Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 28. vasárnap

MagyarNagydíj

F1-Archív: Veszélyben a Magyar Nagydíj

Wurz szó szerint szorult helyzetbe került, Button úgy véli, Schumacher hírnevét kockáztatja a visszatéréssel, az FIA szigort ígér, hogy visszaszorítsa az agresszív vezetést: ezek voltak az F1 hírei december 13-án.

részletek

Itt a 2021-es F1-menetrend terve

Hosszas várakozás után megszületett a 2021-es F1-es kalendárium előzetes változata: a jövő évi menetrend terve a várakozásoknak megfelelően 23 eseményt foglal magában és nincs hiány meglepetésekben sem.

részletek

Akkor erős a Haas, ha kevés az edzés?

A csapat pontszerző eredményeit a Hungaroringen és a Nürburgringen szerezte meg, ahol különböző okokból korlátozott volt a szabadedzés a megszokotthoz képest. Günther Steiner szerint az egybeesés nem véletlen, a Haas erőssége, ha gyorsan kell reagálni.

részletek

Perez, Stroll: Eddig egyszer volt dobogóesélyünk

Hiába ugrott a középmezőny élére a Mercedes-klón RP20-szal a Racing Point, a várt eredmények egyelőre elmaradnak. Hogy lehetséges ez, amikor a csapat korábban nehezebb feltételek mellett számos dobogót gyűjtött?

részletek

Retro – Barrichello búcsúztatta a "régi" Ringet

Az első és máig egyetlen olyan Magyar Nagydíj volt a 2002-es, ami már tét nélkül zajlott az egyéni bajnokság szempontjából, de nem jelenti azt, hogy ne tartogatott volna különleges eseményeket a hétvége.

részletek

Retro – Schumacher a hetedik bűvöletében

Michael Schumacher sorozatban hetedik győzelmét aratta, s karnyújtásnyira került tőle a hetedik világbajnoki címe – ez történt a 2004-es Magyar Nagydíjon, mely Ricky Bobby legendájának is része lett.

részletek

HGP 1995 - Schumachernek sem volt válasza

A 10. Magyar Nagydíj kevésbé a csatákról, inkább néhány különleges történésről maradt emlékezetes. Erről például az utolsó kanyarban kieső Rubens Barrichello és az elütött Taki Inoue is tudna mesélni.

részletek

HGP 2000 – Hakkinen-dupla a pokoli hőségben

A tizenötödik F1-es Magyar Nagydíj az előző évhez hasonlóan Mika Hakkinen sikerét hozta, aki ezzel a győzelemmel vette át a vezetést Schumachertől az összetettben – Stallone és a Tigris is itt volt.

részletek

Retro – Újonc tarolt a Hungaroringen

A 11. hungaroringi versenyt egy olyan pilóta nyerte, aki az előző évben még nem is volt az F1-es mezőny tagja. Az új futamgyőztes ellentmondást nem tűrően győzte le rutinos csapattársát a Williamsben.

részletek

Retro – Az utolsó nagydíj Schumacher nélkül

Az Ayrton Senna győzelmét hozó 6. Magyar Nagydíj 1991. augusztus 11-én elsősorban azért vonult be az F1 történetébe, mert ez volt az utolsó verseny Michael Schumacher bemutatkozása előtt. Elődjéé lett a leggyorsabb kör.

részletek

Bottas elszúrt rajtjáról a kormánya is tehet

A finn pilóta a Magyar Nagydíj indításakor először bemozdult, majd kis híján lefulladt, így másodpercek alatt öt pozíciót veszített. A hibáért egy elalvó fényforrást okolt a kormányon.

részletek

F1-Archív: A Ferrari nyilvánosan megdorgálta Alonsót

Baleset történt a Renault kamionjával az M1-en, Button szemébe idegen test került, Wolff magyarázkodik, a BMW kiszáll, Massa visszavonulást ígér, ha második számú lesz, Hamilton a Hungaroringen, Ralf Schumacher Hockenheimben uralkodik: ezek voltak június 29. F1-es hírei.

részletek
Olvastad már?