DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 1. csütörtök

Hungaroring

Vettel is Alpine-t tesztelhet a Hungaroringen?

Sajtóhírek szerint a visszavonulását bejelentő négyszeres F1-es világbajnok is autóba ülhet a következő hetekben a mogyoródi pályán Nyck de Vries, Jack Doohan és Mick Schumacher mellett.

részletek

Herta Alpine-t tesztel a Hungaroringen?

A magyar pályán ülhet F1-es autóba az AlphaTauri kiválasztottja, méghozzá már a következő egy-két héten belül meg kell történnie az eseménynek. Minderről dr. Helmut Marko beszélt.

részletek

Formula Student a Hungaroringen

Közép-Európa legnagyobb konstrukciós mérnökversenyének ad otthont augusztus 8. és 12. között a Hungaroring. 73 csapatból több, mint 2500 motivált hallgató népesíti be a Forma-1-es Magyar Nagydíjnak is otthont adó pályát. A versenyt szervező Járműmérnökök Egyesülete a rendezvény fő partnereivel sajtótájékoztatót tartott, ahol a rendezvény részleteiről tudhatott meg többet a sajtó.

részletek

Piquet az első Magyar Nagydíjról: „Azt mutattam Ayrtonnak, hogy kapd be!”

A háromszoros brazil világbajnok legenda a Formula Podcast korábbi adásában elevenítette fel, milyen volt a Vasfüggöny mögötti első F1-es verseny és hogyan nyerte meg azt egy parádés előzéssel.

részletek

Alesi: A Ferrarinak most támogatásra van szüksége

A maranellói alakulat szurkolóinak most inkább támogatniuk kellene a csapatukat Jean Alesi szerint. A korábbi F1-es pilóta szerint a negatív gondolkodás nem viszi előrébb a Ferrarit.

részletek

Hamilton: Támogatnunk kell a lányokat

A W Series nevű sorozat nem biztosít megfelelő továbblépési lehetőséget a női versenyzők számára Lewis Hamilton szerint. A brit pilóta szerint többet kell tenniük a sorozatban szereplő tehetségekért.

részletek

Horner tisztában van Perez igényeivel

Több megbeszélés is lezajlott a Magyar Nagydíj hétvégéjén Christian Horner és Sergio Perez között. A Red Bull csapatfőnöke szerint a mexikói őszintén elmondta, mire lenne szüksége a fejlődéshez.

részletek

Ocon: Csak versenyeztünk, semmi különleges

Fernando Alonso közvetlenül a Magyar Nagydíj rajtja után felháborodottan rádiózott a csapat felé Esteban Ocon manőverei miatt. A francia pilóta szerint csak versenyeztek, semmi különleges nem történt.

részletek

Steiner szerint hibát követett el az FIA

Jogtalannak véli Günther Steiner, hogy pilótájának a fekete-narancs zászlót lengették a futam elején. A Haas csapatfőnöke szerint Kevin Magnussen autója biztonságos állapotban volt.

részletek

Verstappen: A stratégia hihetetlenül fontos

A bajnoki cím megszerzéséhez lényeges, hogy jó stratégiák szülessenek Max Verstappen szerint. A holland pilóta külön megdicsérte a csapat vezető stratégiai mérnökét.

részletek

Russell: Lewis elképesztő munkát végzett

Csapattársa teljesítményét dicsérte George Russell. A brit versenyző szerint lenyűgöző volt, ahogyan Lewis Hamilton teljesített a Hungaroringen, de úgy érzi, csapatként is büszkék lehetnek magukra.

részletek

A Pirellit nagyon meglepte Verstappen teljesítménye

Nem számított győzelemre a Hungaroringen Max Verstappen és a Red Bull, de nem ők voltak az egyetlenek, akiket meglepett a végeredmény: Mario Isolát is váratlanul érte a holland teljesítménye.

részletek