Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

MagyarNagydíj

Félévértékelő: A legjobb versenyek

A szezon első felének legjeit rangsoroló minisorozatunk utolsó részeként a futamokat állította sorba a szerkesztőség. Nem volt egyszerű dolgunk, hiszen 2021-ben nem voltunk híján a tartalmas vasárnap délutánoknak…

részletek

Alpine: Nem jelent áttörést Ocon győzelme

Hiába győzött a Hungaroringen a csapat, amely legutóbb a 2013-as idénynyitón tudott diadalmaskodott, sportigazgatójuk szerint a realitás továbbra is a középmezőnyben való küzdelem.

részletek

„Minél nagyobb a nyomás, George annál jobb”

A Williams F1-es csapatfőnöke nem győzte méltatni pilótájának hozzáállását: Jost Capito szerint a brit teher alatt jobban teljesít, és mindig a csapat érdekeit helyezi előtérbe.

részletek

„Latifi megmutatta, hogy helye van az F1-ben”

A Williams első embere, Jost Capito úgy véli, a kanadai pilóta az F1-es Magyar Nagydíjon mutatott teljesítményével bizonyított a kétkedőknek, az eredmény pedig nagy lökést jelenthet neki.

részletek

Gasly: Lesz még dobogós esélyem!

Egyszer már végzett az első háromban az AlphaTaurival Pierre Gasly, aki csalódott, hogy a Magyar Nagydíjon nem sikerült hasonló eredményt elérnie: ha kicsit szerencsésebb az első kanyarban…

részletek

Újraalkották a magyar káoszt a játékban

A 2021-es F1-es játékban másolták le a múlt hétvégi hungaroringi verseny eseményeit, benne többek között az első körben történt incidenssel, valamint Alonso és Hamilton parádés csatájával.

részletek

Ocon: A középmezőnyben nehezebb harcolni, mint az élen

Az F1-ben eddig nemigen volt lehetősége az élbolyban autózni az Alpine friss futamgyőztesének, a francia azonban állítja: valójában a mezőny közepén sokkal keményebb kiképzést kapnak a pilóták.

részletek

Nem zavarja a Ferrarit, hogy Sainz megkérdőjelezte a taktikát

Az F1-es Magyar Nagydíjon bejátszott rádiózások alapján úgy tűnt, Carlos Sainz felülírta a stratégák elképzelését, Mattia Binotto szerint azonban ez csak a jó kommunikációt mutatja.

részletek

Meglepte a Mercedest a hungaroringi előny

Előzetesen arra számítottak, hogy a magyar pálya a Red Bull terepe lehet, ehhez képest az Ezüst Nyilak diktálták a jobb tempót – mindebbe pedig a bikák fura szárnyválasztása is belejátszhatott.

részletek

Ross Brawn: Ilyet még én sem láttam soha

Szokásos futam utáni elemzésében méltatta a magyarországi verseny fordulatosságát, illetve Fernando Alonso, Sebastian Vettel és Lewis Hamilton kiemelkedő teljesítményét Ross Brawn, Jolyon Palmer pedig az elsőkörös baleset okait mutatta be pilótaszemmel. Két neves szakértő véleménye következik a Magyar Nagydíjról.

részletek

Hivatalosan is benyújtotta fellebbezési szándékát az Aston Martin

A 96 órás határidő lejárta előtt nem sokkal adott ki erről közleményt a Sebastian Vettel hungaroringi második helyét elbukó csapat, amely ráadásul új bizonyíték birtokában felülvizsgálatot is kér.

részletek

Mercedes: Hiba volt nem kihívni Lewist

Bár Toto Wolff eleinte még helyesnek nevezte a döntést, miszerint az újraindításnál nem váltottak a többiekhez hasonlóan slick gumira, a Mercedes technikai igazgatója már elismerte a hibát.

részletek
Olvastad már?