DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 19. kedd
F1

Podcast: A 10 legjobb pilóta, aki nem lett világbajnok

A tripla versenyhétvége után egy könnyedebb témával pihenünk meg: kiválasztottuk és sorbarendeztük az elmúlt 25 év 10 legjobb F1-es pilótáját, aki nem szerzett világbajnoki címet.

Barrichello volt a jobb vagy Coulthard? Massa vagy Kubica? Fisichellában vagy Trulliban volt benne, hogy a következő olasz bajnok legyen? És miért nem ért fel a csúcsra Juan Pablo Montoya? A #FormulaHUPodcast legújabb adásában sorra vesszük azokat a versenyzőket az elmúlt negyedszázadból, akik a körülmények szerencsésebb alakulása esetén akár bajnoki címet is ünnepelhettek volna a királykategóriában!

 

Ha van kedvetek, csatlakozzatok a Formula Podcast Facebook-csoporthoz, melyet ide kattintva érhettek el, így garantáltan nem maradtok le semmiről, amiről tudni érdemes. A csoportban kérdezhettek is tőlünk, igyekszünk mindenre válaszolni vagy kommentben, vagy az adásban, de emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk!

Arra is biztatunk titeket, hogy ha van kedvetek, hallgassatok bele a korábbi műsorainkba, melyeket az e bekezdés alá illesztett lejátszóban megtalálhattok időrendben visszafelé haladva. Kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat a közösségi médiában a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk. Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

Formula Podcast_hirdetes_S01_E29_A (1)



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: