Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 23. hétfő

Hungaroring

Berta Benjamin: Rajt-cél győzelem és tűzkeresztség a Hungaroringen

Az olasz FX2000-es bajnokságban és a Drexler Formel Cupban érdekelt magyar versenyző végre hazai pályán is bemutatkozott az F3-as volánja mögött. Benjámin nagyon komoly teljesítményt pakolt oda: szombaton brutális fölénnyel nyerte az esős időmérőt, majd az első versenyt is. Másnapra aztán megfordult a fiatal klasszis szerencséje...

részletek

Gender: F3-ból F4 a Hungaroringen

A hétvégén a Hungaroringen vette kezdetét az MNASZ Autós Gyorsasági Országos Bajnokság a már hagyományos évadnyitónak számító Laptiming Kupával, amely az FIA Közép-Európai Zóna Kupa az ESET V4 Cup és a Drexler Formel Cup bajnoki futama is volt egyben.

részletek

Laptiming Kupa: Elvett győzelem és balesetek a Hungaroringen

A formaautósok két leggyorsabb versenyzője már az első kanyarban el akarta dönteni a verseny sorsát, így mindketten kiestek. Pénzes Attila végül nagy csatában szerezte meg a futamgyőzelmet.

részletek

Rajtbaleset, piros zászló, Audi-siker a Laptiming Kupán

Berta Benjamin egyoldalú győzelme a formulaautósok között, utolsó kanyarban eldőlő TCR-futam, piros zászlóval véget érő verseny: ez volt a hungaroringi hétvége szombati napjának krónikája.

részletek

Gender: Régi versenyzővel és megújult F3-assal az idénynyitón

A hétvégén hagyományosan a Hungaroringen a Laptiming Kupával veszi kezdetét az MNASZ Autós Gyorsasági Bajnokság. Az április 8-10. között megrendezendő szezonnyitó a hagyományoknak megfelelően nemcsak a magyar bajnokság első versenyhétvégéje, hanem az FIA Közép-Európai Zóna Trófea és az ESET Cup Series szezonnyitója is egyben. Emellett a hétvégén a formulaautós kategória versenyzői a Drexler Formel Cup értékelésében is megmérettethetik magukat.

részletek

Eladó Schumacher egyik ikonikus autója

Eladásra kínálják azt a versenyautót, mellyel 1998-ban Michael Schumacher a Hungaroringen egy emlékezetes győzelmet aratott. A Magyarországon győztes példányt egy privát eladótól lehet megvenni.

részletek

Elhunyt Nádasdi János

Néhány nappal a 85. születésnapja előtt elhunyt a Formula-1-es világbajnokság egyik futamának Magyarországra hozatalában annak idején kulcsszerepet játszó Nádasdi János.

részletek

Megteltek a lelátók, újabb tribünöket épít a Hungaroring

Még el sem kezdődött, máris elképesztő érdeklődés övezi a Formula-1 világbajnoki sorozat idei küzdelmeit, amit a Hungaroring vezetősége a „saját bőrén” is érez – írja közleményében a magyar pálya.

részletek

Gyulay Zsoltot választották meg a MOB elnökének

A Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatóját, Gyulay Zsoltot választották meg a Magyar Olimpiai Bizottság új elnökének. A szakember 2024-ig töltheti be ezt a tisztséget.

részletek

A MOB-hoz vágyik, de a Hungaroringnél is maradna Gyulay Zsolt

A hónap végén a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének választhatják Gyulay Zsoltot, aki szeretné folytatni a Hungaroring vezetését is. A Formula tudakozódott: mi jöhet az esetleges megválasztása után?

részletek

Új tribünök épülnek a Hungaroringen

Már januárban elfogyott az ülőhelyek többsége a júliusi Magyar Nagydíjra, ezért a pálya három kiegészítő lelátót húz fel, így még ötezer néző elfér a székeken.

részletek

Gyerekeknek szervez autós élménynapot a Pizza Forte a Hungaroringen

December végén újra megrendezik a Szilveszter Rallye-t a Hungaroringen. A 3 napos eseményen a Pizza Forte támogatásával induló csapat versenyzői a jótékonyságra is figyelmet fordítanak, így szeretnék szebbé tenni a koronavírus miatt családtagjukat elveszített gyerekek téli szünetét. A kezdeményezés részleteit ismertette mai budapesti sajtótájékoztatóján az összefogás három szereplője, a Pizza Forte, a Vesta Home és a SPEEDY Motorsport képviselője, ahol egy adományozó oklevelet is átnyújtottak a koronavírus árváit segítő Regőczi Alapítvány vezetőjének.

részletek