Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

MagyarNagydíj

Magnussen: Csak a média fújta fel a Hülkenberg-ügyet

A Haas dán pilótája abszolút nincs haragban Nico Hülkenberggel, két évvel ezelőtti éles szóváltásukra talán már nem is emlékeznének, ha nem lett volna ott kamera. Tisztelik egymást a némettel.

részletek

Kubica: Egyelőre nem támadtunk fel

Amellett, hogy mindenki örült George Russell váratlanul erős időmérős teljesítményének a Magyar Nagydíjon, hurráoptimizmus nincs a csapatnál, és Kubica is egyelőre csak ott tart az örömmel, hogy ismétlést vár ebből a teljesítményből a nyári szünet után.

részletek

Russell: A Williamsnek is dinamikusabban kell gondolkoznia

A Williams újonca szerint ahhoz, hogy meg tudják ismételni a magyar hétvégén általa elért jó időmérős eredményt, a csapatnak frissebben, dinamikusabban kell gondolkoznia a jövőben.

részletek

Kubica: Russell beállításaival még lassabb voltam

Bár a bajnokságban egyelőre kettejük közül csak Kubica szerzett pontot, összességében a brit újonc sokkal jobb teljesítményt nyújt. A Hungaroringen igazán kicsúcsosodott a kettejük közti különbség.

részletek

Nincs más megoldás az olaj feltakarítására

Szürreális perceket hozott a Magyar Nagydíj harmadik szabadedzése, amikor a korábban kifolyt olajra szórt cementporon áthajtottak a pilóták és hatalmas porfelhőt húztak maguk után.

részletek

Gasly nem érti, miért volt lassú

A Red Bull versenyzőjének fogalma sincs, miért volt közel egy másodperces lemaradása csapattársához képest a Magyar Nagydíj időmérőjén, de azt tudja, hogy minél hamarabb jobb formába akar kerülni.

részletek

Salo: Mindenki annyira jó, mint az utolsó versenye

A korábbi Formula-1-es versenyző úgy érzi, Valtteri Bottasnak nagyon szerencsétlenül jött ki, hogy éppen a nyári szünet előtt betlizett. Többségében ugyanis, ami korábban történt, elillan a fejekből.

részletek

Most már nem léphet ki szerződéséből Verstappen

Hatályát veszítette Max Verstappen kontraktusának záradéka a Magyar Nagydíj leintése után, így a hollandnak már nincs lehetősége kilépni abból. Igaz, már korábban megállapodtak a folytatásról.

részletek

Vettel rámordult a szemetelő újságírókra

A négyszeres világbajnok a versenyvégi interjúk közben vett észre egy csapat zsurnalisztát, akik műanyag palackokat dobáltak szanaszét maguk körül. Nem is hagyta szó nélkül a dolgot Vettel.

részletek

Olasz sajtó: Sehol sem voltunk!

Rövidnek bizonyult az öröm a Német Nagydíj után, a Hungaroringen ugyanis a Ferrarinak köze sem volt a győzelemért vívott harchoz. Úgy tűnik, a Ferrari Monzára tesz fel mindent, hogy győzzön.

részletek

Bottas innentől átgondolja Hamiltonnal való csatáit

Valtteri Bottasban megváltozott valami, úgy véli, innentől változtatni fog azon, hogyan is áll hozzá a csapattársával vívott harchoz. A Magyar Nagydíj első köre elég bizonyíték volt számára.

részletek

Ricciardo szerint Magnussen extrém sportszerűtlen volt

A dán figyelmeztetést kapott, de akkor sem hagyta abba: a Renault versenyzője bosszús volt, hogy felzárkózását a féktáv alatti irányváltásaival túl vehemensen védekező ellenfél meghiúsította.

részletek
Olvastad már?