Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 8. szerda
F1

Podcast: TOP10 – Kedvenc F1-es pilóták

A szokottnál kissé fáradtabban, de annál nagyobb lelkesedéssel ültünk fel a nosztalgiavonatra, s idéztük meg 10 olyan pilóta alakját, akik valamilyen okból közel álltak, illetve állnak a szívünkhöz.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Valószínűleg minden F1-rajongónak feltették már a kérdést, hogy ki a kedvenc versenyzője, s természetesen ezt mi sem úsztuk meg: a hallgatók már több ízben nekünk szegezték ezt, úgyhogy eljött az ideje, hogy színt valljunk. A Formula Podcast legújabb adásában tíz olyan pilótát veszünk sorra, akik valamelyikünk (vagy adott esetben mindegyikünk) szívéhez közel áll, illetve állt egykoron, az F1 iránt lelkesedő rajongóként. Igazi nosztalgiabombával kedveskedünk tehát nektek a hétvége kezdetén, s ha meghallgattátok, a Formula Podcast Facebook-csoportban azt is írjátok meg mindenképpen az adás alá kommentben, hogy nektek kik az örök kedvenceitek!

 Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Októberi adásaink elkészítését többek között Bertalan Zoltán, Móni István, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Végi Ádám, Visi Ákos, Ort Noémi, Tóth Zsombor, Fehér Ákos, Varga Csaba, Schneider Judit, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast összes adása:  

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: