Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 18. kedd

MagyarNagydíj

Hamilton nyolcadszor hajtotta uralma alá a Hungaroringet

Lewis Hamilton a nedves kezdéskor és a száraz folytatáskor is dominált a Magyar Nagydíjon, nyolcadik itteni győzelmével hatalmas rekordot állítva be. Max Verstappen úgy lett második, hogy a rajt előtt összetörte a Red Bullt.

részletek

Így nyerte Hamilton a Magyar Nagydíjat

Még el sem kezdődött a verseny, Max Verstappen már a rajtrácsra kivezető körén beleállította a falba a Red Bullt. A szezon első esős futamát kövessétek velünk élőben!

részletek

35. Magyar Nagydíj - A rajtrács

Nem változik a rajtsorrend a szombati kvalifikáción kialakult eredmény után. Lewis Hamilton 90. alkalommal indul a pole-pozícióból, a Mercedesek mögött a Racing Pointok, aztán - kisebb meglepetésre - a Ferrarik.

részletek

Helyszíni: Stroll leadta a figyelmeztető lövést a Hungaroringen

Lehet, hogy a Mercedes párosa uralta a 35. Magyar Nagydíj időmérő edzését, ám minden kétséget kizáróan az őket követő Racing Point pilóták eredménye volt a legizgalmasabb szombaton, Mogyoródon. Lance Stroll 3. helyét csipetnyi túlzással akár figyelmeztető lövésnek is lehet titulálni!

részletek

Nem úszta meg a motorcserét, mégis mázlista Gasly

A Q2 közepétől fogva nem tudott érdemi kört teljesíteni az Alpha Tauri pilótája motorgondok miatt. Az így elért 10. rajthelynél azonban akkor sem végzett volna előrébb, ha nincs problémája. Csapattársa hét pozícióval messzebbről indul.

részletek

Verstappen: Russell törődjön a saját autójával!

Kevésszer beszélnek annyit F1-es pilóták egymásról, mint a Magyar Nagydíj időmérője után: Russell védelmébe vette a gyengén teljesítő Albont, mire Verstappen is reagált: a Williams-pilóta a saját portáján söprögessen.

részletek

Verstappen: Ez az autó rosszabb a tavalyinál

A holland F1-es pilóta értetlenül áll a csapata hétvégi teljesítménye előtt. Úgy érzi, a tavalyi autó egyszerűen jobban működött, és egyelőre senki sem érti, pontosan miért.

részletek

Perez émelyegve szerzett negyedik rajthelyet

Váratlan rosszulléttel küzdve mindössze egyetlen tizedmásodpercet kapott csapattársától Sergio Perez, aki úgy érzi, holnap előnyben lesz a Mercedesekkel szemben.

részletek

Russell: Albon nem idióta

A Red Bull-os Alex Albon az egyik legtöbbet kritizált, míg a williamses George Russell épp ellenzőleg, az egyik legtöbbet dicsért F1-es jelenleg. Russell megvédte társát, aki szerinte a legjobbak egyike.

részletek

Hamilton: Nem sínautóm van, csak majdnem

Két boldog és egy rezignált pilóta végzett a Magyar Nagydíj időmérő edzésének első három helyén. Lewis Hamilton, Valtteri Bottas és Lance Stroll értékelte a történteket.

részletek

Hamilton 90. pole-jával, pályacsúccsal a Hungaroring ura

Valtteri Bottas nem tudott fordítani a végén csapattársával szemben a Magyar Nagydíj pole-pozíciójáért folyó csatában, a Racing Pointok és a Ferrarik pedig a második és harmadik sor behúzásával mutattak bíztatót.

részletek

Így zajlott a Magyar Nagydíj időmérője

Szombat délután borongós ég alatt zajlik a 35. Magyar Nagydíj kvalifikációja. Kövessétek velünk az időmérő történéseit: a Formula.hu szövegesen, képekkel közvetít az eseményekről.

részletek
Olvastad már?