Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 18. kedd

Kubica

Kubica sosem képes nyomni neki

A nyolc év után visszatérő lengyel elismerte, hogy Kanadában sem tudta igazán nyomni a gázt. A szenvedő Williamsnél is egyre inkább kikristályosodik, hogy George Russell gyorsabb, mint Kubica.

részletek

Villeneuve: Kubica egyértelműen lassabb

Továbbra sem tud megbarátkozni Robert Kubica visszatérésével az 1997-es világbajnok. Szerinte versenyről versenyre bebizonyosodik, hogy a lengyel nem képes megfelelően gyors lenni.

részletek

F1-Archív: Kubica nyeri a Kanadai Nagydíjat

Visszatérésen gondolkozik Maldonado, nem lesz Bahreini Nagydíj 2011-ben, Schumacher nem kér többször bocsánatot, beolvas a BMW-nek Sir Frank Williams. Lássuk, mitől volt hangos a sajtó az elmúlt két évtizedben június 8-án.

részletek

F1-Archív: Kubica nem fél a Villeneuve-rajongóktól

A korábbi világbajnok ülését elvevő lengyel először megy Kanadába, a Mercedest bíróságra küldték, Justin Wilson részvényekkel készül az F1-be, Ralf Schumacher lábán nagy vágás keletkezett monacói balesetében: ezek voltak június 5. hírei.

részletek

A Williams nagy javulást vár az új alkatrészektől

A Williams 2019-ben eddig reménytelenül az utolsó helyen szerénykedett. Ezen szeretne változtatni az év közepére, hogy Kubicáéknak legalább a pontszerzésre legyen esélye.

részletek

Kubica: Lehet, hogy pontot sem szerzünk

Robert Kubica nagyjából arra készül, hogy az egész évad egy tömény szenvedés lesz. Úgy gondolja, fejlődni fog az istálló, de a lemaradás olyan hatalmas, hogy lehetséges, hogy 0 ponttal zárnak.

részletek

Kubica: Monacóban bizonyítottam

A lengyel F1-es pilótáról többen úgy tartották, hogy az utcai pályán egyetlen kört sem tud majd hiba nélkül teljesíteni, ám ő úgy érzi, teljesítményével minden kétkedőt elhallgattatott.

részletek

Kubica úgy érzi, Russell részesült előnyben

A nyolc év után visszatérő lengyel pilóta Monacóban előrébb autózott, mint csapattársa, mégis George Russellt hívta ki előbb a csapat, pedig elvileg fordítva kellett volna lennie. Kubica nem érti a dolgot.

részletek

Helyszíni: Kubicáról pletykálnak Monacóban

Niki Lauda halála, a Mercedes fölénye és a Ferrari gyengélkedése áll a középpontban a Monacói Nagydíjon, de a paddockban ezeken túl is hallani olyan pletykákat, amelyek a közeljövőben akár forró témává is válhatnak. Például a lengyelek nagy visszatérőjéről, Robert Kubicáról is pusmognak ezt-azt…

részletek

Kubica: Monaco a lehető legrosszabb a Williamsnek

Robert Kubica, az utóbbi időben már megszokott módon teljesen utolsóként zárta az első napi szabadedzéseket, bár nagyon közel volt csapattársához. A monacói pálya viszont kihozza az autó gyengeségét.

részletek

Kubica egyáltalán nem adta fel

Nem áll jól Robert Kubica és a Williams szénája, az istálló rettentően gyenge konstrukcióval jelentkezett idén, a lengyel viszont rendre kikap újonc csapattársától is. De így is szívesen van itt.

részletek

Egyre inkább inog Kubica ülése

A napokban pattant ki az a híresztelés, hogy Robert Kubicát Monaco után lecserélik és a Kanadai Nagydíjon már Nicholas Latifié a versenyzői ülés. A tesztpilóta tényleg jön, de még csak egy szabadedzésre.

részletek
Olvastad már?