Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

Coulthard

Russell fejezi be a teljes korszakváltást és legyőzi Hamiltont?

Sokan úgy gondolják, hogy Lewis Hamilton mögé továbbra is második számú versenyzőt keresett a Mercedes. George Russell vezetési tudását ugyanakkor senki nem vonja kétségbe.

részletek

Hamilton hibázott Coulthard és Webber szerint

A jelenleg televíziós szakértőként dolgozó korábbi pilóták szerint a címvédő tehető felelőssé az első körben történt ütközésért. A skótok korábbi versenyzője úgy véli, egy korszakos csatát láttunk.

részletek

Coulthard: Russell bizony elkaphatná Hamiltont

Az átigazolási híresztelések egyik legfontosabbja, hogy a Mercedes vajon lecseréli-e Valtteri Bottast George Russellre. David Coulthard szerint ebből érdekes dolog kerekedne ki, Russell nagyon tehetséges.

részletek

Coulthard: Hamilton már jól viseli a vereséget

A hétszeres világbajnokon már nem érződik az az ingerlékenység, mint akkoriban, mikor Nico Rosbergtől kikapott. Az ex-F1-es szerint Max Verstappen idei szereplése hosszabbította meg a brit pályafutását 2023-ig.

részletek

F1-Archív: Montoya unja Schumacher dicsőítését

Hivatalosan is megnevezték a kémbotrány egyik főszereplőjét, Alonso határozottan cáfolja, hogy egyáltalán tárgyal a Ferrarival 2010-ről, Hamilton elfogadta Raikkönen bocsánatát. F1-es hírek július 9-ről.

részletek

Szakértők: Raikkönen kezd kiöregedni

Az Osztrák Nagydíj antihőse lett Kimi Raikkönen, mikor figyelmetlenségből kellemetlen balesetbe keveredett Sebastian Vettellel. Több bennfentes, Coulthard, Wolff és Ralf Schumacher szerint ez azt bizonyítja, hogy ideje hamarosan lejár.

részletek

F1-Archív: Coulthard Alonso miatt dühöng

Dennis minden kapcsolata megszakadt a McLarennel, furcsa edzéseredmények születtek Indianapolisban, a Ferrari nem akar új motorformulát, Villeneuve szerint Schumacher nem jó példakép, a Toyota pedig beszáll az F1-be. Június 30. hírei következnek az elmúlt évtizedekből.

részletek

Megromlott Coulthard és Vettel kapcsolata

A Red Bull és a McLaren korábbi pilótája úgy érzi, hogy Sebastian Vettel szándékosan nem akar vele szóba állni. A skót nemrégiben árulta el, hogy mostanában alig beszélnek egymással.

részletek

F1-Archív: Schumacher nem bánta meg 1997-et

Nyilvánosságra hozták a Kubica-baleset adatait, Rosberg megérdemeltnek tartja büntetését, Montezemolo olasz világbajnokot szeretne a Ferrarinál. Június 20. hírei az F1-ből.

részletek

F1-Archív: Webbert frusztrálja Schumacher

A háborgás napja volt június 19. ebben az évezredben az F1-es hírek alapján: Hamilton a rádiós tilalom, Coulthard a felvezető körös szabály miatt zsörtölődött, ellenérzéseket váltott ki a szuperlicensz és a hatautós USA Nagydíj.

részletek

Coulthard megkérdőjelezi Hamilton életvitelét

David Coulthard nincs meggyőződve arról, hogy Lewis Hamilton nagyvilági életmódja jót tesz neki. Szerinte Max Verstappen jobban csinálja, így hosszabb lehet az F1-es karrierje.

részletek

A Hamilton-érát Verstappen uralkodása váltja?

David Coulthard szerint a hétszeres világbajnok brit egyeduralma már a végét járja, ám utána sem biztos, hogy nagy lesz a változatosság, Max Verstappen veheti át az irányítást hosszú távon.

részletek
Olvastad már?