Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 7. péntek
F1

Podcast: A 10 legjobb Magyar Nagydíj

Damon Hill eltűnése vagy Schumacher 1998-as mestermunkája? Piquet előzése vagy Massa drámája? Button esőtánca vagy Ricciardo nagy száguldása? Megpróbáltuk a lehetetlent: sorba állítani a 10 legjobb hungaroringi futamot!

A #FormulaHUPodcast nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen egy ötnapos beharangozó sorozattal segít a rajongóknak ráhangolódni a 35. Magyar Nagydíjra. Ennek mai állomásaként sorbarendezzük az eddigi 34 közül azt a tízet, melyeket mi a legizgalmasabbnak, legemlékezetesebbnek, legjobbnak találtunk. Természetesen a ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk: miután meghallgattátok a mi toplistánkat, osszátok meg velünk a saját sorrendeteket akár az adás Facebook-posztja alatt, akár a közösségi médiában a #FormulaHUPodcast hashtaggel.

 

Arra is biztatunk titeket, hogy ha van kedvetek, hallgassatok bele a korábbi műsorainkba, melyeket a cikk aljára beillesztett lejátszóban megtalálhattok. Kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat a közösségi médiában a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk. Hallgassatok belénk!

Formula Podcast_hirdetes_S01_E24_AA Formula.hu podcastje az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?