Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 26. csütörtök

Kubica

F1-Archív: 15 év sikert jósolnak Vettelnek

Kubica visszatér, Webber saját bicikliversenyén törte el a lábát, Massa úgy érzi, világbajnok lehet belőle, drákói büntetés járhat a csapatutasításért: ezek voltak az F1-es hírek november 22-én.

részletek

Kubica: Régen nyomni kellett a gázt az F1-ben, ma meg el kell venni

Robert Kubica ugyan hétvégén megszerezte első dobogóját a DTM-ben, de eddig a Német Túraautóbajnokságban is csak szenvedett. Egyelőre nyitott kérdés számára a 2021-es év, de az F1-nek odaszólt.

részletek

DTM: Rast negyedszer is nyert, Kubica dobogón Zolderben

Hármasával estek ki az autók a vasárnapi futam elején, melyet végül csak tízen fejeztek be. A pole-ból induló Habsburg jó tempót diktált az elején, de Rastot Belgiumban nem lehetett megverni: mind a négy Zolderben tartott futamot ő nyerte. Az igazi meglepetés viszont Robert Kubica volt, aki eddig egyetlen pontot szerzett a teljes szezonban, ma viszont eltolt stratégiával a harmadik helyig menetelt.

részletek

Kubicából nem várt érzelmeket váltott ki Verstappen első győzelme

Max Verstappen 2016-os barcelonai győzelme sokakból talán a mai napig libabőrös érzéseket csal elő. Robert Kubica is elismerően beszélt a holland első Red Bull-os versenyéről.

részletek

F1-Archív: Vettel vagy Schumacher?

A két német világbajnokot több apropóból összehasonlították, Kubica nem mehetett a Minardihoz, Alesi visszavonult, az FIA pedig hajmeresztő kilencpontos reformtervet mutatott be. Október 10. hírei ezek voltak az F1-ben.

részletek

Beleszédülsz: Kubica pályanapra ment a Nordschleifére

Az elmúlt két hétvégén a DTM-nek a Nürburgringen volt versenye, a sorozatban szereplő Robert Kubica pedig gondolt egyet, és kibérelt egy BMW M4-et, hogy kipróbálja a pálya legendás, több mint 20 kilométeres vonalvezetését. Az előírások alapján Kubica mellé egy instruktort kellett beültetni, de ahogy sejthető, Misha Charoudin nem sok tanácsot adott a lengyelnek, viszont elkészítette a videót, melyet már 300 ezren láttak.

részletek

Kubica nem zár ki egy újabb F1-es visszatérést

„Soha ne mondd, hogy soha” – erre tanították meg a lengyelt az elmúlt évek történései. Viszont azt is kijelentette, hogy csak azért nem akar újra az F1-ben szerepelni, hogy végig utolsó legyen.

részletek

Kubica nem érti az unalmas futamok miatt fanyalgókat

Az F1-ből tavaly év végén távozott lengyel szerint mindig is voltak kevésbé izgalmas versenyek – ráadásul úgy érzi, a középmezőny mindig tartogat érdekességeket, ha az első helyért zajló harc nem is.

részletek

DTM: Frijns először győzött, Kubica a top 10-ben

A hajrában kapta el a pole-ból indulva sokáig vezető Duvalt a holland, aki hazai pályán szerezte meg első sikerét. Müller még a dobogón, ezzel tovább növelte az előnyét. Kubica először a tíz között.

részletek

DTM: Rast győzött a száradó pályán

Több fordulatot is tartogatott a nedves aszfalton induló, de később felszáradó pályán zajló szombati verseny a Lausitzringen, amelynek végén ismét kisajátította a teljes dobogót az Audi.

részletek

Podcast: A 10 legjobb pilóta, aki nem lett világbajnok

A tripla versenyhétvége után egy könnyedebb témával pihenünk meg: kiválasztottuk és sorbarendeztük az elmúlt 25 év 10 legjobb F1-es pilótáját, aki nem szerzett világbajnoki címet.

részletek

F1-Archív: Rosberget csak páran fütyülik ki, Hamiltont mindenki

Legalábbis így érzékelte a Mercedes német pilótája. Július 11. hírei között 2000 óta szerepelt még Kubica Ferrari-szerződése, Webber barátságtalan győzelmi rádiózása és Montoya F1-es búcsúja is.

részletek
Olvastad már?