Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 23. hétfő

Montoya

F1-Archív: Alonso szelektív memóriája

Olykor nemcsak a nosztalgiázásra és az F1 egy-egy emlékezetes jelenetének felidézésére alkalmas F1-Archív sorozatunk, de néha akár bizonyítékként is szolgálhat egy jelenbeli kijelentése megerősítésére, vagy épp cáfolására.

részletek

F1-Archív: Ralf Schumacher áll ki bátyjáért

Montoya Michaelt kritizálta, de saját csapattársa, Ralf intette csendre, Fisichella ideges, Kubica többet várt Schumachertől, Hamilton cáfolja az összeesküvés-elméletet. Május 6. F1-es vonatkozású hírei 2000 óta.

részletek

F1-Archív: Védik a McLaren rosszfiúit

Egyik évben Montoyát, a következőben már Alonsót – előbbi Schumacherrel is vívott egy parázs szócsatát ezen a napon. Hakkinen visszavonulása, Raikkönen pénzbírsága és Bianchi tesztje is szerepelt az F1-es hírekben április 26-án 2000 óta.

részletek

F1-Archív: Nincs bűnös Schumacher balesetében

A Mercedes a McLarentől is tart, a Toro Rosso legyőzheti a Red Bullt, Montoya szenvedni fog új csapatánál, visszatérhet a Mexikói GP – az elmúlt bő húsz év február 17-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

F1-Archív: A járvány miatt elhalasztják a Kínai Nagydíjat

Világjárvány, Sato és a Red Bull, utcai pálya Mumbaiban, versenyzőt keres a Williams, Heidfeld odalépett a Renault-nak, Zonta szerelőt gázolt, Herbertet vinné a Minardi. Ez történt az elmúlt 20 évben február 12-én.

részletek

F1-Archív: Az a második számú, aki lassabb

Alonso csak harmadik világbajnoki címével éri be, a Ferrarinak nem kell Montoya, Baumgartner szerződése pedig veszélybe kerül. Ezek voltak évezredünk legérdekesebb F1-es hírei január 15-én.

részletek

F1-Archív: Verstappen közmunkán

Vezetőváltások a Renault-nál, Chilton és Bernoldi új szerződést kap, Kubica ismét eltörhette a lábát, Schumacher GP2-es autót tesztel a visszatérés előtt, Andretti 60 évesen indulhat Le Mans-ban: ezek voltak január 11. F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Christian Horner áll a Red Bull élére

Átalakítanák a szingapúri pályát, Schumacher a jövőjéről nyilatkozik, kinevezik a Red Bull élére Christian Hornert, Montoya pedig a leggyorsabb: ezek voltak január 7-e fontosabb hírei.

részletek

„Anno ezért ízekre szedték volna Perezt”

Juan Pablo Montoya furcsállja, mennyi elismerést kapott Sergio Perez Lewis Hamilton akadályozásáért: az ő idejében kritizálták volna, hogy saját versenyét beáldozza a csapattársért.

részletek

Montoya: Verstappen túl agresszív volt

Sokan elmondták már a véleményüket a szezonzáró futamon történtekkel kapcsolatban, így ezt tette most Juan Pablo Montoya is. A korábbi F1-es pilóta szerint Max Verstappen kissé túl kemény volt idén.

részletek

Montoya élvezte a Ferrari rendezvényét

A kolumbiaiak korábbi F1-es pilótája a Ferrari hagyományos évzáró rendezvényén próbálhatta ki az F2008-as versenygépet, amit nagyon élvezett. A lehetőséget egy csapattársnak köszönheti.

részletek

Montoya: Vajon Mazepint büntették volna ugyanezért?

Verstappen ütközésre játszott Brazíliában, úgy gondolkodik, ha baleset történik, ő pontokat nyer – vélekedett az egykori F1-es versenyző. A kolumbiai úgy érzi, a Red Bull-os megússza, amiért mást büntetnének.

részletek