Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 1. péntek

Webber

F1-Archív: Webbert frusztrálja Schumacher

A háborgás napja volt június 19. ebben az évezredben az F1-es hírek alapján: Hamilton a rádiós tilalom, Coulthard a felvezető körös szabály miatt zsörtölődött, ellenérzéseket váltott ki a szuperlicensz és a hatautós USA Nagydíj.

részletek

F1-Archív: Button majdnem lekéste pole-pozícióját

Raikkönen életét pedig egy gumimelegítő paplan keserítette meg az időmérőn. Megszavazták a büntetőpontokat, betiltották az F-csatornát és leigazolták Webbert: az F1 hírei május 9-ről az évek során.

részletek

„Lewis sarokba szorítva a legveszélyesebb”

Az emberek túl szigorúan és túl gyorsan ítélkeznek Lewis Hamilton idei szezonja felett, holott valójában csak egy gyenge hétvégéje volt – vélekedik az egykori F1-es, Mark Webber.

részletek

„Ezt nehéz lesz a Red Bullnak visszahozni”

Mark Webber szerint korábbi csapata mellette az AlphaTaurin is látszanak a megbízhatósági problémák és bár biztosan javulni fognak, de nehéz lesz ezeket a hibákat eltüntetni.

részletek

„A sebeknek be kell gyógyulniuk”

Ritka küzdelmes vb-harcnak lehetett szemtanúja tavaly a Formula-1 közönsége, egy olyannak, amely után akár még egy év szünet is jólesne. A küzdő feleknek mindenképpen.

részletek

Webber: Russell nem gyenge, elkaphatja Hamiltont

Számos szakértő még megkérdőjelezi George Russell felkészültségét, hogy az ifjú brit képes lesz-e felvenni a harcot Lewis Hamiltonnal. Mark Webber szerint ez nem is kérdés, Russell készen áll.

részletek

F1-Archív: A hibridéra zűrös első napja

Elkezdődött a 2014-es tesztelés, egyes csapatok a pályáig sem jutottak el, Maldonado helyett Magnussen lehet a Renault pilótája, sokszorosára drágul a szuperlicensz, csak a Ferrari ment el a csapatok megbeszélésére, újra megnyitották a Senna-per aktáit, Webber a Minardinál mutatkozik be. Ilyenek voltak január 28. F1-es hírei az évek során.

részletek

F1-Archív: Az a második számú, aki lassabb

Alonso csak harmadik világbajnoki címével éri be, a Ferrarinak nem kell Montoya, Baumgartner szerződése pedig veszélybe kerül. Ezek voltak évezredünk legérdekesebb F1-es hírei január 15-én.

részletek

Webber: Verstappen kimagaslik a mezőnyből

A pályán és azon kívül is fantasztikus dolgokra képes Max Verstappen a Red Bull egykori ausztrál pilótája szerint. Mark Webber úgy véli, a friss világbajnok több szempontból is jobb a riválisoknál.

részletek

Webber: Ki tudja, mi járhat most Hamilton fejében

Miközben még mi magunk sem ocsúdtunk fel teljesen a vasárnap történtek után, Mark Webber szerint Lewis Hamilton fejében akár az is megfordulhatott, hogy szögre akasztja a bukósisakot.

részletek

Vettel: Mindenkinek saját magáért kell versenyeznie

Sebastian Vettel úgy véli, a bajnoki riválisoknak nincs szüksége csapattársaik támogatására ahhoz, hogy elnyerjék a világbajnoki címet. Az Aston Martin pilótája kijelentette, amikor ő Webberrel harcolt, más volt a felállás.

részletek

F1-Archív: Rosberget világbajnokként inti le a kockás zászló

Hamilton az új F1 logót kritizálja, Rosberg megszerzi első világbajnoki címét, Ricciardo távozik a Red Bulltól, Massa pedig a Ferraritól. Mutatjuk, melyek voltak november 27-e legfőbb hírei az elmúlt két évtizedben.

részletek