DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Podcast: 10 F1-es pilóta, akiket garantáltan elfelejtettél

Bár az F1 a sztárokról szól, azok a pilóták is számos érdekességet tartogatnak, akikre jó eséllyel már nem is emlékeztek: a Ferrari-bizonyítéktól a beszívott futamgyőztesen át a szexipari báróig a #FormulaHUPodcast legújabb adásában.

A rendíthetetlen zsoldoskatona; az egyedi névjegykártya büszke tulajdonosa; akinek az anyja jelentette be a visszavonulását; akire egy óriási csattanás miatt emlékszünk; akit önbizalomnövelő szabadságra küldtek; aki „beszívva nyerte meg”; az IGAZI kutyaütő; a legdrágább ülés (és overall) tulajdonosa; aki elmenekült Schumacher elől; és a szexipari báró.

Ők tízen legújabb toplistánk főszereplői, tíz olyan versenyző, akik Formula–1-es nagydíjakon indultak a 2000-es években, de jó eséllyel a legtöbben már el is felejtettük őket. Ez ellen akarunk most tenni, valakinek az ő kultuszukat is ápolni kell, hiszen a sportág története szegényebb lenne a királykategória szürke eminenciásai nélkül.

 

Ráadásul mintegy bónuszként a fent említett urak mellett olyan versenyzők is szóba kerülnek, mint Tarso Marques, Yuji Ide vagy éppen Luciano Burti, no meg az a tesztpilóta, akinek egyetlen lassú körből állt a karrierje.

Formula Podcast_hirdetes_S01_E14_A



Kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat a közösségi médiában a #FormulaHUPodcasthashtaggel juttathatjátok el hozzánk. Hallgassatok belénk!

A Formula.hu podcastje az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

 

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: