Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 26. kedd

MagyarNagydíj

Ricciardo: Gyorsabbak vagyunk, mint a Ferrari

Bár az ausztrál pilóta szerint az eddigi versenyeken megszerzett nyolcadik helyezések sem rosszak, úgy érzi, ennél jobb eredményekre is képesek lennének a 2020-as Renault-val.

részletek

Raikkönen a pocsék hétvégén is új rekordot állított fel

Noha utolsóként kvalifikált és a versenyen is messze volt a pontszerzéstől a Hungaroringen a 2007-es világbajnok, mégis olyat ért el, amit senki más eddig az F1 történetében.

részletek

A Red Bull sem érti az autóját

A Ferrariéhoz hasonlóan az energiaitalos istálló idei konstrukciója sem úgy működik, ahogy arra korábban számítottak, de a csapatfőnök még nem engedte el a világbajnoki küzdelmet.

részletek

Podcast: A 2020-as Magyar Nagydíj a kapukon belülről

Természetesen ezúttal is megválasztottuk a hétvége legjobbját, meglepetését és csalódását, s különdíjakat is kiosztottunk, de előtte alaposan kifaggattuk Sanyit, milyen volt a helyszínen átélni a 2020-as Magyar GP-t!

részletek

Binotto: A helyzet rosszabb, mint gondoltuk

Idén önmaga árnyéka a Ferrari nagy múltú F1-es istállója, ami évtizedek óta nem nyújtott ennyire halovány teljesítményt. A vezetőségben a szervezeti átalakítások is felmerültek.

részletek

Ezért úszta meg a büntetést a kiugró Bottas

A visszajátszásokon egyértelmű volt, hogy a finn bemozdult a rajtnál, a felügyelők azonban még csak nem is vizsgálták – Michael Masi F1-es versenyigazgató elmagyarázta, miért.

részletek

Hamilton a többi csapat ellen is harcolna

Az eddig idén is fölényben lévő Mercedes világbajnoki éllovasa reméli, az elkövetkezendő futamokon nemcsak Bottasszal, hanem a rivális alakulatok versenyzőivel is fel kell vennie a harcot.

részletek

Ricciardo: Jobb a tempónk, mint a Ferrarié

A Renault-val nyolcadik helyen célba érő, ezzel négy világbajnoki pontot szerző Daniel Ricciardo elégedetten nyilatkozott a verseny után, úgy érzi, mindent kiadott magából.

részletek

Stroll vitte a hátán a Racing Pointot a Hungaroringen

A csapattulajdonos fia a futam első köreiben második helyen is állt, végül negyedikként fejezte be a versenyt: a Magyar Nagydíjon jobban teljesített, mint a csapat vezérpilótájának tartott Sergio Perez.

részletek

Hamilton és Verstappen is győzelmet ünnepel

A Magyar Nagydíjat Lewis Hamilton nyerte Schumacher-rekordot beállítva, de a kivezető körén balesetező Max Verstappen is győzelemként tekint második helyére. Egyedül Valtteri Bottas volt elégedetlen a dobogón.

részletek

Vettel: Jelenleg ennyire vagyunk képesek

A Ferrarik időmérő edzése annyira nem is alakult rosszul a 2020-as szezon kezdetét elnézve, azonban versenykörülmények között inkább visszafelé lépdeltek, mintsem előre. Vettel egyértelműen csalódott.

részletek

Hamilton nyolcadszor hajtotta uralma alá a Hungaroringet

Lewis Hamilton a nedves kezdéskor és a száraz folytatáskor is dominált a Magyar Nagydíjon, nyolcadik itteni győzelmével hatalmas rekordot állítva be. Max Verstappen úgy lett második, hogy a rajt előtt összetörte a Red Bullt.

részletek
Olvastad már?