DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 1. csütörtök

Montoya

F1-Archív: Alonso-siker az esőben

Vasárnapra tolják az USA Nagydíj esőmosta időmérőjét, Lauda hazatérhet a kórházból, Schumacher MotoGP-motorra pattan. Ezek voltak az elmúlt húsz év F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Bianchi fejsérülést szenvedett Japánban

Hamilton puhább gumikat akar, súlyos baleset Suzukában, Alonso megnyilvánulásai a Renault-nak és McLarennek sem tetszettek, Villeneuve-öt kirúgták, Schumacher lehúzta Montoyát. Ezek voltak a hírek az F1-ben október 5-én.

részletek

F1-Archív: Button egyre kevésbé türelmes

A kolumbiai aláír a Williams csapatához, Vettel, Hamilton és Leclerc ellenzi a fordított rajtrácsos ötletet, Button pedig már nem sokáig tud türelmes maradni. Ezek voltak szeptember 21-e hírei.

részletek

F1-Archív: A 19 éves Vettel először villant

Az ifjú német a leggyorsabb élete első edzésnapján, Villeneuve többször is a visszatérésről beszél, Heidfeld bíróságon próbálja visszaszerezni ülését, Montoya monzai körrekordot dönt, Wilsont és Tyrrellt gyászolja az autósport – mindez augusztus 25-én történt 2000 óta.

részletek

Montoya: A Red Bull nem fél a vereségektől

Csak akkor veszíthet idén a Red Bull, ha elbízzák magukat a csapatnál Juan Pablo Montoya szerint. A korábbi F1-es pilóta úgy látja, az energiaitalosok hozzáállása döntő tényező lehet a vb-harcban.

részletek

Montoya: Nem Binotto hibája a stratégia, legalábbis egy versenyen

Juan Pablo Montoya úgy véli, vannak dolgok, melyek kívül esnek Mattia Binotto hatáskörén, azonban hosszabb távon mégiscsak az ő felelőssége, hogy a megfelelő emberek dolgozzanak a Ferrarinál.

részletek

„Ralf a bátyjához hasonlóan vb-címeket nyerhetett volna”

Rendkívül jó véleménnyel van Ralf Schumacherről Franz Tost, aki karrierje elején dolgozott a némettel, akit elképesztően tehetségesnek írt le – de azt is elmondta, mi hiányzott az igazán nagy sikerekhez nála.

részletek

F1-Archív: Lezárul Senna apasági tesztje

Nem fognak V8-as autók V6-osok ellen versenyezni, Senna apasági tesztje eredménnyel zárult, Schumacher nem tér vissza, a világbajnokok Montoya mellett állnak. Augusztus 11. hírei az elmúlt bő 20 évben.

részletek

Retro – A Francia Nagydíj, ahol a vörös báró révbe ért

Michael Schumacher hosszú F1-es pályafutása alatt igazi rekordhalmozónak számított. Akadt azonban egy olyan csúcsbeállítás, amelyre talán a legbüszkébb lehet, mert ezen a napon – július 21-én 2002-ben – egy majd félévszázados eredményt adott át a múltnak.

részletek

F1-Archív: Rosberget csak páran fütyülik ki, Hamiltont mindenki

Legalábbis így érzékelte a Mercedes német pilótája. Július 11. hírei között 2000 óta szerepelt még Kubica Ferrari-szerződése, Webber barátságtalan győzelmi rádiózása és Montoya F1-es búcsúja is.

részletek

F1-Archív: Montoya unja Schumacher dicsőítését

Hivatalosan is megnevezték a kémbotrány egyik főszereplőjét, Alonso határozottan cáfolja, hogy egyáltalán tárgyal a Ferrarival 2010-ről, Hamilton elfogadta Raikkönen bocsánatát. F1-es hírek július 9-ről.

részletek

Ez lehet a Ferrari legnagyobb hibája idén

Juan Pablo Montoya szerint Maranellóban továbbra is félnek a hibától, méghozzá annyira, hogy nem mernek döntéseket hozni - ezen kell változtatniuk, hogy legyen még esélyük.

részletek