Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 7. kedd

Hungaroring

Hamilton a DAS-sal nyert időmérőt a Hungaroringen?

Előkerült egy felvétel, amelyen egyesek szerint az látszik, hogy Lewis Hamilton már 2018-ban is maga felé húzta a kormányát egy kigyorsításnál. Az eset Magyarországon történt.

részletek

Törölték a WTCR hungaroringi szezonnyitóját

Ahogyan az várható volt, a koronavírus-járvány miatt kihirdetett vészhelyzet okán lehetetlenné vált a Túraautó-vk és a Kamion-Eb közös április végi nyitóversenye. A Hungaroring közleményét idézzük.

részletek

Ezek miatt lesz érdemes idén kimenni a Hungaroringre

Idén újabb mérföldkőhöz érkezik a Formula-1-es nagydíjrendezések számában a mogyoródi versenypálya – a titkos tervekről és a további idei programról a Hungaroring vezetőjét, Gyulay Zsoltot kérdeztük.

részletek

Marrakesh távozik, a Hungaroringen rajtol a WTCR szezonja

A Salzburgring váltja Marrakesh-t a WTCR módosított versenynaptárában - több ponton is módosult a program, mutatjuk a részleteket.

részletek

Ilyen egy szimulátoros világrekord a Hungaroringen

Jarno Opmeer, a Renault e-sport versenyzője töltötte fel az alábbi videót, 1:13.945-ös rekordkörével az F1 2019-ben. Annak elég furcsa üzenete van, hogy a csúcsot egy Mercedest vezetve érte el.

részletek

Kalle Rovanperä eddig megközelíthetetlen a Hungaroringen

Úgy tűnik, jól döntöttek azok, akik kilátogattak a Hungaroringre, ahol összesen 193 páros rajtolt el a hagyományos, már 21. alkalommal megrendezett Szilveszter Rallye-n. Amint arra számítani lehetett, két szakasz után a viadal kiemelkedően legnagyobb sztárja, a WRC2 Pro 2019-es világbajnoka, Kalle Rovanperä majd 20 másodperces előnyt szerzett riválisai előtt. Az első nap legjobb magyar párosa Csomós Miklós és Nagy Attila lett, akik a harmadik helyen várják a vasárnapi folytatást.

részletek

Idén többen nézték az F1-et, mint tavaly

Kijöttek a hivatalos helyszíni nézőszámok a 2019-es szezonra vetítve: Silverstone volt a legnézettebb helyszín, de a Hungaroring is befért a legjobbak közé. Összességében javult a helyzet.

részletek

Két új pálya a WTCR 2020-as versenynaptárában

Kiadták a túraautó-világkupa jövő évi időpontjait. A tíz forduló között egy spanyol és egy dél-koreai pálya is szerepel újdonságként. A Hungaroring megtartotta szokásos helyét.

részletek

Gender Racing Team: Mi vagyunk a bajnokok!

Nemrég ért véget a hungaroringi fordulóval a 2019-es MNASZ Autós Gyorsasági Országos Bajnokság. A záró fordulón a hagyományok szerint három versenyfutamot kell teljesíteni, melyből az utolsón ráadásul dupla pontok járnak a helyezésekért! Így általában akadnak még komoly izgalmak az utolsó versenyhétvége is. A Gender Racing Team versenyzői is komoly kihívásként kezelték az utolsó fordulót, hiszen itt még két bajnoki cím és dobogós helyezés begyűjtése volt a feladat!

részletek

Gazdára talált bajnoki címek a Hungaroringen

A szezonzáró hétvége utolsó napján két-két futam várt minden kategóriára, ahol még egy utolsó hajrában izgalmas pontgyűjtésbe kezdtek a versenyzők.

részletek

Gyorsasági-ob: Népes évadzáró hétvége

Szinte hagyomány, hogy a Hungaroring ad otthont az Autós Gyorsasági évadzáró futamának. Az október közepén zajló megmérettetésen népes hazai és nemzetközi mezőny sorakozott fel a mogyoródi pálya szombati rajtrácsán.

részletek

Gender Racing Team: A döntő hétvégéje

A hétvégén a Hungaroringen rendezik az MNASZ Autós Gyorsasági OB utolsó bajnoki fordulóját, mely még bőven tarthat izgalmakat akár az utolsó körökig bezárólag. Az utolsó versenyhétvégén már megszokott, hogy három versenyfutamot kell a versenyzőknek teljesíteni, amiből ráadásul a legutolsó dupla bajnoki pontszámokat hoz a helyezettek számára. Így komoly kis matematika gyakorlatokat is végre lehet hajtani az esélyek latolgatásánál, a legjobb taktika kidolgozásához.

részletek
Olvastad már?