Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 26. kedd

Binder

Dél-Afrikából a MotoGP-ig: Dokumentumfilm készült Binderről

A népszerű MotoGP-versenyző, Brad Binder karrierjéről készült dokumentumfilmmel rukkolt elő a Red Bull. A film a tehetséges fiatal motoros történetét meséli el, aki hazája első GP-győztese lett.

részletek

Binder kétezredes előnnyel az élen a KTM-mel

Elképesztően szorosan alakult az Emilia-Romagna-i GP második edzése, hiszen az első öt helyezett egy tizeden belül zárt egymáshoz képest. Rossi és a vb-éllovas Dovizioso viszont nincs a tízben.

részletek

Ki a fene lesz így a világbajnok a MotoGP-ben?

Marc Marquez végérvényesen kiszállt a játékból, a macska távollétében cincogni kezdő egerek között pedig minden eddiginél nagyobb a kavarodás. Tanulságok a szezon első harmada után.

részletek

KTM: Espargaro érdemelte volna az első győzelmünket

Pit Beirer motorsport-igazgató szerint a spanyol elhivatottsága és küzdeni tudása nélkül most sehol sem tartana a projekt. Azért Brad Binder sikerének is megvan a maga érzelmi töltete.

részletek

Binder: Ijesztő, hogy máris nyertem

Több szempontból is történelmet írt a Cseh Nagydíjon a dél-afrikai újonc, aki mindössze harmadik versenyét futotta a MotoGP-ben. Ráadásul a KTM könnyen kettős győzelmet arathatott volna.

részletek

Szenzáció: Binder újoncként győzött a KTM-mel!

Még az időmérőnél is nagyobb meglepetést hozott a MotoGP Cseh Nagydíja, amelyen Brad Binder mindössze harmadik versenyén megszerezte a KTM első győzelmét. Morbidelli és Zarco még a dobogón, a vb-t vezető Quartararo elsüllyedt a mezőnyben.

részletek

Kettős Yamaha-vezetés, remekelnek a KTM-ek

Maverick Vinales bizonyult a leggyorsabbnak az Andalúz GP első edzésén, megelőzve Valentino Rossit. Az igazi meglepetést viszont a KTM-ek szolgáltatták, három versenyzőjük is befért az első hatba.

részletek

Hivatalos: Petrucci a KTM-nél – egy csavarral

Egyszerre tett várt és váratlan bejelentést az osztrák gyártó, ugyanis a Ducatitól távozó nagydíjgyőztes olasz nem az első számú csapatnál, hanem a Tech3-nél fog szerepelni 2021-ben.

részletek
Olvastad már?