DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Hungaroring

„Februárig le kell rendezni a Magyar Nagydíj szerződéshosszabbítását” – a kormányt sürgetné a Hungaroring vezére

Gyulay Zsolt szerint a legrosszabbkor lassult le a döntési folyamat, pedig érkeznek a kérdések a 2027 utáni hosszabbítással kapcsolatban.

részletek

Ez vár ránk 2023-ban: versenynaptárak

Az F1-től a MotoGP-n át a WRC-ig: egy helyre gyűjtöttük a legfontosabb nemzetközi autó- és motorsportos szériák idei, minden eddiginél sűrűbb menetrendjét.

részletek

Leclerc szakítása, telt ház Mogyoródon – keddi hírek

Már most elkelt minden jegy a Magyar Nagydíj versenynapjára, Luca di Montezemolo odaszúrt a Ferrarinak, Charles Leclerc pedig szakított a barátnőjével. Mutatjuk a keddi nap legérdekesebb híreit.

részletek

Telt ház az F1-en és végre elkezdődő felújítások a Hungaroringen

Miközben már most, december elején eldőlt, hogy 2023-ban is telt ház előtt rendezik az F1-es Magyar Nagydíj versenynapját, bejelentették, hogy első lépésként a közművek fejlesztésével elindul a létesítmény régóta várt felújítása.

részletek

„Nem felejtettem el, mi történt Felipe Massával Magyarországon”

Andreas Seidl a brazil pilóta 2009-es hungaroringi balesetével emlékeztetett arra, hogy milyen veszélyes lehet egy autóról leszakadó elem. A német szakember szerint a szabályok nem lehetnek elnézőek.

részletek

Exkluzív: Megtudtuk a mogyoródi Alpine-teszt időpontját

A jövő héten, keddtől csütörtökig bonyolítja tesztjét a Hungaroringen az F1-es Alpine istálló – tudta meg a Formula.hu.

részletek

Vettel is Alpine-t tesztelhet a Hungaroringen?

Sajtóhírek szerint a visszavonulását bejelentő négyszeres F1-es világbajnok is autóba ülhet a következő hetekben a mogyoródi pályán Nyck de Vries, Jack Doohan és Mick Schumacher mellett.

részletek

Herta Alpine-t tesztel a Hungaroringen?

A magyar pályán ülhet F1-es autóba az AlphaTauri kiválasztottja, méghozzá már a következő egy-két héten belül meg kell történnie az eseménynek. Minderről dr. Helmut Marko beszélt.

részletek

Formula Student a Hungaroringen

Közép-Európa legnagyobb konstrukciós mérnökversenyének ad otthont augusztus 8. és 12. között a Hungaroring. 73 csapatból több, mint 2500 motivált hallgató népesíti be a Forma-1-es Magyar Nagydíjnak is otthont adó pályát. A versenyt szervező Járműmérnökök Egyesülete a rendezvény fő partnereivel sajtótájékoztatót tartott, ahol a rendezvény részleteiről tudhatott meg többet a sajtó.

részletek

Piquet az első Magyar Nagydíjról: „Azt mutattam Ayrtonnak, hogy kapd be!”

A háromszoros brazil világbajnok legenda a Formula Podcast korábbi adásában elevenítette fel, milyen volt a Vasfüggöny mögötti első F1-es verseny és hogyan nyerte meg azt egy parádés előzéssel.

részletek

Alesi: A Ferrarinak most támogatásra van szüksége

A maranellói alakulat szurkolóinak most inkább támogatniuk kellene a csapatukat Jean Alesi szerint. A korábbi F1-es pilóta szerint a negatív gondolkodás nem viszi előrébb a Ferrarit.

részletek

Hamilton: Támogatnunk kell a lányokat

A W Series nevű sorozat nem biztosít megfelelő továbblépési lehetőséget a női versenyzők számára Lewis Hamilton szerint. A brit pilóta szerint többet kell tenniük a sorozatban szereplő tehetségekért.

részletek