DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Binder

Bagnaia dominált, Acosta villogott a katari nyitányon

A rajt után élre állva győzött a Katari GP-n a címvédő, mellé Binder és Martin állhatott fel a dobogóra. Az újonc Acosta egy darabig a negyedik helyen is haladt.

részletek

Martin rajt-cél győzelmet aratott az első sprinten

Sprintgyőzelemre váltotta a pole-t a Pramac spanyolja a Katari GP-n, mellé egy-egy KTM és Aprilia állhatott dobogóra. Marquez ötödik hellyel kezdte ducatis karrierjét.

részletek

Minden a régi: itt a Red Bull KTM

Változatlan versenyzői párosítás, változatlan színvilág a motorokon: lehullt a lepel Brad Binder és Jack Miller gyári RC16-osáról.

részletek

Bastianini nem hivatalos csúccsal Martin előtt

A Ducati gyári motorosa a második MotoGP-tesztnap utolsó órájában ugrott pramacos márkatársa elé. Binder még a top 3-ban, Marquez csak a 14. helyen.

részletek

A top 10 legjobb MotoGP-versenyző 2023-ban

Kik nyújtották a legjobb teljesítményt az idei MotoGP-szezonban, melyek volt a legemlékezetesebb pillanatok 2023-ban? Évzáró Formula Motocast.

részletek

Hogyan befolyásolták a sprintek a MotoGP vb-harcát?

Martin lett a MotoGP-ben idén debütáló sprintfutamok koronázatlan királya, a régi rendszer szerint viszont Bagnaia még kényelmesebben lett volna kétszeres világbajnok.

részletek

Martin ütközött, Bagnaia győzelemmel védett címet

Idejekorán eldőlt a vb-harc a MotoGP valenciai fináléján: a Pramac spanyolja Marquezzel ütközve bukott, gyári riválisa pedig a KTM-ek hibája után nyerni is tudott.

részletek

Martin nyerte a sprintet, közelített Bagnaiára

Kemény manőverekkel húzta be idei kilencedik szombati sikerét a Pramac spanyolja, aki ezzel 14 pontra megközelítette a címvédő olaszt. Binder és Marquez dobogón.

részletek

Martin óriási csatában győzött Buriramban

Az utolsó körökig elképesztő harcot vívott egymással a pramacos és Binder, amelyből a spanyol jött ki győztesen a MotoGP Thaiföldi Nagydíján.

részletek

Martin fölényes sprintgyőzelemmel közelített

Zsinórban ötödik sprintjét nyerte a Pramac spanyolja a MotoGP Thaiföldi Nagydíján, ezzel 18 pontra felzárkózott a csupán hetedik Bagnaiára. Binder és Marini még a dobogón.

részletek

Martin elfogyott a hajrában, Zarco először győzött

Hiába vezetett szinte végig Martin, a befutóra elfogyott a lágy gumija, így a csapattárs nyerte az Ausztrál GP-t az előnyét mégis növelő Bagnaia előtt.

részletek

Martin újabb sprintgyőzelemmel közelített Bagnaiára

Idén már ötödször nyert szombaton a MotoGP-ben a Pramac spanyolja, aki Motegiben Bindert és a vb-éllovast utasította maga mögé.

részletek