Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 26. péntek

Coulthard

Coulthard: Talán már nem akarják Hamiltont

David Coulthard szerint Lewis Hamiltonnak talán azért nincs még szerződése 2021-re, mert a Mercedes nem tartja őt annyira értékesnek. Ám ez csak az egyik lehetséges forgatókönyv.

részletek

F1-Archív: Alakul a szakadár F1-es sorozat

Coulthard támogatást kér a brit közönségtől, Schumacher Alonso képességeit védelmezi, tovább formálódik a GPWC, a felfüggesztések körül áll a bál: ezek voltak január 3. Formula-1-es hírei.

részletek

Coulthard: Schumacher győzze le Mazepint

A korábbi F1-es pilóta szerint Mick Schumachernek nem lehet nagy gondja Nyikita Mazepin legyőzésével - ha megteszi, akkor mehet tovább felfelé, ha nem, akkor viszont bajban lesz.

részletek

„Max az én időmben is boldogult volna”

Jos Verstappen is egyetért azzal, hogy a húsz-huszonöt évvel ezelőtti Formula-1 jóval megterhelőbb volt a pilóták számára, előfordult, hogy mozdulni sem bírt egy futam után: de biztos benne, hogy fia akkoriban is megállta volna a helyét.

részletek

F1-Archív: Hamilton nem szúr ki Rosberggel

Betiltják a cápauszonyokat, csapatfőnököt vált a Ferrari, a Red Bullt nem érdekli Coulthard, Schumacher megbánta Jerezt – az elmúlt két évtized legérdekesebb november 24-i F1-es híreiből válogattunk.

részletek

Coulthard: Michael és Lewis egyformán kivételesek

Az ex-F1-es skót szerint a csúcsformában lévő Michael Schumacher és a jelenlegi Lewis Hamilton egy szintet képviselnek. Coulthard beszélt a Ferrari idei küszködéséről is.

részletek

Coulthard: Sainznak fél éven belül bizonyítania kell

A 2021-es szezont már a Ferrarinál kezdi Carlos Sainz, David Coulthard szerint pedig egyből oda kell tennie magát. Csodára azonban ő sem számít 2022 előtt az olaszoktól.

részletek

Coulthard: Vettelen az Aston Martin sem fog segíteni

A 2008-ban visszavonult David Coulthard úgy gondolja, Sebastian Vettel ereje már elszállt és szerinte nem segít rajta az sem, hogy jövőre egy másik csapathoz, az Aston Martinhoz igazol.

részletek

HGP 1995 - Schumachernek sem volt válasza

A 10. Magyar Nagydíj kevésbé a csatákról, inkább néhány különleges történésről maradt emlékezetes. Erről például az utolsó kanyarban kieső Rubens Barrichello és az elütött Taki Inoue is tudna mesélni.

részletek

HGP 2000 – Hakkinen-dupla a pokoli hőségben

A tizenötödik F1-es Magyar Nagydíj az előző évhez hasonlóan Mika Hakkinen sikerét hozta, aki ezzel a győzelemmel vette át a vezetést Schumachertől az összetettben – Stallone és a Tigris is itt volt.

részletek

Podcast: A 10 legjobb pilóta, aki nem lett világbajnok

A tripla versenyhétvége után egy könnyedebb témával pihenünk meg: kiválasztottuk és sorbarendeztük az elmúlt 25 év 10 legjobb F1-es pilótáját, aki nem szerzett világbajnoki címet.

részletek

„Máris vége a Ferrari bajnokságának”

Az ex-F1-es szakértő, David Coulthard szerint a Stájer Nagydíjon minden kétség elszállt ezzel kapcsolatban. A skót ugyanakkor némileg megvédte a rajt után a csapattársával ütköző Charles Leclerc-t.

részletek
Olvastad már?