DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

MagyarNagydíj

„Februárig le kell rendezni a Magyar Nagydíj szerződéshosszabbítását” – a kormányt sürgetné a Hungaroring vezére

Gyulay Zsolt szerint a legrosszabbkor lassult le a döntési folyamat, pedig érkeznek a kérdések a 2027 utáni hosszabbítással kapcsolatban.

részletek

Melyek voltak az év legjobb F1-es versenyei?

Nagy F1-es szezonértékelő sorozatunk mai felvonásában ezúttal a futamokat vettük górcső alá: lássuk, mely nagydíjakat élveztük a legjobban a 2022-es idényben!

részletek

F1-Archív: Veszélyben a Magyar Nagydíj

Wurz szó szerint szorult helyzetbe került, Button úgy véli, Schumacher hírnevét kockáztatja a visszatéréssel, az FIA szigort ígér, hogy visszaszorítsa az agresszív vezetést: ezek voltak az F1 hírei december 13-án.

részletek

Telt ház az F1-en és végre elkezdődő felújítások a Hungaroringen

Miközben már most, december elején eldőlt, hogy 2023-ban is telt ház előtt rendezik az F1-es Magyar Nagydíj versenynapját, bejelentették, hogy első lépésként a közművek fejlesztésével elindul a létesítmény régóta várt felújítása.

részletek

Íme az F1 hivatalos 2023-as versenynaptára

A Motorsport Világtanács jóváhagyásával végleges a Formula-1 jövő évi versenynaptára: rekordszámú 24 nagydíj szerepel benne, a magyar és belga helyszín cseréjével július végén.

részletek

A mogyoródi pole volt Russell eddigi legjobb köre

A Mercedes pilótája szerint a hungaroringi időmérő még a tavalyi spái, a Williamsszel az esőben elért második helyet is felülmúlja, de ez a két köre abszolút kiemelkedik a többi közül.

részletek

Piquet az első Magyar Nagydíjról: „Azt mutattam Ayrtonnak, hogy kapd be!”

A háromszoros brazil világbajnok legenda a Formula Podcast korábbi adásában elevenítette fel, milyen volt a Vasfüggöny mögötti első F1-es verseny és hogyan nyerte meg azt egy parádés előzéssel.

részletek

Russell: A Mercedes már nem lesz idén a leggyorsabb

Nem fogják a szezon végéig abszolút tempóban megelőzni a Red Bullt és a Ferrarit, ennek ellenére a csapat hisz benne, hogy még 2022-ben győzelemért harcolnak.

részletek

Év végén 1-2-ben zár a Red Bull Hakkinen szerint

Utóbbi futamokon látott gyengébb formája ellenére is Perez lehet a vb-ezüstérmes – hacsak a Ferrari nem kapja össze magát. A kétszeres világbajnok szerint a Hungaroring bizonyította, működnek a 2022-es szabályok.

részletek

Villeneuve: A Ferrarinál nem nézik a futamot?

Felfoghatatlannak tartja az 1997-es F1-es világbajnok, hogyan dönthetett úgy a Scuderia és még néhány csapat a Magyar Nagydíjon, hogy felrakja a kemény gumit, amikor látszott, hogy nem működnek.

részletek

Ocon: Csak versenyeztünk, semmi különleges

Fernando Alonso közvetlenül a Magyar Nagydíj rajtja után felháborodottan rádiózott a csapat felé Esteban Ocon manőverei miatt. A francia pilóta szerint csak versenyeztek, semmi különleges nem történt.

részletek

Így váltott a nyerő stratégiára az utolsó pillanatban a Red Bull

A rajt előtt kis híján beleestek ugyanabba a hibába, amibe a verseny során a Ferrari, de a Red Bull gyorsan reagált a körülményekre – a Verstappen által is dicsért stratéga árulta el a részleteket.

részletek