Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Coulthard

Coulthard Verstappenről: Zseniális és megosztó, mint Senna és Schumacher

David Coulthard szerint az idei év világbajnoka, Max Verstappen egyben „zseniális” és „megosztó”, emlékezteti őt Ayrton Sennára és Michael Schumacherre, akikre a skót szerint ugyanezek a jelzők igazak.

részletek

Jordan: Lewis túl rendes lett, a jófiúk nem győznek

A hétszeres világbajnok hagyta, hogy az agresszív és arrogáns Verstappen kizökkentse – Eddie Jordan minden idők legjobbjának tartja Hamiltont, mégis úgy véli, újra keményebbé kellene válnia.

részletek

Coulthard: Az F1 úgy működött, mint a UFC

Nem nyűgözték le a Dzsiddában látott események David Coulthardot. A korábbi F1-es pilóta szerint a sportág lassan inkább a ketrecharcra kezd hasonlítani azzal, hogy bármit megengednek a pályán.

részletek

F1-Archív: Alonso a harmadik címet akarja

A spanyol pilóta nem vonulna vissza a harmadik világbajnoki címe előtt, David Coulthard elképesztőnek tartja a Williams autóját és újabb partnere lett a Michelinnek. Ezek voltak november 28-a hírei.

részletek

F1-Archív: Hamilton nem szúr ki Rosberggel

Betiltják a cápauszonyokat, csapatfőnököt vált a Ferrari, a Red Bullt nem érdekli Coulthard, Schumacher megbánta Jerezt – az elmúlt két évtized legérdekesebb november 24-i F1-es híreiből válogattunk.

részletek

F1-Archív: Vettel Senna szintjén

Hamilton figyelmeztette Vettelt, a Lotus Grosjeant dicséri, a McLaren leigazolta Buttont, Coulthard ferraris tesztelő is lehet – az elmúlt két évtized legérdekesebb november 18-i F1-es hírei.

részletek

Coulthard: Az F1 jobban járna Verstappen sikerével

A tizenháromszoros futamgyőztes David Coulthard szerint nem kérdés, hogy megérdemelten nyeri majd a világbajnoki címet Hamilton vagy Verstappen, viszont a sportnak jobbat tenne utóbbi sikere.

részletek

F1-Archív: „Schumacher nem lesz újra mercedeses”

Hamilton nem tart a dupla pontos idényzárótól, a BMW és Fisichella is vb-címet ígér a következő évben, a DTM-ben tér vissza Hakkinen – az elmúlt két évtized november 6-i F1-es híreiből válogattunk.

részletek

Coulthard Vettelről: Én csak azt mondom, amit látok

Az egykori F1-es pilóta, David Coulthard védi a Sebastian Vettelről megfogalmazott kritikáit. A skót egyértelművé tette: ő csupán elmondja, amit szakértőként, illetve kommentátorként lát és tapasztal.

részletek

Coulthard: Yuki pakoljon és menjen haza!

Nincs éppen hízelgő véleménnyel az AlphaTauri japánjáról az egykori F1-es, de hasonlóan kedves szavakkal illette a többi fiatal pilótát is. Nem tetszik neki az új generáció mentalitása.

részletek

Russell fejezi be a teljes korszakváltást és legyőzi Hamiltont?

Sokan úgy gondolják, hogy Lewis Hamilton mögé továbbra is második számú versenyzőt keresett a Mercedes. George Russell vezetési tudását ugyanakkor senki nem vonja kétségbe.

részletek

Hamilton hibázott Coulthard és Webber szerint

A jelenleg televíziós szakértőként dolgozó korábbi pilóták szerint a címvédő tehető felelőssé az első körben történt ütközésért. A skótok korábbi versenyzője úgy véli, egy korszakos csatát láttunk.

részletek