Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 2. szerda

Jubileum

Tízéves jubileumra készül a Mercedes

Fél évszázadnyi kihagyás után tért vissza a Formula-1-be a Mercedes gyári csapata, amely azóta a sorozat egyik legsikeresebbjévé nőtte ki magát. Toto Wolff elmondta, miért jelentős az idei évforduló.

részletek

125 éves jubileumát ünnepli 2020-ban a Skoda Auto

Jubileumi év a Skoda Auto számára: 2020-ban ünnepli az autógyártó alapítása 125 éves, emellett autógyártása kezdetének 115. évfordulóját, de a márka számos történelmi jelentőségű modellje is idén tartja jubileumát.

részletek

60 éve a versenysportban - Motegiben ünnepelt a Honda

Múlt hétvégén több mint 17 000 lelkes rajongó előtt ünnepelt a Honda immáron 10. alkalommal a Twin Ring Motegi versenypályán, 60 évvel azután, hogy először indult világbajnoki sorozatban.

részletek

Különleges festéssel áll elő a Mercedes

Dupla jubileum alkalmából speciális fényezést villantott a Mercedes F1-es csapata. A Német Nagydíjon a márka kétszázadik rajtját, valamint az autósport 125 évét ünneplik.

részletek

Schumacher győzelme óriási mérföldkő volt

Mick Schumacher szenzációs formában versenyez az F3-ban, a múlt héten Spielbergben további két futamgyőzelmet aratott. Most már azt is tudjuk, hogy ez a Mercedes számára hatalmas jubileummal járt.

részletek

Komoly mérföldkő előtt áll Nico Hülkenberg

Nem tartozik már a fiatal titánok közé Nico Hülkenberg, bár még nem is aggastyán. Jövő hétvégén nagy jubileumhoz érkezik, Szingapúrban pályafutása 150. versenyén fog indulni a német pilóta.

részletek

Nem kaphatja Silverstone az ezredik nagydíjat

Nagy-Britannia rendezhette az első Formula-1-es nagydíjat 1950-ben, az ezrediket viszont a tervek ellenére nem kaphatja meg, helyette egy távol-keleti helyszínen lesz az óriási jubileum.

részletek

Fontos mérföldkövek Barcelona előtt

Európába érkezik a Formula-1 mezőnye. Több élcsapat és élpilóta is fontos jubileumhoz érkezik, vagy érkezhet a Spanyol Nagydíjon. További érdekes adatokat is összegyűjtöttünk.

részletek

Rekordok és mérföldkövek: Audi-jubileumok 2018-ban

„Jubileumi dátumok 2018” digitális kiadványában az Audi Tradition az Audi történetének legfontosabb termékei, rekordjai és mérföldkövei idei évfordulóiról tájékoztat, amelyből az érdeklődők a négykarikás márka elődjeit és olyan iránymutató modelljeit is jobban megismerhetik, mint például az Audi V8.

részletek
Olvastad már?