Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 25. vasárnap

Hungaroring

HGP 1989 - Mansell legendássá tesz egy kanyart

A negyedik Magyar Nagydíjon már átalakított, gyorsabb pálya fogadta a mezőnyt a Hungaroringen, az így létrejött új előzési pont pedig nagyban hozzájárult Nigel Mansell győzelméhez.

részletek

HGP 2000 – Hakkinen-dupla a pokoli hőségben

A tizenötödik F1-es Magyar Nagydíj az előző évhez hasonlóan Mika Hakkinen sikerét hozta, aki ezzel a győzelemmel vette át a vezetést Schumachertől az összetettben – Stallone és a Tigris is itt volt.

részletek

F1-Archív: A Schumacher-Barrichello affér

Hülkenberg nem kíváncsi Magnussen golyóira, balhé a Hungaroringen a veterán pilóták között, Tost tagadja, hogy bántotta versenyzőjét, Kubica az F1-ben, Baumgartner első igazi tesztje: ezek voltak az F1 augusztus 1-jei hírei.

részletek

Így alakulnak a hazai F1-es és MotoGP-s jogdíjak

A Magyar Közlönyben nemrég megjelent határozatok alapján képet kaphatunk arról, milyen költségekkel is jár, hogy a tervek szerint 2023-tól egy vadonatúj pályán látogat hozzánk a MotoGP mezőnye.

részletek

Hogyan készül a BWT Racing Point kormánya?

Hosszas szünet után július elején újraindult a 2020-as Formula 1 szezon. A versenyek egyelőre zárt kapukkal zajlanak, a csapatok is – szó szerint – buborékban, egymástól elkülönítve dolgoznak.

részletek

Raikkönen a pocsék hétvégén is új rekordot állított fel

Noha utolsóként kvalifikált és a versenyen is messze volt a pontszerzéstől a Hungaroringen a 2007-es világbajnok, mégis olyat ért el, amit senki más eddig az F1 történetében.

részletek

Podcast: A 2020-as Magyar Nagydíj a kapukon belülről

Természetesen ezúttal is megválasztottuk a hétvége legjobbját, meglepetését és csalódását, s különdíjakat is kiosztottunk, de előtte alaposan kifaggattuk Sanyit, milyen volt a helyszínen átélni a 2020-as Magyar GP-t!

részletek

Ezért úszta meg a büntetést a kiugró Bottas

A visszajátszásokon egyértelmű volt, hogy a finn bemozdult a rajtnál, a felügyelők azonban még csak nem is vizsgálták – Michael Masi F1-es versenyigazgató elmagyarázta, miért.

részletek

Hamilton rekorderré teheti a Hungaroringet

Bár már Michael Schumacher győzelmi és világbajnoki csúcsához is veszélyesen közel jár, Lewis Hamilton a Magyar Nagydíj hétvégéjén egy másik dominanciarekordban érte be a német legendát, amit jövőre tovább is javíthat.

részletek

Ricciardo szerint valami elveszett az F1-ből

Nézők és a rajtrácson megszokott nyüzsgés nélkül egészen más hangulatban zajlik a felkészülés egy Formula-1-es futamra – vélekedett Daniel Ricciardo a Magyar Nagydíj hétvégéjén adott interjúban.

részletek

Hamilton a többi csapat ellen is harcolna

Az eddig idén is fölényben lévő Mercedes világbajnoki éllovasa reméli, az elkövetkezendő futamokon nemcsak Bottasszal, hanem a rivális alakulatok versenyzőivel is fel kell vennie a harcot.

részletek

Ricciardo: Jobb a tempónk, mint a Ferrarié

A Renault-val nyolcadik helyen célba érő, ezzel négy világbajnoki pontot szerző Daniel Ricciardo elégedetten nyilatkozott a verseny után, úgy érzi, mindent kiadott magából.

részletek
Olvastad már?