Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 24. csütörtök

Kubica

Sajtó: 2021-es ülésre gyúr Kubica

Nem szánja véglegesnek idei távozását a rajtrácsról Robert Kubica: a pilóta lengyel szponzora állítólag három csapatot is megkörnyékezett. A befutó a Haas lehet.

részletek

Már háború dúl Kubica és a Williams között

Nagyon úgy tűnik, hogy a vártnál csúfosabb lesz a vége Robert Kubica és a Williams kapcsolatának: a lengyel pilóta dühös volt a Japán Nagydíj után, és keményen odaszólt az istállónak, amely állítása szerint szándékosan szúrt ki vele a suzukai futamon. Mi jöhet ezután?

részletek

Kubica: Egész évben súlyos alkatrészhiányt kellett rejtegetnünk

Nem elég, hogy a Williams versenyautói a szezon kezdetétől egyértelműen a mezőny leglassabbjai, még a szűkös alkatrészek miatt rendkívüli módon vigyázni is kellett rájuk egész évben.

részletek

F1-Archív: Vettel vagy Schumacher?

A két német világbajnokot több apropóból összehasonlították, Kubica nem mehetett a Minardihoz, Alesi visszavonult, az FIA pedig hajmeresztő kilencpontos reformtervet mutatott be. Október 10. hírei ezek voltak az F1-ben.

részletek

Kubica fél év késéssel kapott egyedi kormányt

Kézsérülése miatt a lengyel F1-es pilóta számára kiemelten fontos az egyénre szabott kormány, ám a Williams ezt a szezon kezdete helyett csak ősz elejére tudta elkészíteni neki.

részletek

Kubica szponzora perrel fenyegetőzik

A lengyel pilóta és a Williams istálló főtámogatója számára elégtelen a magyarázat, hogy miért kellett Kubicának kiállnia a versenyből Szocsiban. Tisztán akarnak látni, különben bíróság elé kerül az ügy.

részletek

Kubicát semmibe vette saját csapata

Robert Kubicát nagy csalódásként érte Szocsiban, hogy tökéletesen működő autóját kellett leállítania, hogy a csapat alkatrészt spóroljon. Előtte sem tetszett neki az istálló hozzáállása.

részletek

Kubica: Nincs tapadás, semennyi, semmikor

Robert Kubica finoman szólva is elégedetlen volt a Williamsszel a pénteki szabadedzések után és csapattársa, George Russell sem mondott mást - szörnyű volt vezetni az autót.

részletek

Hivatalos: Kubica és Hamilton is megtarthatja a pontját

Pont került a hónapokkal ezelőtt rendezett Német Nagydíj végére: döntés született az Alfa Romeo fellebbezésének ügyében, amely Robert Kubicát és Lewis Hamiltont is érintette.

részletek

Kubica a Haasnál kaphat lehetőséget

A Williamstől távozó pilóta új lehetőségek után kutat az F1-ben, ezek egyike egy teszt- és szimulátorpilótai feladatkör lehetne a Haas istállójánál. Az amerikaiak nagy hasznát vennék a lengyelnek.

részletek

Nagy űrt kell kitöltenie Kubica utódjának

A Williams istállója a távozó lengyel helyére egy sokoldalú pilótát keres, akinek a tempója mellett erős a technikai érzéke, valamint reklámértéke is van. Hülkenberg úgy tűnik, nincs rajta a listán.

részletek

Kubica: Meglepne, ha jövőre nem versenyeznék

A Williams idei egyetlen pontját Robert Kubica szerezte Németországban, de összességében jóval lassabb, mint csapattársa. Kubica kiemelte, nem rúgták ki, ő döntött a távozás mellett.

részletek
Olvastad már?