DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

TOP10

Podcast: TOP10 – Kedvenc F1-es pilóták

A szokottnál kissé fáradtabban, de annál nagyobb lelkesedéssel ültünk fel a nosztalgiavonatra, s idéztük meg 10 olyan pilóta alakját, akik valamilyen okból közel álltak, illetve állnak a szívünkhöz.

részletek

Top10 könnyű harci jármű: a robotokon innen, a Humvee-n túl

Hamarosan eljön az idő, amikor a gyalogságot robotkutyák és drónok váltják fel a harcászatban. Ma még azonban hús-vér katonák hajtják végre a műveletek többségét, nekik pedig valahogy el kell jutniuk A-ból B-be. Az ehhez rendelkezésükre álló járművek globális kínálata zavarba ejtően gazdag, és némelyikük nemcsak katonai, de autós szemmel nézve is érdekfeszítő. Ezekből mutatjuk be most a tíz legérdekesebbet.

részletek

MotoGP Top 10: A 2020-as szezon legjobb versenyzői

Őrülten fordulatos küzdelmet hozott a MotoGP 2020-as idénye, amelyben szinte kivétel nélkül mindenki hullámzó teljesítményt nyújtott – ennek ellenére értékeltük és sorba állítottuk a legjobbakat.

részletek

Podcast: A 10 legjobb pilóta, aki nem lett világbajnok

A tripla versenyhétvége után egy könnyedebb témával pihenünk meg: kiválasztottuk és sorbarendeztük az elmúlt 25 év 10 legjobb F1-es pilótáját, aki nem szerzett világbajnoki címet.

részletek

Podcast: A 10 legjobb Magyar Nagydíj

Damon Hill eltűnése vagy Schumacher 1998-as mestermunkája? Piquet előzése vagy Massa drámája? Button esőtánca vagy Ricciardo nagy száguldása? Megpróbáltuk a lehetetlent: sorba állítani a 10 legjobb hungaroringi futamot!

részletek

Podcast: 10 F1-es pilóta, akiket garantáltan elfelejtettél

Bár az F1 a sztárokról szól, azok a pilóták is számos érdekességet tartogatnak, akikre jó eséllyel már nem is emlékeztek: a Ferrari-bizonyítéktól a beszívott futamgyőztesen át a szexipari báróig a #FormulaHUPodcast legújabb adásában.

részletek

Podcast: TOP10 – A legjobb F1-es pilóták

Megszavaztátok az F1-es mezőny 10 legjobb versenyzőjét, mi pedig elmondjuk a véleményünket a listáról, melyen Vettel a legjobb ötbe sem fért be, Hamilton épphogy dobogós lett, az élen pedig holtverseny alakult ki.

részletek

A versenyzők is megszavazták, ki volt idén a legjobb pilóta

A 2019-es mezőny tagjai is megszavazták, hogy szerintük ki volt az év legjobb pilótája. Az elején aligha látunk meglepetést, azonban a top tízes lista második felében már megfordulnak nem várt nevek.

részletek

Ezt olvastátok legtöbben 2018-ban a Formulán

Újabb év ért véget, így szokásunkhoz híven áttekintjük, melyik volt az a tíz hír, poszt vagy videó – nem csupán F1-es témában –, amelyre a legtöbben voltatok kíváncsiak a Formula.hu-n idén.

részletek

Az F1-es szezonkezdet tíz legfontosabb témája

Amilyen hosszúnak tűnt a téli időszak, olyan gyorsan zajlottak le az előszezoni tesztek, és jött el az Ausztrál Nagydíj - persze még egy hetet várnunk kell a piros lámpák kialvására, de néhány beszédtéma már így is adja magát 2018-cal kapcsolatban.

részletek

Tíz dolog, amit az első F1-es tesztből tanultunk

Noha a csapatok munkáját a gyakorlás nagy részében kedvezőtlen időjárás hátráltatta, néhány tanulság körvonalazódni látszik a 2018-as szezon első tesztnapjait követően.

részletek

Tíz dolog, amire figyelni kell az idei Dakaron

Szombaton elrajtol a 40. Dakar Rali, amely két héten keresztül szeli át Dél-Amerika nyugati részét Peru fővárosától Bolívián át az argentínai Córdobáig - cikkünkben bemutatjuk, mire érdemes figyelmet fordítani ez idő alatt.

részletek