Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 24. szombat

MagyarNagydíj

A Red Bull sem érti az autóját

A Ferrariéhoz hasonlóan az energiaitalos istálló idei konstrukciója sem úgy működik, ahogy arra korábban számítottak, de a csapatfőnök még nem engedte el a világbajnoki küzdelmet.

részletek

Podcast: A 2020-as Magyar Nagydíj a kapukon belülről

Természetesen ezúttal is megválasztottuk a hétvége legjobbját, meglepetését és csalódását, s különdíjakat is kiosztottunk, de előtte alaposan kifaggattuk Sanyit, milyen volt a helyszínen átélni a 2020-as Magyar GP-t!

részletek

Binotto: A helyzet rosszabb, mint gondoltuk

Idén önmaga árnyéka a Ferrari nagy múltú F1-es istállója, ami évtizedek óta nem nyújtott ennyire halovány teljesítményt. A vezetőségben a szervezeti átalakítások is felmerültek.

részletek

Ezért úszta meg a büntetést a kiugró Bottas

A visszajátszásokon egyértelmű volt, hogy a finn bemozdult a rajtnál, a felügyelők azonban még csak nem is vizsgálták – Michael Masi F1-es versenyigazgató elmagyarázta, miért.

részletek

Hamilton a többi csapat ellen is harcolna

Az eddig idén is fölényben lévő Mercedes világbajnoki éllovasa reméli, az elkövetkezendő futamokon nemcsak Bottasszal, hanem a rivális alakulatok versenyzőivel is fel kell vennie a harcot.

részletek

Ricciardo: Jobb a tempónk, mint a Ferrarié

A Renault-val nyolcadik helyen célba érő, ezzel négy világbajnoki pontot szerző Daniel Ricciardo elégedetten nyilatkozott a verseny után, úgy érzi, mindent kiadott magából.

részletek

Stroll vitte a hátán a Racing Pointot a Hungaroringen

A csapattulajdonos fia a futam első köreiben második helyen is állt, végül negyedikként fejezte be a versenyt: a Magyar Nagydíjon jobban teljesített, mint a csapat vezérpilótájának tartott Sergio Perez.

részletek

Hamilton és Verstappen is győzelmet ünnepel

A Magyar Nagydíjat Lewis Hamilton nyerte Schumacher-rekordot beállítva, de a kivezető körén balesetező Max Verstappen is győzelemként tekint második helyére. Egyedül Valtteri Bottas volt elégedetlen a dobogón.

részletek

Vettel: Jelenleg ennyire vagyunk képesek

A Ferrarik időmérő edzése annyira nem is alakult rosszul a 2020-as szezon kezdetét elnézve, azonban versenykörülmények között inkább visszafelé lépdeltek, mintsem előre. Vettel egyértelműen csalódott.

részletek

Hamilton nyolcadszor hajtotta uralma alá a Hungaroringet

Lewis Hamilton a nedves kezdéskor és a száraz folytatáskor is dominált a Magyar Nagydíjon, nyolcadik itteni győzelmével hatalmas rekordot állítva be. Max Verstappen úgy lett második, hogy a rajt előtt összetörte a Red Bullt.

részletek

Így nyerte Hamilton a Magyar Nagydíjat

Még el sem kezdődött a verseny, Max Verstappen már a rajtrácsra kivezető körén beleállította a falba a Red Bullt. A szezon első esős futamát kövessétek velünk élőben!

részletek

35. Magyar Nagydíj - A rajtrács

Nem változik a rajtsorrend a szombati kvalifikáción kialakult eredmény után. Lewis Hamilton 90. alkalommal indul a pole-pozícióból, a Mercedesek mögött a Racing Pointok, aztán - kisebb meglepetésre - a Ferrarik.

részletek
Olvastad már?