DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Hungaroring

Akcióban az Aston Martin AMR24 – hétfői F1-es hírek

A Mercedes újításairól is árulkodik az új Aston, Alonso Hamilton átigazolásán ironizált, 79 milliárdba kerül a Hungaroring felújítása: erről beszéltünk február 12-én.

részletek

Új logót villantott a Hungaroring

Nemcsak infrastruktúrájában, hanem arculatában is teljesen megújul 2026-ra az F1-es Magyar Nagydíjnak otthont adó pálya.

részletek

Dübörgő beruházás és előnyösebb jogdíj: az F1 és a Magyar Nagydíj megállapodása

79 milliárd forintba kerül a Hungaroring felújítása, ebből egyelőre 12 milliárdot fizettek ki, a beruházást pedig a Miniszterelnökség felügyeli.

részletek

A Hamilton–Ferrari nap krónikája – csütörtöki F1-es hírek

Egyetlen téma uralta az autósportos hírfolyamot február első napján: a szenzációs csapatváltást reggeltől fogva vártuk, végül este erősítette meg a Mercedes és a Ferrari.

részletek

Videó: így zajlik a munka a Hungaroringen

Tovább folytatódnak a felújítások a Magyar Nagydíj helyszínén: újabb videót posztolt erről a Hungaroring.

részletek

Madrid és Hungaroring – keddi F1-es hírek

Madridba megy az F1, Barcelona még reménykedhet, szépen alakul a Hungaroring felújítása, Mick Schumacher még az F1-ről álmodik – kedd F1-es hírei és sztorijai.

részletek

Videó: itt tart most a Hungaroring felújítása

Gőzerővel dolgoznak a magyar F1-es pálya megújításán, most egy drónfelvétel keretein belül mutatták meg, hogy hol is tart a munka.

részletek

Meddig érvényesek az F1-es pályák szerződései?

Több ikonikus helyszín szerződése lejár idén vagy a következő években, míg a Hungaroring a leghosszabb kontraktussal rendelkező európai pálya.

részletek

Massa és a 2008-as vb-cím – az év F1-es poénja

Min nevettünk a leginkább 2023-ban? Év végi értékelő sorozatunk utolsó részében ezeket vettük sorra – bár nem mindegyik jelöltünk volt jó értelemben nevetséges…

részletek

Hamiltonnak a magyar pole adott reményt

A hungaroringi rajtelsőséget nevezte meg a 2023-as F1-es szezonja csúcspontjaként a Mercedes pilótája, de azt is tudja: még a végén sem volt győzelemre képes a W14-es.

részletek

Andretti, Hungaroring, Ford – az év F1-es híre

Magyar szempontból örömteli és egész éven át elhúzódó hírek is szerepet kaptak nagy szezon végi F1-es értékelő sorozatunk mai felvonásában.

részletek

A magyar aszfalt volt idén a legforróbb az F1-ben

A Pirelli számos statisztikai érdekességet közzétett, többek között az F1-es versenyzők leghosszabb etapjait, a kerékcseréket és a hőmérsékleteket illetően, az alábbiakban ezekből válogattunk.

részletek