Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 1. csütörtök

Alesi

F1-Archív: Vettel vagy Schumacher?

A két német világbajnokot több apropóból összehasonlították, Kubica nem mehetett a Minardihoz, Alesi visszavonult, az FIA pedig hajmeresztő kilencpontos reformtervet mutatott be. Október 10. hírei ezek voltak az F1-ben.

részletek

Alesi: A Ferrari 2023-ban még erősebb lesz

A csapat egykori versenyzője szerint a Ferrari képes lesz kijavítani az idei stratégiai és megbízhatósági hibákat, és 2023-ban minden eddiginél erősebben térhetnek vissza.

részletek

Alesi: A Mercedes idén nem lesz képes nyerni

Ugyan Jean Alesi szerint a Mercedes két pilótájának teljesítménye megsüvegelendő, mégis azt gondolja, hogy az idei autóval el fogják kerülni a győzelmek az Ezüst Nyilakat.

részletek

Alesi szerint a Mercedes nem lesz nyerő autó

Az egyszeres futamgyőztes francia nem ért egyet Lewis Hamiltonnal: véleménye szerint a kezdeti nehézségeket követően a Mercedes nem lesz képes önerőből a futamgyőzelemre 2022-ben.

részletek

Alesi: Időre van szüksége a Ferrarinak

A Scuderia egykori F1-es pilótája szerint a gyors autó már megvan Maranellóban, de még „néhány apróság” hiányzik ahhoz, hogy tökéletes legyen a Mattia Binotto által épített csapat.

részletek

F1-Archív: Schumachernek esze ágában sincs visszavonulni

Argentin futam lehetőségét vizsgálják, Schumacher nem vonul vissza, a Toro Rosso várja Bourdais-t, vége a Williams-BMW partnerségnek, még visszatérne az Arrows, Alesi faképnél hagyja a Saubert. Az elmúlt két évtized hírei az F1-ből.

részletek

F1-Archív: Sainz örül Verstappen távozásának

Sainz örül, hogy már nem Verstappen a csapattársa, McLaren-teszterek a USF1-nél, Button miatt viszálykodnak a csapatok, moszkvai futam, gyerekes Alesi. Ezek voltak augusztus 10. F1-es hírei.

részletek

Alesi: A Ferrarinak most támogatásra van szüksége

A maranellói alakulat szurkolóinak most inkább támogatniuk kellene a csapatukat Jean Alesi szerint. A korábbi F1-es pilóta szerint a negatív gondolkodás nem viszi előrébb a Ferrarit.

részletek

Alesi: Leclerc az év előzését mutatta be Hamilton ellen

Komoly balszerencse és stratégiai hiba vezetett ahhoz, hogy Charles Leclerc nyerő helyzetből Nagy-Britanniában is veszített. Jean Alesit azonban lenyűgözte a fiatal monacói viselkedése.

részletek

Alesi: Láttam az új Ferrarit, idén kiváló lesz

A Ferrari egykori francia pilótájának lehetősége adódott személyesen is alaposan szemügyre venni a vörösök idei versenyautóját. Mindezt már a leleplezés előtt. Alesi azt érzi, a Ferrari idén a Red Bull és a Mercedes szintjén lesz.

részletek

Letartóztatásáról beszélt Jean Alesi

Egy rosszul elsült vicc vezetett az őrizetbe vételhez – mondja a francia ex-F1-es, aki tűzijátékkal tett kárt sógora irodájában. Jó hangulatban töltött 24 órát a rendőrségen: a régi időkről sztorizott őreivel.

részletek

Alesi: Ha nincs elég hely, akkor ne előzz!

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a Monaco Historic Grand Prix-t, melynek egyik kategóriájában 1973 és 1976 közti F1-es autók feszülhettek egymásnak. A futam szívszaggató látvánnyal ért véget.

részletek