DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 29. csütörtök

Alesi

„Schumacher nem akarta volna Hamiltont”

A Ferrari egyik igazi legendája megosztotta véleményét Hamilton átigazolásáról: szerinte a pályán dől majd el a csapaton belüli elsőség – és Schumacherről is mondott egy érdekeset.

részletek

F1-Archív: Vettel vagy Schumacher?

A két német világbajnokot több apropóból összehasonlították, Kubica nem mehetett a Minardihoz, Alesi visszavonult, az FIA pedig hajmeresztő kilencpontos reformtervet mutatott be. Október 10. hírei ezek voltak az F1-ben.

részletek

Retro – A Legenda első győzelme a tifosi előtt

Szinte nem volt olyan F1-es versenyző, aki ne hibázott volna az 1996-os Olasz Nagydíj során, így az a pilóta nyert, aki a legkisebbet vétette: Michael Scumacher először nyert a Sebesség Szentélyében.

részletek

F1-Archív: Schumachernek esze ágában sincs visszavonulni

Argentin futam lehetőségét vizsgálják, Schumacher nem vonul vissza, a Toro Rosso várja Bourdais-t, vége a Williams-BMW partnerségnek, még visszatérne az Arrows, Alesi faképnél hagyja a Saubert. Az elmúlt két évtized hírei az F1-ből.

részletek

F1-Archív: Sainz örül Verstappen távozásának

Sainz örül, hogy már nem Verstappen a csapattársa, McLaren-teszterek a USF1-nél, Button miatt viszálykodnak a csapatok, moszkvai futam, gyerekes Alesi. Ezek voltak augusztus 10. F1-es hírei.

részletek

Videó: Alesi már a Magyar Nagydíjra hangol

Csupán ötven nap van hátra a Magyar Nagydíjig, ezt pedig az F1 legendája és nagykövete, Jean Alesi is számon tartja.

részletek

Van, aki megvédi a piros zászlós döntéseket

A 201 nagydíjon rajthoz álló Jean Alesi szerint méltatlan támadások érték a versenyigazgatót és társait, akik csak a szabályokat követték.

részletek

Alesi: A politika miatt nincs Francia Nagydíj

A Paul Ricard versenypálya új elnöke, Jean Alesi a francia kormányt vádolja amiatt, hogy nem újították meg a helyi verseny tavaly lejáró szerződését.

részletek

Alesi szerint a Ferrarinak ragaszkodnia kell olasz gyökereihez

A korábbi F1-es versenyző óva inti a Ferrarit identitása elvesztésétől, ám Frederic Vasseurnek mindenképp változtatásokat kell eszközölnie Maranellóban.

részletek

Adrian Newey dönti el az F1-es vb-címet?

Jean Alesi szerint nem Verstappen és Leclerc párharca számít, mert Adrian Newey a döntő faktor ebben a csatában. Rajta múlik minden.

részletek

Berger a szezonnyitó előtt megmondta, a Red Bull lesz a legjobb

Sokan sokféle jóslásba bocsátkoznak az évad eleji tesztek idején. Gerhard Berger viszont kiválóan megérezte, hogy a Red Bull utolérhetetlen lesz idén, Alesi pedig a Ferrari feltámadását jósolta.

részletek

Alesi: A Ferrari 2023-ban még erősebb lesz

A csapat egykori versenyzője szerint a Ferrari képes lesz kijavítani az idei stratégiai és megbízhatósági hibákat, és 2023-ban minden eddiginél erősebben térhetnek vissza.

részletek