Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 9. csütörtök

MagyarNagydíj

Mi már tudjuk, hol laknak majd a pilóták a Magyar Nagydíj alatt!

Nem mozdulnak ki a Hungaroringről a Forma-1 főszereplői a közelgő Magyar Nagydíj idején – árulta el Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke a #FormulaHUPodcast 20. adásában, amely kedden jelenik majd meg a formula.hu-n és a fontosabb podcast-megosztókon.

részletek

Spórolt és hosszabbított is a Hungaroring az új megállapodással

Online sajtótájékoztatót tartottak a július 19-én esedékes F1-es Magyar Nagydíj kapcsán: a futam természetesen zárt kapus lesz, viszont ennek is köszönhetően 2027-ig biztosított a helyünk a naptárban.

részletek

Végre hivatalos: itt a naptár európai szakasza

Ahogy az várható volt, az F1 kedd délelőtt hivatalosan is bejelentette a koronavírus-járvány miatt módosított versenynaptárának elejét: két hónap alatt nyolc futamot rendeznek majd Európában.

részletek

Brit-magyar csere után itt az új naptárverzió

Újabb tervezet szivárgott ki a 2020-as F1-es évad európai szakaszának várható menetrendjével kapcsolatban: e szerint a Magyar Nagydíj a spielbergi és a silverstone-i duplák között kerülne sorra.

részletek

Brit sajtó: Magyar dupla már júliusban

Az F1 valóban nem kapott kivételt a brit karanténszabályok alól, így nem rendeznek versenyt Silverstone-ban, állítja a Motorsport.com: ennélfogva változik a szezonkezdet, a mezőny Ausztriából egyenesen Magyarországra érkezik az új terv szerint.

részletek

Amikor Ricciardo kivívta a legendák tiszteletét

Eddigi nagydíjainak legjeit gyűjtötte össze Ricciardo: a legbüszkébb akkor volt, amikor bajnokoknak, Schumachernek és Alonsónak bizonyított, legmámorosabb állapotban pedig a Hungaroringen versenyzett.

részletek

Újabb, most már teljes versenynaptár szivárgott ki

Három duplával 19 fordulóból áll a Formula-1 2020-as szezonja, ha hihetünk az Autosport szaklap információinak. A holland, kanadai és szingapúri futamok maradhatnak el idén. Íme a menetrend.

részletek

Vettel legemlékezetesebb diadalai vörösben

Mintha csak nemrég csatlakozott volna Sebastian Vettel a Ferrarihoz, pedig az idei, utolsó már hatodik szezonja a csapattal – éppen ennyi ideig versenyzett a Red Bullnál is. Bár maranellói éveire nem sikertörténetként emlékezünk, ennek az időszaknak is megvoltak a dicső pillanatai. A Ferrari-színekben szerzett 14 győzelemből válogattuk ki a legfényesebb ötöt.

részletek

Egyedi vonalvezetéssel készül a magyar MotoGP-pálya

Hamarosan aláírják a Dornával a szerződést, amely alapján 2023-tól hazánkba látogathat a gyorsaságimotoros-vb, ehhez pedig már adott a helyszín és a nyomvonal is – nyilatkozta Palkovics László.

részletek

Mi legyen a második hungaroringi F1-es futam neve?

Egyre inkább úgy fest, hogy a szezon csúszását ledolgozni igyekvő Formula-1 a sport történelmében eddig példátlan módon egymást követően két futamot is rendezne bizonyos pályákon – és ez akár a Hungaroringet is érintheti. De hogyan?

részletek

Gyulay: Célszerű, de talán unalmas lenne két Magyar Nagydíj

Még nem végleges a Formula-1-es Magyar Nagydíj időpontja, hiszen jelenleg még vagy ötvenféle forgatókönyv létezik a szezon lebonyolítására – mondja a Hungaroring Sport Zrt. elnöke, aki októberben már nézők előtt tartaná a WTCR-hétvégét.

részletek

Hivatalos: Nézők nélkül rendezik a Magyar Nagydíjat

Sajnos beigazolódott számos rajongó félelme: a Hungaroring Sport Zrt. ma bejelentette, hogy soha nem látott módon nézők nélkül rendezik meg az idei Magyar Nagydíjat.

részletek
Olvastad már?