DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 27. szerda

Akadémia

Akadémisták – A kisbikák

A Red Bull-családba az elmúlt években többször is kívülről kellett F1-es versenyzőt hozni – vajon a mostani juniorok megtörhetik ezt a trendet?

részletek

Akadémisták – Egy lány és három fiú

Ezúttal a Williams juniorjait vesszük sorra: egy hölgyversenyző a legsikeresebb köztük, de egy argentin veheti célba az F1-et a legjobb eséllyel.

részletek

Akadémisták – Csillagos fiatalok

A Ferrari után másodikként a Mercedes juniorjait vesszük sorra: az első három mind bejutott az F1-be – de a mostaniak bízhatnak ilyesmiben?

részletek

Akadémisták – A Ferrari reménységei

Miközben az F1-es istállók a szezonra készülnek, a juniorcsapatok összeállítása is lassan kialakul – sorozatunkban sorra vesszük az akadémiákat, a Ferrarival kezdünk.

részletek

FIA-átalakítás, kereseti lista, gyanakvó Alpine – szerdai hírek

Megállapodhatott a Ferrari, hosszabbítást sürget Bottas, Verstappen és Wolff is Red Bull-előnyt vár: egy helyre gyűjtöttük, miről olvashattatok ma a Formulán.

részletek

A Ferrari-főnök legnagyobb öröme Schumacher győzelme

Látványosan alulteljesít idén a Scuderia, az autó gyengeségei pedig leginkább Spában és Monzában csúcsosodnak ki. Az egyetlen ok az örömre Mick Schumacher győzelme a Formula-2-ben. Mélypont.

részletek

Marko: Ő a legjobb, aki nem tőlünk került az F1-be

Megannyi versenyzőnek segített már a Red Bull és Dr. Helmut Marko elérni az álmát, többek között Vettelnek, vagy Verstappennek. De ki a legjobb pilóta, aki nem a Red Bull kötelékéből ért az F1-be?

részletek

Női pilóták után néz a Ferrari akadémiája

A Ferrarinál egyre nagyobb teret kap a fiatal versenyzők felkutatása és kinevelése, most pedig Mattia Binotto szerint annak is eljött az ideje, hogy hölgyversenyzőket karoljanak fel Maranellóban.

részletek

A Renault Ricciardót is lecserélheti 2021-re

A francia gyári istálló már megvált egyik rutinos pilótájától, Nico Hülkenbergtől és a csapatfőnök elmondása alapján egyáltalán nem garantált Daniel Ricciardo helye sem a jövő év után.

részletek

Schumacher: Még sokat kell tanulnom

Most már a Formula-2-ben is rendelkezik győzelemmel Mick Schumacher, de egyáltalán nem sietteti a legfelsőbb kategóriába lépést. Egyébként is úgy érzi, még bőven van hova fejlődnie.

részletek

Marko: Minket másolt a Ferrari és a Mercedes

Amennyiben az autósportban egy ötlet sikeres, biztosra vehetjük, hogy a többi csapat rövid időn belül lemásolja. A Red Bull főtanácsadója szerint a juniorpilóták miattuk sikeresek a riválisoknál is.

részletek

A kis Schumachert már idén az F1-be várják

Bő egy évtizeden át szorosan együtt dolgozott Michael Schumacherrel, most tehetséges fiát vette górcső alá a Ferrari egykori, tesztelésért felelős főnöke. Úgy véli, már idén láthatjuk szabadedzéseken.

részletek