DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 16. vasárnap

MagyarNagydíj

Hivatalos: Itt a 2025-ös F1-es versenynaptár!

Ausztrál szezonnyitó, augusztusi Magyar Nagydíj, változatlan 24 futam március közepétől december elejéig – máris bemutatták a jövő évi F1-es menetrendet!

részletek

Idén biztosan nem lesz Magyar Nagydíj a MotoGP-ben

Carmelo Ezpeleta Dorna-vezér elárulta: nem tudták elvégezni a szükséges munkálatokat a Balaton Park Circuiten, így biztosan nem ugrik be az új pálya.

részletek

A 2024-es F1-es futamok összes kezdési időpontja

Három (magyar szempontból csak kettő) szombati futam, délelőtti és dél körüli sprintek: az FIA közzétette az összes fontos kezdési időpontot az idei F1-es évadra.

részletek

Új logót villantott a Hungaroring

Nemcsak infrastruktúrájában, hanem arculatában is teljesen megújul 2026-ra az F1-es Magyar Nagydíjnak otthont adó pálya.

részletek

Dübörgő beruházás és előnyösebb jogdíj: az F1 és a Magyar Nagydíj megállapodása

79 milliárd forintba kerül a Hungaroring felújítása, ebből egyelőre 12 milliárdot fizettek ki, a beruházást pedig a Miniszterelnökség felügyeli.

részletek

Videó: így zajlik a munka a Hungaroringen

Tovább folytatódnak a felújítások a Magyar Nagydíj helyszínén: újabb videót posztolt erről a Hungaroring.

részletek

Videó: itt tart most a Hungaroring felújítása

Gőzerővel dolgoznak a magyar F1-es pálya megújításán, most egy drónfelvétel keretein belül mutatták meg, hogy hol is tart a munka.

részletek

Hamiltonnak a magyar pole adott reményt

A hungaroringi rajtelsőséget nevezte meg a 2023-as F1-es szezonja csúcspontjaként a Mercedes pilótája, de azt is tudja: még a végén sem volt győzelemre képes a W14-es.

részletek

Andretti, Hungaroring, Ford – az év F1-es híre

Magyar szempontból örömteli és egész éven át elhúzódó hírek is szerepet kaptak nagy szezon végi F1-es értékelő sorozatunk mai felvonásában.

részletek

F1-Archív: Veszélyben a Magyar Nagydíj

Wurz szó szerint szorult helyzetbe került, Button úgy véli, Schumacher hírnevét kockáztatja a visszatéréssel, az FIA szigort ígér, hogy visszaszorítsa az agresszív vezetést: ezek voltak az F1 hírei december 13-án.

részletek

Hamarosan indul a fejlesztés második üteme a Hungaroringen

Ennek keretében megújul a tízezer férőhelyes főtribün, a főépület és a paddock, valamint épül két gyalogos alagút is az F1-es Magyar Nagydíj helyszínén.

részletek

Két pálya is esélyes a MotoGP Magyar Nagydíjára

A tervek szerint jövőre tartalékhelyszín lehet a Balaton Park Circuit, 2025-ben pedig a Hungaroringen versenyezhet a mezőny.

részletek