Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 5. péntek

Kubica

F1-Archív: Eladó Sato összetört Jordanje

Ralf Schumacher a Sauberhez igazolhat, Hakkinen a pole-ban, csalódott Verstappen, hosszabbító ferrarisok, Raikkönen balesete, győzedelmeskedő Trulli - ezek voltak az elmúlt 20 év hírei május 23-án.

részletek

F1-Archív: Ralf Schumacher áll ki bátyjáért

Montoya Michaelt kritizálta, de saját csapattársa, Ralf intette csendre, Fisichella ideges, Kubica többet várt Schumachertől, Hamilton cáfolja az összeesküvés-elméletet. Május 6. F1-es vonatkozású hírei 2000 óta.

részletek

F1-Archív: A sérült Kubica vissza akar térni

A repülőszerencsétlenséget túlélő Coulthard versenyezni fog, a fellebbviteli tárgyalást várja a BAR, Lauda az újonc Hamiltont tippeli világbajnoknak: ezek voltak a nap F1-es hírei május 3-án.

részletek

F1-Archív: Schumacher és a majmok

Niki Lauda már régen is tudott mondani hajmeresztő dolgokat nyilatkozataiban. Michael Schumacherben azonban emberére, akarom mondani, majmára akadt, ez a majom ugyanis visszaszólt!

részletek

F1-Archív: 100 évre megvették az F1-et

Közel a Sauber–Honda egyezség, a Mercedes gőzerővel készül 2014-re, elhagyhatta a kórházat Kubica, Button első pole-pozícióját szerezte: ilyen F1-es híreket olvastunk április 24-én.

részletek

Heidfeld szerint Kubica félrebeszélt a BMW-nél

Több mint tíz évvel ezelőtti emlékeket idézett fel Nick Heidfeld a Robert Kubicával együtt töltött BMW-s időkből. Valaha volt legjobb csapattársának tartja a lengyelt, de a sajtóban való kommunikációját helyteleníti.

részletek

F1-Archív: Jenson Button a Ferrarinál?

Bizonytalan Honda-projekt, távozhat a San Marinói Nagydíj, Rossi Ferrarit vezetett, Montezemolo leköszön, Sebastian Vettel nyer Bahreinben - ezek voltak az elmúlt 15 év F1-es hírei április 21-én.

részletek

Kubica: Sehol nem voltam olyan jó, mint gokartban

Az F1-ben egy futamgyőzelemig jutó lengyel pilóta szívesen emlékszik vissza a gokartos éveire, amikor elsőként tudta nem olaszként megnyerni a helyi, legerősebbnek tartott bajnokságot.

részletek

Kubica egy csapásra parádét csinálna az F1-ből

Soha nem voltak még annyira nagyok és nehezek az F1-es autók, mint manapság, ami a lengyel pilóta szerint több szempontból is ront a versenyek izgalmán és látványosságán.

részletek

F1-Archív: Hamilton bocsánatot kér Whitingtól

A McLaren britje a hazugságbalhét bánta meg, Villeneuve szerint az F1-es pilóták befoghatnák, Schumacher a legbefolyásosabb 100 között, Kubica a lengyel tragédiát gyászolja: 2000 óta ezek voltak április 10. hírei.

részletek

Ralibalesetéhez hasonlítja Kubica a vírust

A Formula-1 nehéz időszaka egyéni válságára emlékezteti a lengyelt: 2011-re, mikor kézsérülése hirtelen derékba törte karrierjét. Ahogyan akkor, most is lépésről lépésre kell majd talpra állni.

részletek

Kubica szerint is küszködés vár az Alfa Romeóra

A tesztnapot élen záró tartalékpilóta úgy látja, a riválisok sokat fejlődtek, és nehéz lesz harcolni velük. „Több mint két Mercedes lesz az első öt között” – jósolta meg a Racing Point kapcsán.

részletek
Olvastad már?