DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Massa

Pitwall: Reménytelen helyzetben a Mercedes?

A Horner-ügy várható fejleményei, a Mercedes problémái, Massa perel, McLaren-győzelem a Formula-E-ben: a hét legfontosabb híreiről és témáiról beszélgettünk.

részletek

Massa a végsőkig harcol, Ecclestone támogatja

Elmagyarázta a brazil ex-F1-es, miért indít jogi eljárást az FIA, a FOM és Ecclestone ellen – utóbbi amúgy ennek ellenére helyesli a lépést.

részletek

Massa perel, Hornert perelhetik – hétfői F1-es hírek

Massa jogi útra lép, előállhat a Hornert bepanaszoló női alkalmazott, a gyors kanyarokban szenved a Mercedes, Michelisz marad a Hyundainál: a nap hírei.

részletek

Massa pert indít az FIA és a FOM ellen 2008-ért

A brazil ex-F1-est képviselő ügyvédi iroda jelezte: megkezdik a jogi eljárást az FIA, a FOM és Bernie Ecclestone ellen a 2008-as Szingapúri Nagydíj kapcsán.

részletek

F1-Archív: Vettelt már 2008-ban kereste a Ferrari

Fél az első bahreini versenytől az F1 személyzete, debütál a kétkörös időmérő, 12 pontot kaphat az első helyezett, Massa szerint az újonc Hamilton lesz az év meglepetése. Ilyen híreket olvastunk március 5-én 2000 óta.

részletek

„Mindenki tudta, mi történt ott Szingapúrban” – a versenymérnök a Massa-ügyről

Rob Smedley-nek nem szokása a múltat háborgatni: de jó barátját megilleti a jog, hogy igazáért küzdjön. A legérdekesebb álláspontja arról, hogyan fogadta akkor az F1-es paddock Piquet hírhedt ütközését.

részletek

F1-Archív: A hibridéra zűrös első napja

Elkezdődött a 2014-es tesztelés, egyes csapatok a pályáig sem jutottak el, Maldonado helyett Magnussen lehet a Renault pilótája, sokszorosára drágul a szuperlicensz, csak a Ferrari ment el a csapatok megbeszélésére, újra megnyitották a Senna-per aktáit, Webber a Minardinál mutatkozik be. Ilyenek voltak január 28. F1-es hírei az évek során.

részletek

F1-Archív: Massa visszatérne az élre

A brazil pilóta hosszú idő nyerne ismét futamot, Hamilton biztosan folytatja Ecclestone szerint, Adrian Newey pedig a szabályalkotókat kritizálta. Ezek voltak január 18-a F1-es hírei.

részletek

Massa és a 2008-as vb-cím – az év F1-es poénja

Min nevettünk a leginkább 2023-ban? Év végi értékelő sorozatunk utolsó részében ezeket vettük sorra – bár nem mindegyik jelöltünk volt jó értelemben nevetséges…

részletek

F1-Archív: Barrichello nem lesz másodhegedűs

Massa a csúcson hagyta abba, javult Schumacher állapota, megkezdődtek a munkálatok Austinban, Kubicát csak a vb-cím érdekli – az elmúlt húsz év legérdekesebb december 31-i híreiből szemezgettünk.

részletek

Wolfftól Massáig – az év F1-es botránya

Három balhé emelkedett ki a 2023-as szezonban: mutatjuk, mi min botránkoztunk meg leginkább idén az F1-ben!

részletek

F1-Archív: Alonso még Schumachernél is jobb

Véget ért az F1 „nagymama-korszaka”, Vietnám nem akar futamot rendezni, Schumacher mercedesesként is imádja a Ferrarit – az elmúlt húsz év legérdekesebb december 25-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek