DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 8. péntek

Coulthard

F1-Archív: Hamilton nem szúr ki Rosberggel

Betiltják a cápauszonyokat, csapatfőnököt vált a Ferrari, a Red Bullt nem érdekli Coulthard, Schumacher megbánta Jerezt – az elmúlt két évtized legérdekesebb november 24-i F1-es híreiből válogattunk.

részletek

F1-Archív: Vettel Senna szintjén

Hamilton figyelmeztette Vettelt, a Lotus Grosjeant dicséri, a McLaren leigazolta Buttont, Coulthard ferraris tesztelő is lehet – az elmúlt két évtized legérdekesebb november 18-i F1-es hírei.

részletek

Retro – A Legenda első győzelme a tifosi előtt

Szinte nem volt olyan F1-es versenyző, aki ne hibázott volna az 1996-os Olasz Nagydíj során, így az a pilóta nyert, aki a legkisebbet vétette: Michael Scumacher először nyert a Sebesség Szentélyében.

részletek

F1-Archív: Montoya unja Schumacher dicsőítését

Hivatalosan is megnevezték a kémbotrány egyik főszereplőjét, Alonso határozottan cáfolja, hogy egyáltalán tárgyal a Ferrarival 2010-ről, Hamilton elfogadta Raikkönen bocsánatát. F1-es hírek július 9-ről.

részletek

Retro – Coulthard beint Schumachernek

2000-ben ezen a napon rendezték meg az F1-es szezon kilencedik futamát a franciaországi Magny-Cours-ban, ahol a McLaren skótja heves gesztusokkal kísért csatában utasította maga mögé a ferrarist.

részletek

F1-Archív: Coulthard Alonso miatt dühöng

Dennis minden kapcsolata megszakadt a McLarennel, furcsa edzéseredmények születtek Indianapolisban, a Ferrari nem akar új motorformulát, Villeneuve szerint Schumacher nem jó példakép, a Toyota pedig beszáll az F1-be. Június 30. hírei következnek az elmúlt évtizedekből.

részletek

F1-Archív: Schumacher nem bánta meg 1997-et

Nyilvánosságra hozták a Kubica-baleset adatait, Rosberg megérdemeltnek tartja büntetését, Montezemolo olasz világbajnokot szeretne a Ferrarinál. Június 20. hírei az F1-ből.

részletek

F1-Archív: Webbert frusztrálja Schumacher

A háborgás napja volt június 19. ebben az évezredben az F1-es hírek alapján: Hamilton a rádiós tilalom, Coulthard a felvezető körös szabály miatt zsörtölődött, ellenérzéseket váltott ki a szuperlicensz és a hatautós USA Nagydíj.

részletek

Miért jobb az öreg Alonso az öreg Schumachernél?

A hétszeres F1-es világbajnok már nem volt a régi a visszatérése után, a spanyol viszont még közel 42 évesen is tündököl: David Coulthard tudja az okot.

részletek

Coulthard: Leclerc nagyon jó, de túl sok a hiba

David Coulthard nyersen és őszintén beszélt Charles Leclerc képességeiről. Szerinte a Ferrari versenyzője szélvészgyors, de sokat hibázik.

részletek

„Verstappen lehet a valaha volt legnagyobb”

Lehet, hogy nincs mindig igaza, de az is biztos, hogy hosszú évtizedek óta él és dolgozik az F1 sűrűjében Eddie Jordan, aki nagyon fényesen látja Verstappen jövőjét.

részletek

F1-Archív: Schumacher a legunalmasabb világbajnok

Így nyilatkozott a német egykori csapattársa, Eddie Irvine évekkel ezelőtt május 10-én. Ricciardo Verstappent intette, Ross Brawn rejtélyes rosszullétre panaszkodott, Coulthard pedig törött bordával versenyzett – ezek voltak a nap hírei a múltban.

részletek