DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 1. szerda

Binder

Binderé a száraz-esős sepangi péntek

A KTM dél-afrikai motorosa bizonyult a leggyorsabbnak a Malajziai GP első napján, amelyen a második edzést vizes-száradó pályán rendezték. Quartararo hetedik, Bagnaia és Espargaro tízen kívül.

részletek

Új győztes: Bastianini nyert a Gresini Ducatival

Az erre az évre ismét független csapattá váló alakulat olasz motorosa a hajrában kapta el az addig vezető Pol Espargarót, így első MotoGP-s győzelmét aratta. Brad Binder és a repsolos spanyol még a dobogón.

részletek

Binder kezdett az élen, motort váltott a Ducati

KTM-elsőséggel vette kezdetét a MotoGP katari évadnyitó hétvégéje: a dél-afrikai motoros Takaaki Nakagamit és Alex Rinst utasította maga mögé. Eközben a gyári Ducatinál váratlan döntést hoztak.

részletek

Lehullt a lepel a 2022-es KTM-ekről

Változatlan színvilág fogja jellemezni az osztrák márka gyári és szatellit csapatát is idén a MotoGP-ben – a versenyzői felállás azonban a Tech3-nél teljes egészében lecserélődött.

részletek

Formula Motocast: Esőkáosz, szabotázs, Rossi-búcsú

Jorge Martin tündöklése, Brad Binder mesteri húzása, Maverick Vinales felfüggesztése, Valentino Rossi visszavonulása – volt miről beszélgetnünk a spielbergi dupla kapcsán új műsorunk második adásában!

részletek

Binder: Képtelenség volt a pályán maradni

„Olykor kockáztatni kell, ma bejött” – értékelt a kaotikus Osztrák GP győztese. Marquez fájdalomcsillapítóval versenyzett, Quartararo először gondolt a vb-címre – a főszereplők értékeltek.

részletek

Binder slicken nyerte az osztrák esőkáoszt

Döbbenetes izgalmakat hozott az Osztrák GP utolsó néhány köre: a megérkező esőben a pályán maradó dél-afrikai KTM-es győzött Bagnaia és Martin előtt. Quartararo hetedik, Marquez elcsúszott.

részletek

2024 végéig aláírt versenyzőjével a KTM

Újabb többéves szerződést kötött egymással a MotoGP-ben egyszeres nagydíjgyőztes Brad Binder és az osztrák gyártó, így a két fél együttműködése már egy évtizedre fog visszanyúlni.

részletek

Bagnaia pályacsúccsal hangolt az időmérőre

Szombat délelőtt is a ducatis olasz volt a leggyorsabb a MotoGP Olasz Nagydíján, de erősen szerepelt a Yamaha, a KTM és a Suzuki is: az első tizenkilenc egy másodpercen belül zárt!

részletek

A KTM és az Aprilia nyitott az élen Jerezben

Binder a hajrában húzta be az elsőséget a Spanyol GP péntek délelőtti edzésén, megelőzve a szinte végig vezető Espargarót, valamint Marquezt. Öt márka az első ötben, 17-en másodpercen belül.

részletek

Quartararo a szél ura, Binder visszaszólt Rossinak

Közelébe sem tudtak férkőzni a pénteki időknek a szeles-homokos harmadik edzésen a MotoGP-sek: Fabio Quartararo volt a tréning legjobbja, de az összesített listán továbbra is Jack Miller az első.

részletek

Rossi: Néhányan nem törődnek a többiekkel

Kritikus hangvételt ütött meg a kilencszeres világbajnok a Brad Binderrel történt múlt heti incidensét követően: az olasz úgy véli, manapság sokan nem tisztelik eléggé az ellenfeleiket a pályán.

részletek