én.

részletek

Formula-2: Sima Bearman-győzelem a főfutamon

Oliver Bearman magabiztos győzelmet aratott az F2-esek főfutamán Barcelonában, Victor Martins pedig az alternatív stratégiának köszönhetően a hetedik helyről indulva állhatott fel a dobogóra.

részletek

Ki a Ferrari következő F1-es reménysége?

A juniorsorozatok szerelmesei már évekkel ezelőtt felfigyelhettek Oliver Bearmanre, aki Bakuban rárúgta az ajtót a F2-re – de mit kell tudni a szemtelenül fiatal brit pilótáról?

részletek

Kimaxolta az F2-es hétvégét a 17 éves pilóta

A főfutamról is győzelemmel távozott a Ferrari-akadémista Oliver Bearman, aki így a mezőny legfiatalabbjaként mindent megnyert a bakui hétvégén, amit meg lehetett.

részletek

Formula-2: Hihetetlen dráma a futam végén, 11-en fejezték be a sprintet

Filmbe illő jelenettel zárult az F2-esek sprintfutama: az utolsó körben az élről esett ki az első két pilóta, a végén pedig 17 éves futamgyőztest avattak a bakui utcák.

részletek

Forogtak az esélyesek, Vestié a főfutam - F2

A Mercedes protezsáltjának győzelmével ért véget a szaúd-arábiai F2-es hétvége, miután mindkét esélyes, Martins és Bearman is hibáztak a főfutamon.

részletek

Formula-2: Ők küzdenek idén az F1-es álomért

A Formula-1-hez hasonlóan a juniorok is újra pályára gurulnak március első hétvégéjén Bahreinben, a Formula-2 mezőnye pedig idén is hemzseg az F1-es csapatok által támogatott tehetségektől.

részletek

Akadémisták – A Ferrari reménységei

Miközben az F1-es istállók a szezonra készülnek, a juniorcsapatok összeállítása is lassan kialakul – sorozatunkban sorra vesszük az akadémiákat, a Ferrarival kezdünk.

részletek

Piros zászlós végjáték, Martins az F3 bajnoka

Balesettel és megszakítással ért véget a Formula-3 monzai idényzárója, amelyen percekig nem lehetett tudni, ki is lett a bajnok: végül Victor Martins egy időbüntetéssel együtt is feljutott a csúcsra.

részletek