Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 9. csütörtök

Hungaroring

Gender Racing Team: Újabb értékes körök

Számos újabb értékes kört teljesített a GRT két fiatal újonca a csapat legújabb versenytechnikáival a múlt héten a Hungaroringen az MNASZ Autós Gyorsasági Szakág dupla tesztnapján.

részletek

20 milliárdot szán a kormány jövőre a MotoGP-pályára

Már a 2021-es költségvetési tervezetben is megjelent a Kelet-Magyarországon épülő új versenypályára szánt keret. Emellett természetesen a Hungaroring Sport Zrt. is kapna támogatást.

részletek

Spórolt és hosszabbított is a Hungaroring az új megállapodással

Online sajtótájékoztatót tartottak a július 19-én esedékes F1-es Magyar Nagydíj kapcsán: a futam természetesen zárt kapus lesz, viszont ennek is köszönhetően 2027-ig biztosított a helyünk a naptárban.

részletek

Végre hivatalos: itt a naptár európai szakasza

Ahogy az várható volt, az F1 kedd délelőtt hivatalosan is bejelentette a koronavírus-járvány miatt módosított versenynaptárának elejét: két hónap alatt nyolc futamot rendeznek majd Európában.

részletek

Michelisz és Kiss mégis együtt a Hungaroringen!

A WTCR frissen kiadott naptárából kiderült, hogy október közepén egy hétvégén látogat hazánkba a túraautós széria és a Kamion-Eb, azaz a két Norbi is egyszerre mutathatja meg tudását Mogyoródon.

részletek

Visszakerült a Hungaroring a WTCR naptárába

A korábbi törlés ellenére október közepén mégis hazánkba látogat a Túraautó-világkupa mezőnye: a friss menetrend szerint Michelisz Norberték hat európai helyszínen csapnak majd össze.

részletek

Brit-magyar csere után itt az új naptárverzió

Újabb tervezet szivárgott ki a 2020-as F1-es évad európai szakaszának várható menetrendjével kapcsolatban: e szerint a Magyar Nagydíj a spielbergi és a silverstone-i duplák között kerülne sorra.

részletek

Brit sajtó: Magyar dupla már júliusban

Az F1 valóban nem kapott kivételt a brit karanténszabályok alól, így nem rendeznek versenyt Silverstone-ban, állítja a Motorsport.com: ennélfogva változik a szezonkezdet, a mezőny Ausztriából egyenesen Magyarországra érkezik az új terv szerint.

részletek

Gender Racing Team: Végre újra valódi versenypályán!

Év elején nem gondoltuk volna, hogy ilyen sok várakozás után a Gender Racing új F4-es versenyautója lesz az első, ami idén először felgurulhat körözni a Hungaroring aszfaltjára a kényszerszünetet követően.

részletek

Megvan, mikor jön a Kamion-Eb a Hungaroringre

A koronavírus-járvány miatt az eredeti, április végi időpontban nem lehetett megtartani a WTCR-rel közös versenyhétvégét, október közepén viszont akár már nézők előtt is versenyezhetnek Kiss Norbiék.

részletek

Mi legyen a második hungaroringi F1-es futam neve?

Egyre inkább úgy fest, hogy a szezon csúszását ledolgozni igyekvő Formula-1 a sport történelmében eddig példátlan módon egymást követően két futamot is rendezne bizonyos pályákon – és ez akár a Hungaroringet is érintheti. De hogyan?

részletek

Hivatalos: Nézők nélkül rendezik a Magyar Nagydíjat

Sajnos beigazolódott számos rajongó félelme: a Hungaroring Sport Zrt. ma bejelentette, hogy soha nem látott módon nézők nélkül rendezik meg az idei Magyar Nagydíjat.

részletek
Olvastad már?