Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 20. szerda

Hungaroring

Ocon nem aludt a győzelme utáni éjszaka

A nyári szünetről visszatérve részleteket árult el az F1 friss futamgyőztese, hogyan ünnepelt a Magyar Nagydíjon elért sikere után – azt is elárulta, melyik volt a legkedvesebb üzenet, amit kapott.

részletek

WTCR: Magyar rajtdráma, uruguayi győzelem

A Zengő pole-pozíciósa, Rob Huff a rajtrácsra sem ért ki, Michelisz Norbit pedig a start után kiforgatták, így gyorsan elszálltak a hazai remények a második WTCR-futamon. Urrutia idén először nyert.

részletek

Audi-siker és Zengő-dobogó az első futamon

Gilles Magnus rajt-cél győzelmet aratott a mögötte akciódúsan alakuló első hungaroringi versenyen, amelyen Mikel Azcona révén a Zengő Motorsport is felfért a pódiumra. Michelisz Norbert a hatodik.

részletek

Huff révén Zengő-pole a Hungaroringen, Michelisz a 3.

Magyar autó volt a leggyorsabb a WTCR mogyoródi időmérőjén: Rob Huff magabiztos vezetéssel szerezte meg a rajtelsőséget. Michelisz a legjobb hazai pilóta, Tassi és Boldizs a Q1-ben búcsúzott.

részletek

670 lóerős villanyautók, magyar győzelmi ambíciók

Nagy Dániel az összetett dobogóért, illetve az első futamgyőzelemért érkezik a Hungaroringre a Zengő Motorsport Cuprájával, a magyar M1RA istálló pedig ott folytatná hazai pályáján, ahol a legutóbbi futamon, Koppenhágában abbahagyta – vagyis a dobogó tetején. A hétvégén a negyedik fordulójához ér az első elektromos túraautó-bajnokságának nyitó szezonja, ahol a versenypályák legerősebb gépei közé tartozó autók mérkőznek meg. Méghozzá egyféle Goodyear gumival, amelynek a spanyol hőségben és a dániai esőben is helyt kellett állnia.

részletek

Különleges sisakok nyomában a Hungaroringen

Amikor valaki úgy dönt, sportbíróként kezd dolgozni (természetesen önkéntesként), fáradságos és veszélyes feladatot vállal. Ugyanakkor életre szóló élményekkel is gazdagodhat.

részletek

Dobogós célokkal várják a magyarok a Hungaroringet

A hétvégén hazánkba látogat a WTCR és a Pure ETCR mezőnye: Michelisz Norbert győzni szeretne, Tassi Attila és Nagy Dániel legalább dobogóra állni, Boldizs Bence pedig a fordított rajtrácsban bízik.

részletek

Ezért szeretnek hazánkba járni a hollandok

Max Verstappen rajongói hatalmas hangulatot tudnak csinálni, ez pedig a Hungaroringen is érezhető volt. Az F1Oranjeclub MAX33 tagjai körülbelül háromszázan érkeztek és nagyszerűen érezték magukat.

részletek

Latifi: Sok munka vár még a Williamsre

A kanadai pilóta szerint egy folyamatban lévő munkáról van szó, így rengeteg dolguk lesz még a jövőben. A Williams versenyzője úgy véli, türelmesnek kell lennie annak, aki csatlakozik hozzájuk.

részletek

Óvatos optimizmussal készülnek a Hungaroringre a WTCR magyarjai

Három magyar versenyző állhat rajthoz hazai pályán az idei Túraautó Világkupa (WTCR) negyedik fordulójában, az augusztus 21-22-i hétvégén. Az idén már futamgyőztes Tassi Attila reméli, hogy nehéz autóval is harcban lesz az első helyért. Michelisz Norbert abból merít erőt, hogy a szezon előtt tesztelni tudott a Hungaroringen és kezd összeszokni a Goodyear gumikkal, Boldizs Bence pedig abból, hogy az előző futamon elkezdte visszanyerni önbizalmát az autóban.

részletek

Elutasították az Aston Martin kérelmét

Továbbra is érvényben marad Sebastian Vettel kizárása. Hétfőn az FIA elutasította az istálló felülvizsgálati kérelmét, miután az általuk hozott új információkat nem tartották relevánsnak.

részletek

Alonso: Ez a siker váratlanul jött

Fernando Alonso szerint csapata mostani sikere különlegesebb, mint a Toyotával elért győzelme Le Mans-ban. A kétszeres világbajnok szerint ezúttal a szerencse is sokat számított.

részletek
Olvastad már?