Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 19. péntek

MagyarNagydíj

Russell: A Mercedes már nem lesz idén a leggyorsabb

Nem fogják a szezon végéig abszolút tempóban megelőzni a Red Bullt és a Ferrarit, ennek ellenére a csapat hisz benne, hogy még 2022-ben győzelemért harcolnak.

részletek

Év végén 1-2-ben zár a Red Bull Hakkinen szerint

Utóbbi futamokon látott gyengébb formája ellenére is Perez lehet a vb-ezüstérmes – hacsak a Ferrari nem kapja össze magát. A kétszeres világbajnok szerint a Hungaroring bizonyította, működnek a 2022-es szabályok.

részletek

Villeneuve: A Ferrarinál nem nézik a futamot?

Felfoghatatlannak tartja az 1997-es F1-es világbajnok, hogyan dönthetett úgy a Scuderia és még néhány csapat a Magyar Nagydíjon, hogy felrakja a kemény gumit, amikor látszott, hogy nem működnek.

részletek

Ocon: Csak versenyeztünk, semmi különleges

Fernando Alonso közvetlenül a Magyar Nagydíj rajtja után felháborodottan rádiózott a csapat felé Esteban Ocon manőverei miatt. A francia pilóta szerint csak versenyeztek, semmi különleges nem történt.

részletek

Így váltott a nyerő stratégiára az utolsó pillanatban a Red Bull

A rajt előtt kis híján beleestek ugyanabba a hibába, amibe a verseny során a Ferrari, de a Red Bull gyorsan reagált a körülményekre – a Verstappen által is dicsért stratéga árulta el a részleteket.

részletek

Podcast: Pilótalimbó és vb-t eldöntő futam a Hungaroringen

Berobbant a pilótapiac és talán a világbajnokság is eldőlt a Magyar Nagydíjon: volt miről beszélnie a Formula Podcast stábjának a hungaroringi futamértékelőben!

részletek

Binotto: Nincs szükség változtatásra

Az F1-es Magyar Nagydíjon történtek ellenére sem lát okot rá a Ferrari csapatfőnöke, hogy bármit is változtassanak a maranellói alakulatnál: csak meg akarják érteni, mi siklott félre vasárnap.

részletek

A Pirellit nagyon meglepte Verstappen teljesítménye

Nem számított győzelemre a Hungaroringen Max Verstappen és a Red Bull, de nem ők voltak az egyetlenek, akiket meglepett a végeredmény: Mario Isolát is váratlanul érte a holland teljesítménye.

részletek

Wolff: DRS-hiba nélkül Hamilton nyerhetett volna

A Mercedes F1-es csapatfőnöke szerint hétszeres világbajnokuk Max Verstappennel is harcban lehetett volna a Magyar Nagydíjon az időmérős probléma nélkül – ennek ellenére óvatos a jövőt illetően.

részletek

Ferrari: Jó stratégiával sem győztünk volna

Nem a rossz gumiválasztás vezetett a magyar futam kudarcához, hanem az autó tempója hiányzott – ahogy Sainz esete is bizonyítja. Mattia Binotto hangsúlyozta, adatok és szimuláció alapján döntöttek a Leclerc versenyét megpecsételő kemény mellett.

részletek

Perezék megértették, mi hiányzott szombaton

Erősebb tempóra volt képes és sokkal jobban is érezte magát az autóban az F1-es Magyar Nagydíj versenynapján a Red Bull mexikói pilótája, aki ötödik hellyel zárta a szezon első félidejét.

részletek

Verstappen megúszott egy motorhiba miatti nullázást

Max Verstappennek óriási szerencséje volt a szerencsétlenségben, hogy nem kieséssel zárult számára a Magyar Nagydíj. A kuplungprobléma nem volt komoly, a motorhiba viszont nagyon is.

részletek