Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 20. szerda

Montoya

Norris döntheti majd el a bajnokságot?

Ugyan matematikai esélye még van a vb-címre, Lando Norris számára elsősorban inkább a harmadik hely a reális. Ha továbbra is így teljesít, akkor viszont komoly befolyásoló tényező is lehet.

részletek

F1-Archív: Button egyre kevésbé türelmes

A kolumbiai aláír a Williams csapatához, Vettel, Hamilton és Leclerc ellenzi a fordított rajtrácsos ötletet, Button pedig már nem sokáig tud türelmes maradni. Ezek voltak szeptember 21-e hírei.

részletek

F1-Archív: A 19 éves Vettel először villant

Az ifjú német a leggyorsabb élete első edzésnapján, Villeneuve többször is a visszatérésről beszél, Heidfeld bíróságon próbálja visszaszerezni ülését, Montoya monzai körrekordot dönt, Wilsont és Tyrrellt gyászolja az autósport – mindez augusztus 25-én történt 2000 óta.

részletek

„Max révén egy új Lewist láthatunk”

Hamarosan folytatódik a világbajnoki csata, amely már eddig sem volt unalmas. Verstappen, de még Hamilton is a legjobbját nyújtja idén. Montoya szerint a rivalizálás jót tesz mindkettejüknek.

részletek

Montoya: Az én időmben nem barátkoztunk, nem beszéltünk egymással

Sokkal kellemesebbé és barátságosabbá vált a Formula-1 paddockja másfél évtized alatt, véli az egykori pilóta: a kolumbiai a maga idejében három versenyzőtársával beszélgetett összesen.

részletek

F1-Archív: Lezárul Senna apasági tesztje

Nem fognak V8-as autók V6-osok ellen versenyezni, Senna apasági tesztje eredménnyel zárult, Schumacher nem tér vissza, a világbajnokok Montoya mellett állnak. Augusztus 11. hírei az elmúlt bő 20 évben.

részletek

F1-Archív: Rosberget csak páran fütyülik ki, Hamiltont mindenki

Legalábbis így érzékelte a Mercedes német pilótája. Július 11. hírei között 2000 óta szerepelt még Kubica Ferrari-szerződése, Webber barátságtalan győzelmi rádiózása és Montoya F1-es búcsúja is.

részletek

F1-Archív: Montoya unja Schumacher dicsőítését

Hivatalosan is megnevezték a kémbotrány egyik főszereplőjét, Alonso határozottan cáfolja, hogy egyáltalán tárgyal a Ferrarival 2010-ről, Hamilton elfogadta Raikkönen bocsánatát. F1-es hírek július 9-ről.

részletek

Montoya: Nem látom, hogyan fordíthatná a maga javára a küzdelmet a Mercedes

A hétszeres F1-es futamgyőztes Juan Pablo Montoya szerint – hacsak valami váratlan nem történik – Max Verstappen behúzza a 2021-es világbajnoki címet, mivel a Red Bull egyszerűen gyorsabb.

részletek

Montoya őrültségnek nevezte a büntetéseket

A vasárnapi Osztrák Nagydíjon hatalmas mennyiségű szankciót osztottak ki a felügyelők, melyekből főként a leszorításos esetek kerültek a középpontba. A korábbi F1-es pilóta nem ért egyet ezekkel és a gokartos időket hozta fel példaként.

részletek

F1-Archív: Nem féktesztelte Hamilton Vettelt

Schumacher nem veszi komolyan Coulthardék kritikáit, Montoyát pedig eltiltották a vezetéstől: ezek voltak június 25. hírei a Formula-1-ben.

részletek

Montoya: Mihamarabb tisztázni kell Bottas jövőjét

Juan Pablo Montoya is kifejtette véleményét a Mercedes pilótakérdésében. Szerinte mindkét félnek az lenne a legjobb, ha minél gyorsabban eldőlne Valtteri Bottas sorsa.

részletek
Olvastad már?