Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 24. vasárnap
F1

Podcast: A valaha volt 10 legjobb F1-es pilóta

Mérföldkőhöz értünk a #FormulaHUPodcast 50. adásával, melyben a Formula.hu szerkesztőcsapatával együtt megkíséreltük a lehetetlent: összeállítani az F1 valaha volt 10 legjobb versenyzőjének listáját!

Káprázatos, hogy az elmúlt hét évtized alatt mennyi legendás versenyzőt termelt ki a királykategória, így nem csoda, hogy a hasonszőrű listák – készüljenek bárhol és bármikor a világban – felborzolják a kedélyeket. Biztosak vagyunk abban, hogy szerkesztőségi toplistánk is megosztja majd a véleményeket, pláne, hogy amikor a voksok összesítése után kirajzolódott a Top 10, a végeredmény még bennünket is meglepett.

A jubileumi és egyben eddigi leghosszabb adásunk különlegessége, hogy a törzsgárda mellett ezúttal megszólalnak néhányan kiváló szerkesztőkollégáink közül is. Bognár Viktor, Gobodics Tamás és Balogh Tamás a többiek képviseletében szálltak be a toplistán szereplő egy-egy kiemelkedő egyéniség méltatásával, pályafutásának és jellemének összegzésével, az elfoglalt pozíciók indoklásával.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logoapplepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Formula Podcast_hirdetes_S01_E50_A

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?