Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 24. péntek

Kubica

Kubica: Monaco a lehető legrosszabb a Williamsnek

Robert Kubica, az utóbbi időben már megszokott módon teljesen utolsóként zárta az első napi szabadedzéseket, bár nagyon közel volt csapattársához. A monacói pálya viszont kihozza az autó gyengeségét.

részletek

Kubica egyáltalán nem adta fel

Nem áll jól Robert Kubica és a Williams szénája, az istálló rettentően gyenge konstrukcióval jelentkezett idén, a lengyel viszont rendre kikap újonc csapattársától is. De így is szívesen van itt.

részletek

Egyre inkább inog Kubica ülése

A napokban pattant ki az a híresztelés, hogy Robert Kubicát Monaco után lecserélik és a Kanadai Nagydíjon már Nicholas Latifié a versenyzői ülés. A tesztpilóta tényleg jön, de még csak egy szabadedzésre.

részletek

Sajtó: Kubica elveszítheti ülését a Williamsnél

Könnyen elképzelhető, hogy Robert Kubica csodálatos visszatérése a Formula-1-be elég rövid történet lesz. A csapattársához képest is alulteljesítő lengyelt kanadai értesülések szerint lecserélhetik.

részletek

Edzésről edzésre tűnt el Kubica önbizalma

Sokkal jobban indult a hétvége Robert Kubica számára, mint az eddigiek, de az időmérőn ismét visszajött a rossz érzete. A lengyel ismét kikapott csapattársától, és nem számíthat könnyű futamra.

részletek

A két Williams-pilóta autót cserélt

Robert Kubica és George Russell gyakorlatilag egymás versenyautóját használja a Spanyol Nagydíjon. A Williams lemaradása még mindig nagy, de úgy tűnik, valamit azért csökkent.

részletek

F1-Archív: Ralf Schumacher áll ki bátyjáért

Montoya Michaelt kritizálta, de saját csapattársa, Ralf intette csendre, Fisichella ideges, Kubica többet várt Schumachertől, Hamilton cáfolja az összeesküvés-elméletet. Május 6. F1-es vonatkozású hírei 2000 óta.

részletek

Kubica így is élvezi a visszatérést

Bár a Williams 2019-es éve eddig tömény szenvedés, a súlyos balesete után mélyről visszatérő Robert Kubica számára még így is élvezet a Formula-1-ben száguldani. Igaz, nagy felelősség sincs a vállán.

részletek

Sajtó: A Williams leállt a fejlesztéssel

Az idei év az istálló történetének egyik legpocsékabb szezonja. Már a tesztekre sem készült el időben az autó, amely elképesztően lassú. Sajtóhírek szerint pedig esélyes, hogy már nem is fejlesztik.

részletek

F1-Archív: A sérült Kubica vissza akar térni

A repülőszerencsétlenséget túlélő Coulthard versenyezni fog, a fellebbviteli tárgyalást várja a BAR, Lauda az újonc Hamiltont tippeli világbajnoknak: ezek voltak a nap F1-es hírei május 3-án.

részletek

Kubica: Kezdek jó teljesítményt nyújtani

A Williams visszatérő lengyel pilótája szerint a gyenge autó miatt nehéz észrevenni, de sokat fejlődött az utóbbi hetekben. A csapat viszont egyelőre teljesen el van veszve a problémákban.

részletek

Kubica majdnem odacsapta az első kanyarban

A nehéz hétvége ellenére mindkét Williams ismét célba ért Bakuban. Bár a szombati időmérős rontását követően nem sok hiányzott Robert Kubicának, hogy másodszor is falnak vágja az autót.

részletek
Olvastad már?