Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 2. szerda

Toplista

Podcast: A 10 legjobb pilóta, aki nem lett világbajnok

A tripla versenyhétvége után egy könnyedebb témával pihenünk meg: kiválasztottuk és sorbarendeztük az elmúlt 25 év 10 legjobb F1-es pilótáját, aki nem szerzett világbajnoki címet.

részletek

Németországban Alonso a legsikeresebb

A jelenlegi Formula-1-es mezőnyből a legtöbbször Fernando Alonso pezsgőzhetett német földön. Ez szigorúan Hockenheimre is igaz, valamint akkor is, ha az Európa Nagydíjak is számítanak.

részletek

Formula Awards 2014–2017

Immár negyedik éve szavazza meg szerkesztőségünk minden esztendő végén az F1-es szezon legjeit, most pedig összesítjük, kik és mik kapták a Formula éves díjait az elmúlt idényekben.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év poénja

Tizenkét részes sorozatunk végéhez érkezve kicsit könnyedebbre vesszük a figurát, hiszen ezúttal azokat a mozzanatokat keressük a 2017-es szezonból, amelyek a legjobban megnevettettek minket.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év pillanata

Hogy mi volt a 2017-es Formula-1-es szezon legemlékezetesebb pillanata? Akár balesetekhez, botrányokhoz, poénokhoz vagy hírekhez is kapcsolódhattak. Nézzük, szerkesztőségünkben mi jött ki mindebből!

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év híre

Na, itt kezdenek képlékennyé válni a dolgok a szavazásunkban, jönnek a legtágabban értelmezhető kategóriák. Lássuk, melyeket tartotta az év legnagyobb horderejű híreinek szerkesztőségünk!

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év balhéja

A kategória, amelyben sosincs gond a jelöltek számával, elvégre a sárdobálás, a botrányok és a vitás esetek generálása is ugyanúgy lételeme az F1-es szezonnak, mint a versenyzés. Mely balhék maradtak a legemlékezetesebbek 2017-ben?

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év bukása

Balesetet látni sosem kellemes, de idén nagy örömünkre mind szerencsés kimenetellel ért véget. Volt azért köztük ijesztő, nagy horderejű és néhány már-már vicces is. Megválasztottuk a leglátványosabbakat!

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év előzése

Bár az előzések száma csökkent tavalyhoz képest az új szabályok által, talán valamivel értékesebbé, látványosabbá is váltak ezáltal. Nézzük, melyek voltak a legemlékezetesebb megmozdulások 2017-ben!

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év versenye

Az egyik legjobban várt kategóriánk következik, amelyben a szezon legjobb futamait választjuk meg. Idén egy nagydíj igazán kiemelkedett a többi közül, éppen ezért viszont az üldözőboly egészen kiszámíthatatlan volt.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év újonca

Miután Stoffel Vandoorne tavaly egyetlen teljesített futamával is második helyet szerzett a legjobb újoncok kategóriájában, idén már nem játszhatott, ez viszont igencsak szokatlanná, és így érdekessé is tette szavazásunkat.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év csalódása

A meglepetések után jöjjenek a csalódások: kik voltak azok a pilóták és csapatok, akiktől többet vártunk 2017 kezdetén, de aztán fájdalmasan alulteljesítettek?

részletek
Olvastad már?